Fulgusori (163) - Hai Roxyaly, Ionela, Andrutza!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Magda, asa cum zice Andre s-a retras un singur lot deoarece nu s-a facut bine spalarea flacoanelor utilizate. Uneori se mai face si antireclama cand un produs merge bine (nazomer costa 3-4-5 lei flaconul pe cand alte produse cu aceeasi compozitie - marimer, humex spray nazal pt copii costa 50-60 lei fl).

Roxy succes maine!!

Krelia ce frumos vorbesti de bebe, chiar emotionant, de-abia astept sa am si eu parte de sentimentele astea.

Monis ai facut singura baita la bebe?Ce curajoasa esti!! cred ca o sa imi fie asa de frica sa il spal.

Laura odihna placuta. In legatura cu cremutele pt fundulet, eu cred ca o sa folosesc ung de galbenele de la Melkfet, iar in cazuri extreme, de iritatii sudocrem.

simonette

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

simina_kin, monis si care mai sunteti, imi puteti spun cate tampoane "home made" v-a trebuit in spital, nu de alta dar inca mesteresc la ele si am terminat 2 pachete mari, mai trebuie????

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +38 Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

Eu zic sa nu iti faci "fara numar" ca oricum in primele 2 zile iti fac ele toaleta si nu accepta tampoane faacute de tine.Dupa ce vei putea sa te mobilizezi o sa te poti schimba singura, deci mai des, atunci o sa-ti pui tampoanele tale, dar eu zic ca vreo 20 sunt suficiente

fericita poze Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

Monis ai facut singura baita la bebe?Ce curajoasa esti!! cred ca o sa imi fie asa de frica sa il spal.

Stai linistita , o sa vezi ca te vei descurca.......emotii sunt la prima baie,hai si a doua.Ca sa te incurajez mai mult, gandeste-te ca fata mea a avut 2300kg si am spalat-o singura, si in prezent o spal singura , zilnic.....Bine ,sotul este in camera, da nu ma ajuta...eventual pozeaza sau filmeaza...

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Multumesc! .
Dupa ce am pus intrebarea am vazut si eu pe net povestea cu lotul dar, sincer, mi se cam facuse frica. Acum ma simt mai bine, nu imi ramane decat sa verific daca va mirosi sau nu a clor lotul pe care il voi folosi.

_
Magda saptamana 35 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Monis, te intrebasem si eu ceva daca nu te supi ...ca si asa am morcovul cat casa de ce mi-a zis dr meu de epi... la epi simti cand trebuie sa impingi?mi-e sa nu cer ca turbata epi pe acolo si apoi sa constat ca nu mai simt nimic si imi chinui si copilul ....

36+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Da, simti, de aia se face doar pana la o anumita dilatatie, ca atunci cand ajungi spre 10 sa treaca putin efectul si sa stii ce ai de facut. Nu-ti face nici o grija, simteam si la dilatatie mai mica de 10... (am scris la poveste, mama lui de timp ca nu ajung s-o termin... )

Ramona de la Arad - eu am mai scris, mi-am facut dintr-un pachet mare de vata (cca 20) si mi-au ajuns 2 zile.

Crissa - i-am cam facut singura ca tati facea poze . Bine, el m-a ajutat la montat cada, potrivit apa cu ceaiul la temperatura, tinut prosop samd. Sa nu-i iau creditul

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

simina

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Eu zic sa nu iti faci "fara numar" ca oricum in primele 2 zile iti fac ele toaleta si nu accepta tampoane faacute de tine.Dupa ce vei putea sa te mobilizezi o sa te poti schimba singura, deci mai des, atunci o sa-ti pui tampoanele tale, dar eu zic ca vreo 20 sunt suficiente

Multumesc de raspuns .
Sa stiti ca sunt ingrijorata in privinta RamoneiC si a lui Dominic, nr. de orange sunt inchise, iar pe cosmote nu raspunde. Nimeni nu a mai aflat ceva de ei???
sa fie totul bine.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +38 Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multumesc de raspunsuri fetelor. mai vin cu tupeu cu inca o intrebare. parca zicea cineva ca daca iti faci cererea de CIC cu data de 1 (intai) a lunii, iti vin banii mai repede (adica mai repede de 3 luni). asa e?
mie mi s-ar implini cele 126 zile cam pe 15 februarie, dar ma gandeam sa imi iau de pe 1 februarie doar daca ma avantajeaza ca e cu data de intai a lunii. altfel, cred ca iau mai multi bani de la servici (nu cu mult).

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Fetelor in ce stadiu va sunt picioarele? Ale mele sunt foarte umflate si nu mananc sarat, de cand am intrat in prenatal nu am mai stat asa mult im picioare. Parca sunt butuci, nu ma mai pot incalta cu nimic, si mai am inca 6 saptamani de dospit. Bine ca tensiunea o am buna 11/6 sau 12/6.

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

A NASCUT LORELIX !!!!

Azi, cezariana cu anestezie generala, a iesit un Danut grasunic de 3,600 si 52 cm. Nu stiu alte detalii, m-a sunat, era cam ametita, dar se simtea super bine.

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreea (n. 17.01.2005) si 40+ Daniel Stefan

Mergi la inceput