Buna draga nimeni si dragi colege!
M anumesc Camelia, am 28 ani si 6 luni. Am 2 probleme si va rog ajutati-ma atat cat puteti. Pe scurt: anul trecut in iulie am pierdut o sarcina la 4 luni, iar anul acesta in februarie am facut o serie de analize. Din toata lista am:
1) HPV pozitiv cu risc crescut, am facut o rezectie a ranii de pe col si mi-a iesit rezultatul biopsic ''displazie severa + carcinom in situ'', am facut o noua rezctie dupa 3 luni ( adica acum pe 5 sept 2003 ) si rezultatul biopsic este ''displazie moderata'' si acum doctorul mi-a zis ca trebuie sa astept 6 luni,apoi sa refac analiza la HPV si poate se negativeaza asa cum ar fi bine.
2) tot in feb mi-a iesit si listeria titrul 1/164, am repetat peste 14 zile si mi-a iesit 1/320, apoi 1/640.....am facut tratament cu ampicilina, am repetat si mi-a iesit tot 1/640....intre timp am facut si tratament cu sumammed, iar acum am repetat si am tot 1/640. Ce sa mai fac? sunt disperata......vreau sa se rezolve o data problemele ca sa pot face si eu macar un copil, imi doresc foarte mult si eu si sotul meu.
Va pup, Camelia
..Sau ce-ar fi sa-ncerci la "clinica virtuala Desprecopii"?Banuiesc ca poti primi raspunsuri mai competente.
Irina & Vevemica & margica din burtica