Fulgusori (163) - Hai Roxyaly, Ionela, Andrutza!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Felicitari proaspetelor mamici Ionela si Andrutza sa va traiasca copilasii sanatosi, recuperare rapida...si haideti acasa

Legat de alaptat ...offff...eu am din ce in ce mai putin lapte, copilul meu cred ca urla si de foame nu numai din cauza colicilor
Eu asa tare imi doresc sa-l alaptez...nu vreau sa ma gandesc ca nu am lapte....toata lumea imi zice ca nu mai am (dovada e ca Flavius urla non-stop, cand prinde un biberon il mananca....desi sta cu tata in gura toata ziulica )...dar asa mult imi doresc sa-l tin la san...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ati vazut mesajul lui Avalon de pe contul de gmail?

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Bine ati venit acasa, Avalon si !

_
Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Fetelor.... fac cumparaturi pentru bebel, pt spital si pt acasa, va rog, ajutati-ma cu cosmeticele.
Ce e bun pentru baita copilului? Vreau produse cat mai naturale. Help!

Va tot citesc cu sufletul la gura si vad cum apar fulgisorii unul dupa altul... sa va traiasca si sa creasca mari si frumosi!

La noi DPN a scazut la 26 decembrie... dar nu stim niciodata!

34+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Felicitari Ionela, felicitari Andrutza!!! sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi, sa va bucurati de ei! Recuperare grabnica!!!

A inceput sa fie mai activ bebe fata de azi pe zi. Cred ca a fost doar mai lenesic. Oricum o sa urmaresc si maine sa vad cum e, pt ca nu mi-a placut senzatia de azi.

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina
va rog, ajutati-ma cu cosmeticele.

din ce s-a mai discutat pe aici am retinut: crema de galbenele de la plafar si produse Bubchen, Mustela, Sanosan care sunt fara parabeni. depinde si ce-i prieste copilului.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze
Fetelor, mie mi-a coborat azi burtica!!!
Sper ca domnisoara sa mai astepte pana luni dimineata!

Scuza nestiinta, dar ce inseamna exact "mi-a coborat burtica"? Cum ai constatat asta? Ai simtit ceva anume? Cred ca te-au luat deja emotiile.

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Fetelor.... fac cumparaturi pentru bebel, pt spital si pt acasa, va rog, ajutati-ma cu cosmeticele.

Va tot citesc cu sufletul la gura si vad cum apar fulgisorii unul dupa altul... sa va traiasca si sa creasca mari si frumosi!

La noi DPN a scazut la 26 decembrie... dar nu stim niciodata!

34+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

Dupa ce m-am tanguit pe aici ce sa cumpar si de care, am luat pana la urma gama Bubchen dar momentan spal copilul cu ceai de galbenele si infuzie de tarate pe care le torn in apa din cadita. Oricat ar zice astia ca au produse fara paraben etc etc, pe mine nu m-a lasat inima sa-l sapunesc inca. Poate mai incolo .
Oricum sunt fete care au luat produse bio, sper sa-ti raspunda ele.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am asa o stare! Un ochi plange si unul rade. Plange pt copilasul Lacrimioarei si rade pt noi fulgusori DANIEL STEFAN, MIHNEA, MATEI, DANIEL!
Bun venit pe lume noilor fulgusori!
Lacrimoara, sincer nu am cuvinte. EU am suferit ca un caine cand dupa 5 ani jumate ramasesem gravida si se oprise din evolutie la 8 saptamani. Durerea pe care o simti este inimaginabila. Imi pare rau! As vrea sa te ajut, macar cu o vorba buna.

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

capitol nou

Mergi la inceput