ce sa mai fac???????

ce sa mai fac??????? | Autor: kamiska

Link direct la acest mesaj

Buna draga nimeni si dragi colege!
M anumesc Camelia, am 28 ani si 6 luni. Am 2 probleme si va rog ajutati-ma atat cat puteti. Pe scurt: anul trecut in iulie am pierdut o sarcina la 4 luni, iar anul acesta in februarie am facut o serie de analize. Din toata lista am:
1) HPV pozitiv cu risc crescut, am facut o rezectie a ranii de pe col si mi-a iesit rezultatul biopsic ''displazie severa + carcinom in situ'', am facut o noua rezctie dupa 3 luni ( adica acum pe 5 sept 2003 ) si rezultatul biopsic este ''displazie moderata'' si acum doctorul mi-a zis ca trebuie sa astept 6 luni,apoi sa refac analiza la HPV si poate se negativeaza asa cum ar fi bine.
2) tot in feb mi-a iesit si listeria titrul 1/164, am repetat peste 14 zile si mi-a iesit 1/320, apoi 1/640.....am facut tratament cu ampicilina, am repetat si mi-a iesit tot 1/640....intre timp am facut si tratament cu sumammed, iar acum am repetat si am tot 1/640. Ce sa mai fac? sunt disperata......vreau sa se rezolve o data problemele ca sa pot face si eu macar un copil, imi doresc foarte mult si eu si sotul meu.
Va pup, Camelia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Posteaza subiectul la Vreau sa fiu mama. Acolo, fetele, iti vor da sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

..Sau ce-ar fi sa-ncerci la "clinica virtuala Desprecopii"?Banuiesc ca poti primi raspunsuri mai competente.

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput