Locul fetelor Nou-Venite (45)
Raspunsuri - Pagina 10
jesia spune:
coraaaa eu sunt...poti tine cu mine ora de dirigentie sunt numai ochi si urechi 
...apropo tu ce predai?
Ce nu te doboara te face mai puternic
cora79 spune:
Jesia,in sfarsit o eleva prezenta
,pupicei pt fata silitoare
![]()
Jesia sunt psihopedagog de profesie,in prezent fac terapie logopedica la o scoala generala,tu cu ce te ocupi?
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
cora79 spune:
Aaaaaaaa,si era sa uit,ce iti mai face socrosenia?
Nu mi-ai zis cum o cheama pe impielitata![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia trutzi vad ca pregatesti terenul pt bebe ...te-am gasit pe la mamici de iul-aug ...iti doresc sa te muti acolo cat mai repede ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Doamne ajuta!
o sa va iau pe toate cu mine si o sa inchidem capitolul 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 Fetelor dragi,ce se intampla cu voi,nu mai aveti chef de vorba,stati plouate si ocupate ![]() Ia iesiti voi din cochilii un picut si sa deschidem, catalogul Cine este prezent,cine este absent? "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Sunt si eu prezenta
jesia spune:
cora eu sunt contabila....iar pe socrosenie o cheama Floarea desi nu este nici pe de parte ca o floricica
...sper sa plece la tara si sa scap de ea pe la sf. saptamanii 
trutzi spune:
| citat din mesajul lui jesia cora eu sunt contabila....iar pe socrosenie o cheama Floarea desi nu este nici pe de parte ca o floricica ...sper sa plece la tara si sa scap de ea pe la sf. saptamanii ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
De ce sta atat de mult? Nu are treaba la ea acasa? Socrul cred ca se bucura

jesia spune:
trutzi ea vine lunar cica sa isi faca
"analize"...vraja...sa vada ultimele barfe 
...sa fie la curent cu tot ![]()
Dragaica spune:
Neata la toata lumea...........pana acum nu puteam dormi acum nu ma mai pot trezi........

Ce mai ziceti fetelor, ce mai faceti frumos, dati-mi idei ca ma plictisesc
mi-am luat carti de citit .....da la ce lene am...
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
jesia spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Neata la toata lumea...........pana acum nu puteam dormi acum nu ma mai pot trezi........ ![]() ![]() Ce mai ziceti fetelor, ce mai faceti frumos, dati-mi idei ca ma plictisesc ![]() mi-am luat carti de citit .....da la ce lene am...http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |

...te-am gasit pe la mamici de iul-aug