Fulgusori (163) - Hai Roxyaly, Ionela, Andrutza!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Bine ai venit bb Daniel!!!

Refacere rapida Lorelix!

37+ cu Natalia Maria AMR 3 zile sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Miany, eu sper ca nici nu mai e cazul sa vb despre.... si lucrurile se aseaza pe drumul cel bun de aici... Multumesc pt inf despre tarife

Lavi, imi dau seama ce emotii ai trait... de unde sa-ti amintesti sa nu misti capul.... si eu as uita siiiiigur

Simonette, ... te rog sa nu spui ca e vina ta.... chiar nu cred ca e

Hai Roxy!!!

Kreliuto , ce frumos vb tu acolo de bebe Raresh Ma bucur ca ai avut timp de forum.... ne lipsesti

Simino , sa-i treca Mayei repede raceala ... cat despre atmosfera..... eu cred ca a trecut

Andrutza, si eu incep sa am probleme cu statul in picioare... de mers... inca pot... dar sa stau la propriu... neeee

Laurairina,offf... urat ca nu trec durerile de spate nici dupa.... asa as vrea sa treaca instant

Lorelix sa va traiasca flacaul si sa fiti fericiti !!

Merg sa ma intind ca abia mai pot folosi picioarele... Cred ca incep sa pierd minunatul dop... deci sptre pe mine pana pe 20 21... sa fie dr mea aici... sper sa mi se pare ( oricum... era cel mult un mic fragment) si sa sufar de paranoia... Facut papica... ciorbita radauteana... si prajiturica... si maine seria 2...
Nu mai citesc din urma... de 2 ore scriu mesajul asta... tot in reprize... intre o fuga la bucatarie... un maturat pe ici... si tot asa

Noapte buna tuturor....
De fapt... revin cu un mesaj pt Roxyaly

37+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Am actualizat si eu semnatura.

Fetelor, in Romania cand nasti natural cum e ca aici poti sa nasti pe masa, pe scaun, pe fotoliu, in picioare, pe jos. Eu credeam ca nasterea are loc doar pe masa. M-a mirat asta f. mult.

Doris 38+ Matteo ......

poze

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

In 5 minute plec acasa la putzulicili meliiiiii!!!! asta e cel mai frumos moment din zi....cand intru pe usa si Luca alearga inaintea mea, iar Iannis se invarteste dee bucurie si scoate chiote de fericire

SIMONETTE ce frumos trebuie sa fie

ROXYALY NASTERE USOARA!!!

MONIS ai scris cumva partea a treia si eu nu am vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LORELIX felicitari pt bebe Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Hai Roxyaly!!

37+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna seara,

Felicitari Lorelix , mami de Danut. Imi place tare mult cum suna. Daca nu-l chema pe sot Dan, sigur ii puneam numele asta la bb.

Hai Roxyaly

Apropo de zilele de concediu de lauzie. Dr de familie mi-a zis ca este obligatoriu sa avem 42 zile dupa nastere, si majoritatea renunta la restul de zile pt ca le iese indemnizatia mai mica (cum dr e o zapacita/prostuta nu bag mana in foc ca e adevarat).

Laurairina, si pe la noi tot crema Petrini de la farmacie este des utilizata. Am o prietena care a gasit crema Petrini facuta de Farmec, si care ar fi ceva mai buna, mai fina, decat cea din farmacii.

CRIS 35+ , Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Felicitari Lorelix!!!!!

La multi ani bebe Daniel!!!!!

Hai Roxyaly!!!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

deocamdata intru sa va spun ca am vorbit la telefon cu RamonaCopot.

Micutul Domi face ampicilina injectabil ,deci e chinuit cu branule saracutul si local cu tot felul de doctorii ...Tobrex,netacin si inca 1 sau 2 si trebuiesc curatati foarte bine si des ochisorii.
Se cunoaste, e mai bine piticutul....desi inca nu au rezultatele la secretia din ochisor si spera ca microbul sa nu fie rezistent la ampicilina si sa fi facut inutil acest tratament de pana acum.
Luni va stii mai multe.

Spunea ca in salon e singura cu Domi ,iar peste conditiile de la baie trece ,inchide ochii.

Orange-ul l-a avut inchis azi pt ca nu are priza in camera si incarca telefoanele pe rand.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Si am mai vorbit cu Suzyca.Sunt bine fetele,papusa papa doar san si creste bine cu lapticul lui mami.
Din pacate o chinuie burtica pe micuta si nu prea doarme noaptea ,asa ca ziua mai doarme mami langa fetita ei.

Transmite pupici tuturor si i-am zis ca asteptam poze cat mai curand.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput