Licurici de ianuarie-februarie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
iuliacris spune:
Ariya, tin pumnii sa fie usor pentru Amedeo
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
lisa79 spune:
Anuc ,multa sanatate lui Filip.
ooof,sa treaca odata perioada asta plina de virusi, sa vina frigul sa mai omoare din ei ca nu se mai poate asa.
inca putin si ne prinde spiritul craciunului. de abia astept sa vad poze cu licurici sub bradut
. Cred ca va fi cel mai frumos Craciun al nostru.
Votati-o pe ANA!!!
Aalina spune:
Multa sanatate licuricilor bolnaviori!
Iulia problema cu jucariile de genul ala e ca se misca singure. Da aia sunt speriati puiutii ca nu pricep cred. Tin minte ca a primit Dori la un an o masina cu telecomanda si tipa disperat ca ii fuge masina
. Acum cand Dori se joaca cu masinutele lui cu telecomanda urla Fabian. Cand sunt oprite se joaca frumos cu ele.
Daiopri spune:
Scurt ca fug.
Am uitat ieri sa zic bun venit noilor fete.
Sashenka sanatate multa copilasilor.
Cris la soacra ta ai o singura solutie, sa nu o chemi. Uita ca o ai in dotare
Eu una nu va cum sa ii treaca cheful de aranjat. Sau o mariti pe acolo
Ledi, te iert ca stiu ca esti bizi
In visele mele scap de masa de noapte si bazaielile aferente![]()

Aalina, ce mi-ai facut?
M-ai lasat singurica? Tre sa incerc si eu cu reducerea, desi bate din picioare de zici ca nu a mancat de tz zile![]()
Nu imi vine sa cred ca scrie de mana Dori. Aici nu vezi asa ceva. Da macar nu ma doare stomacul nu?![]()
Vezi ca eu zic ca problema e pe la tine pe acolo
Lasa frate baiatul mai usor
Iuliacris si noi avem minge din aia dar la al meu ii place. Si am fost sambata in state si am luat si eu papucei din aia ca tare mi-au fost dragi, numai ca ii intra greu sapunelele lui de picioare.
Si parca miere zicea de Aidan ca are piciorul lat, nu va zic ce chin sa il incalt pe motan mereu, si vaz ca nici frate-sau nu e mai breaz
Miere, fa-i soro bagajul la pisica. Eu o zapaceam de mult;)
Mai era ceva da nu stiu ce
Sanatate tuturor si LMA aniversatilor.
Numai bine tuturor
Leditia spune:
Am scris un mesaj mai lung,dar s-a pierdut,asa ca scriu rapid..
Ariya,sa dea Dzeu sa iasa totul bine.Multa putere iti doresc.Din pacate,stiu cum e cand vezi ca puiul e chinuit si-ti vine sa musti din asistente si dri.
sashenka,multa sanatate puilor.
Just,bine ai revenit.
Anuc,multa sanatate puilor.Off ,imi pare rau ca acum s-a imbolnavit si Filip :(
Iulia,ai fost mortala.Off,ce mochita avea draga de ea.David face mai rau,insa masina aia e stresanta rau,adica ma enerveaza si pe mine..si urla ca nebuna abracadabra,merge si are lumini..insa urla tare si e stresanta pt creierii mei.
Doar ca atunci cand am luat-o nu stiam decat ca merge,canta si face lumini,nu ca urla ca nebuna.:)))Acum eu nu stiu de ce se sperie mai tare,de luminite,de melodia aia turbata sau ca merge singura si vine dupa el.:)))Nu are telecomanda,pur si simplu merge,se loveste de obstacole si se intoarce..
O seara placuta tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Leditia spune:
Dana,daca mi-ai atras atentia,am citit mai bine.Cred ca nu bausem cafeaua atunci si am inteles gresit.![]()
Sau mai stii?Poate oi avea gura aurita.:)))
POZE CU NOI
de David Christian
iuliacris spune:
Aalina, probabil ca asta e problema. Oricum, noi ne distram de ea, ca ne place s-o mai necajim din cand in cand![]()
Daiopri, imi place cum dai tu fugutza in State
. Papuceii ii cam ies din picioare de cand cu taratul, cred ca o sa prinda mai bine cand incepe sa mearga, dac-or tine-o pana atunci. Bafta cu stopatul scularilor nocturne...
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
anca_ spune:
cris, am evenflo convertibil, e montat pe mijloc, cu spatele, dar sincer nu stiu cum se monteaza, s-a ocupatul sotul. Daca prinzi un politist pe strada roaga-l sa-l monteze, face parte din job-ul lor sa ajute cu montajul la carseat-uri.
Ieri a fost prima zi a soacrai singura cu bebe, s-a descurcat ea cumva ca erau toti in viata cand am venit de la serviciu, erau si hraniti, doar bebe cam somnoros. Cred ca a fost cam greu cu adormitul, dar nu mi-a dat detalii. Vedem cum o sa fie azi.
cris30 spune:
Da de unde ati cumparat papuceii, ca vrem si noi
.
Iulia avem si noi minge rotitoare, la inceput plangea si Daria cand o vedea, acuma s-a mai obisnuit.
Anca merci pentru raspuns, teama mea era ca poate genul asta de scaun nu se poate fixa pe mijloc, pentru ca pe siteul lor arata doar cum se fixeaza pe o parte.Asa ca ma duc cu el direct la statia de pompieri.
Ledi cand ar trebui sa aflati raspunsul la test?? au trecut oare 2 saptamani?? De ce sa nu va mai ganditi la un bebe, cand o sa vedeti ca Davidutul e bine, o sa prindeti curaj sa-i mai faceti un fratior sau o surioara
.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
anca_ spune:
ariya, ii tinem pumnii lui amedeo, sa veniti cu vesti bune joi!
daiopri, unde ai fost la shopping in state? Poate ajungi si pe la mine in zona data viitoare si ne vedem, nu e asa departe, poate 2 ore de la vama..