Locul fetelor Nou-Venite (45)
Raspunsuri - Pagina 16
polo spune:
Babiela, pare interesanta cartea de la tine, cred ca am si eu cateva cu mancaruri ceva mai exotice, le caut si le voi trimite.
Si sa vezi atunci ce gospodine devenim![]()
http://community.webshots.com/user/diove
cora79 spune:
Vreau si eu parola pt adresa comuna,sa vad si eu cartea de bucate,please
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
babiela spune:
cora pup
fata deberdoaica
, felicitari pt razatoare
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
cora79 spune:
Fetelor,care mai sunteti bugetare pe aici?
sa vedeti astazi ce nervi m-au apucat la scoala,auziti si voi ,stam 8 zile fara plata,dar mergem la scoala si mai avem si intrerupere in cartea de munca,e normal asa ceva?
Pai eu daca raman gravidoasa nu mai beneficiez de concediul de crestere copil?
babiela spune:
cora activeaza PM si iti trimit parola 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
cora79 spune:
Chiar ma hotarasem sa incerc in ianuarie o inseminare cu donator anonim si acum.....,daca nu voi fii platita,nu ca as fii si ramas insarcinata din prima,dar...ipotetic vorbind
,sper si eu![]()
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Buna fete dragi,acusica am ajuns si eu acasica,am colindat toata ziua ca o derbedoaica,scoala-4 ore,petrecere scoala-2 ore si apoi am fost la o prezentare de vase de gatit,nu stiu daca am voie sa zic si firma Pupicei pentru toate curajoaseleeee ![]() ![]() ![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui polo Buna seare fetelor. ![]() ![]() multi pentru toate fetele mele scumpe.NUUUUUUUUUUUUU vreauuuuuuuuuuuuu sa ma treceti nemotivata, dar am inceput de luni sunt tot felul de controale la serv si se mai apropie si un audit , dar de saptamana viitoare cum scap, promit sa nu mai lipsesc.http://community.webshots.com/user/diove |

trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 OOOOOOOO,asa va vreau dragutelor,cum ami intrat pe forum,cum au apraut si fetele ![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Eu sunt mai tot timpul dar nu prea pot sa fiu si activa