Fulgusori (163) - Hai Roxyaly, Ionela, Andrutza!
Raspunsuri - Pagina 10
bobocel_07 spune:
Felicitari lorelix pentru bebe daniel,sa-ti traiasca si sa va umple inimile de bucurie.

hai roxaly

hai ionela

alexia_07
Cory_B spune:
Neata burtici :) Apuc si eu sa mai scriu din cand in cadn...cand face nani printul
Va citesc dar sa scriu nu mai apuc. Felicitari fetelor care au adus fulgusori pe lume si bafta multa celor care nasc azi.
Eu am descoperit un "tratament" minune cand bebe e agitat , se foieste de la uratii de colicuti sau nu vrea neam sa adoarma desi e obosit: il fac sarmaluta, ca la maternitate, cu paturica lui cu care e obisnuit. Se inclazeste in ea si asa bine adoarme...si e senin tot la fatza
Ii trece orice agitatie si doarme dus vreo 3 ore. Incercati si voi, cele care va confruntati cu agitatie sau colicuti, poate merge
La noi functioneaza de minune. Va pupicesc
Cea mai fericita mami de
Andrei Nicolas
Ramonika spune:
vorbit cu ionela. dilatatie 3, contractii cam la 7 minute, insa suportabile deocamdata. isi asteapta doctorita care e la un curs si va veni sa o vada pe la 11. probabil atunci o muta in sala de travaliu. pana atunci sta in alt salon, conditiile cam lasa de dorit.
cam asta in mare, vom mai vorbi cand se intampla ceva mai concret. ![]()
hai ionela 
Ramonika
si Vladutz
lacramioara2 spune:
Dragele mele mamici,
Nu am mai intrat pe forum de o saptamana pentru ca traiesc o drama cu care nu as fi vrut sa va incarc. Simt totusi nevoia sa v-o impartasesc voua, celor care m-ati sustinut si incurajat in cursul acestor luni de sarcina.
Fetita mea nu mai este, pe data de 11 noiembrie am pierdut-o. De ce, cum si in ce fel,nu am energia necesara sa mai spun acum. Miercuri la ora 19.30 am nascut-o si s-a constatat decesul.
Sunt inca intr-o stare de amorteala, nu simt nimic, parca plutesc.
Imi pare rau ca va intristez si va umbresc bucuria de a fi impreuna cu bebelusii si bucuria asteptarii celor care nu ati nascut inca.
Saptamana 33+
monis5 spune:

mult curaj draga noastra Lacramioara
. ne gandim la tine.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
camelia86 spune:
nu imi gasesc cuvintele.
...... nu stiu ce as putea sa iti spun
.... poate doar ca sunt alaturi de tine si imi pare foarte foarte rau. trebuie sa fii tare 

34+ 
Andrecluj spune:
Lacra, Dumnezeu te-a incercat mult prea mult. Sper sa ai puterea, intr-o zi, sa te lepezi de durere si Dumnezeu sa-si intoarca privirea catre sufletul tau. Pana atunci, multa putere. 
37+
Chiara Ada
magdaz_ina spune:
Lacramioara, suntem alaturi de tine. 
_
Magda
saptamana 36 cu
Liviu-Rares si
Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere 
raluci_b spune:
Lacramioara sa-ti dea Dumnezeu putere si credinta. 
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat