Ce stiti despre SpaceArt?

Ce stiti despre SpaceArt? | Autor: splendorica

Link direct la acest mesaj

Buna seara mamici cu pitici!
Imi povestea o mamica ca a zugravit tavanul din dormitorul baietelului ei, cu acest nou concept SpaceArt.
Am inteles ca ziua tavanul este alb, iar seara este instelat.
Nu este vorba despre acele piese cu tot felul de modele pe care le lipeam noi pe pereti sau tavan, care noapte deveneau fosforescente.
Intrebarea mea dragi doamne este daca stiti pe cineva care a facut asa ceva in casa, si cum arata.
Pupici pentru pitici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si noi am cochetat cu ideea. Chiar am fost la ei sa vedem cum arata. Intr-adevar, ziua/pe lumina nu se vede nimic. E un tavan alb...dar noaptea e superb.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Noi am colaborat cu ei pentru camera fetitei.
Intr-adevar, ziua tavanul este alb iar noaptea este superb !!
Pictura se incarca de la soare si neoane ( camera este luminita cu neoane ascunse )iar noaptea desenele se vad cam 2 -3 ore.
Lucrarea este garantata 10 ani.

A meritat si ne place f mult

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Cit costa asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Daca se folosesc substante fluorescente eu stiu ca nu sunt recomandate in dormitor.Trebuie sa va informati pe net!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik_lov3 spune:

Am achizitionat si noi un cer instelat de pe www.spaceart.ro acum vreo doi ani si deja ne gandim ca a crescut gaza si sa ii facem si ei unul, este extraordinar, chiar merita ! Nica, nu este fosforescent, folosesc un polimer special, care nu contine fosfor, este creat de ei si au si certificate de testare si nu ataca sanatatea (decat in sensul bun, iti ofera relaxare, liniste)

Mergi la inceput