Locul fetelor Nou-Venite (45)
Raspunsuri - Pagina 13
jesia spune:
offf mama ei de treaba mai flori lasa ca o sa iasa soarele si pe strada ta...o sa megi la servici

Ce nu te doboara te face mai puternic
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia offf mama ei de treaba mai flori lasa ca o sa iasa soarele si pe strada ta...o sa megi la servici ![]() ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
da....sa speram ca asta o sa se intample cat mai repede...pe la voi pe la firma nu mai e un loc liber si pt mine
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
jesia spune:
| citat din mesajul lui Florentina_C da....sa speram ca asta o sa se intample cat mai repede...pe la voi pe la firma nu mai e un loc liber si pt mine |
daca aud ceva iti dau un semn

Ce nu te doboara te face mai puternic
Florentina_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
daca aud ceva iti dau un semn ![]() ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
MULTUMESC.

***Poze***
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui jesia flori se pare ca suntem singurele pe aici ![]() ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
asa cred si eu....in afara de noi doua ...liniste totala...Unde sunteti fetelor??

***Poze***
IrinaFlowers spune:
si eu sunt pe aici...sper ca am nimerit bine, nu? ca-s nou venita, fresh, boboc...etc. :P
trutzi spune:
| citat din mesajul lui jesia cred ca lucreaza ...numai noi stam pe ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Sunt si eu. Noi nu mai "lucram" in post, ne reluam activitatile dupa
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui IrinaFlowers si eu sunt pe aici...sper ca am nimerit bine, nu? ca-s nou venita, fresh, boboc...etc. :P |
Bine ai venit! Sedere cat mai scurta!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

...numai noi stam pe