Licurici de ianuarie-februarie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Ne-am intors acum 1 ora de la spital,i-au facut internarea,i-au luat sange si l-ai chinuit-imi venea sa o strang de gat p-aia- si-l opereaza joi.La 7 dimineata tre sa fim acolo...va las ca am o groaza de treaba...pup si multumesc de gandurile bune!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

nici nu am lipsit asa mult si am gasit o groaza de mesaje.
despre soacre eu nu pot sa va spun mare lucru ptr ca eu nu am, saraca a murit cu 2 ani inainte sa ne casatorim. Dupa cum am cunoscut-o era o femeie tare buna si m-a iubit mult si sunt convinsa ca m-ar fii ajutat cu puiutii.
si noi abia am venit de la doctor numai cu vesti proaste:iustin are otita purulenta, puroi in gat, splina marita si i-a luat 6 flacoane de sange, la intepat de doaua ori si a plans rau saracul si maine il mai inteapa odata sa ii puna branula. i-am spus sa se duca el ca eu nu mai rezist psihic sa vad cum il chinuie. nu stiu ce sa ma mi fac cu ei ca tot bolnavi sunt .
sasha abia a terminat cu otita si a facut bronsiolita si mi-a zis ca daca se agraveaza sa-i dau prednison. off
si eu vreau sa mai fac un copil si ma rog sa gasesc puterea necesara ptr ca mi-l doresc tare mult si bineanteles ca as vrea fetita.
in rest am niste copii minunti si cuminti (normal ai mei sunt ce-i mai frumosi si cuminti )

Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ariya, tinem pumnii pt joi. Doamne ajuta sa mearga totul bine si sa scape Amadeo usor si cu bine de operatie.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze bubuletul la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

sanatate multa lui Amadeo

multumim fetelor,se pare ca Irinuca noastra a avut din nou dreptate, cred ca a fost enterocolita ca i-a trecut Anei. febra nu mai are de ieri,se simte muuult mai bine,rade,tipa ,vorbeste de numa'. Irina multumesc mult!

Azi primim si rezultatul de lz test,sun chiar curioasa.
o zi buna sa aveti!
la multi ani Paul si Maya,sa cresteti mari si sanatosi

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

sasha,multa sanatate copiilor si tie multa putere sa treci peste asta

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Aleluia..am reusit dupa luni bune de absenta sa intru si sa va scriu. Sper ca nu m ati uitat :) Motive as putea sa insir o gramada pentru care nu am putut sa mai scriu si sa urmaresc ce s a mai intamplat pe aici insa as pierde prea mult timp cu asta asa ca trec direct la treaba. Profit deci de ocazie (doamne, ce mult mi a lipsit internetul!!!) sa va spun ca noi suntem o galusca de vreo 9 kg jumatate, inaltimea o verificam acum la controlul de un an deci je nu prea are habar ce si cum :) La capitolul motricitate stam bine: bagam viteza de a busilea, stam singurele in picioare si chiar am facut vreo 2 pasi, sustinuta de o manuta mergem chiar f bine; ne jucam o gramada toaata ziua si nu suparam prea mult pe mami; spunem mama, tata, papa (cu dublu sens..adica la revedere si iti si face papa cu manuta, si papa cu sensul de mancarica), imi arata ba una ba alta ca eu sa ii spun ce e respectivul lucru, ne pupa pe toti (strange din buzite si te pupa de la distanta :D), imi place ca ne intelege, chiar daca nu poate sa se exprime. La capitolul mancare: dimineata san, la 10 fructe, la pranz legume, carne (pui, vitel, peste), ciorbite, si desert, iar seara san iarasi. Hai ca incerc sa va mai scriu pe parcurs. acum ma cheama:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

OFF... iar licurici bolnavi, sanatate multa la toti .
Cami ma bucur ca s-a strans toata suma, Doamne ajuta sa fie bine si te rog sa ne tii la curent cu ce se intampla acolo .
Arya multa sanatate si recuperare rapida lui Amedeo .
Anca am vrut sa te intreb de ieri, dar m-am luat cu discutiile desprea soacra si am uitat .
Am inteles ca aveti scaun de masina evenflo, este din acela convertibil?? Eu tot evenflo am, convertibil si nu resesc sa-l fixez cum trebuie pe bangheta, dar pe mijloc vreau.Acum este fixat pe o parte si sta bine acolo, dar am inteles ca pe mijloc e mai safe,poate ai ceva sugestii .Daca nu reusesc am sa-l trimit pe sot la o statie de pompieri.
Betty am stiut ca nu e swine flu , dar si stomach flu daca a avut de unde sa fi luat!!

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

heheh,lume nou...welcome back JUST!!!

Cris30,te-ai trezit???skype?

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna!

Mi-a racit si Filip...normal...am avut o noapte oribila. Desi ieri in afar de stranuturi, n-a avut nimic, aseara mi-a varsat laptele, plin de muci...apoi au inceput mucii frate! Dar sa te tii! De fapt, nu-i curgeau pe nas, ca era bine sa fi fost asa. Nu! Ii avea inauntru, pe gat...pe caile respiratorii. Si n-a putut dormi toata noaptea, iar noi pe langa el. Nu cred ca am atipit o ora in total. Si era marait si plangacios...in fine, de dimineata i-am imbarcat pe amandoi si la doctor! Ne-a dat tratament si sa speram ca le trece repede la amandoi.

vestea buna e ca mananca binisor, deci nu-l doare in gat...

Aryia, o sa fie bine joi! Doamne ajuta sa treceti repede si sa se refaca repede Amedeo.

Just, welcome back!

Bine ai venit Sashenka! Sa-ti traiasca puii! Vad ca si voi tot asa, intr-o raceala....eu una m-am saturat de mers la doctor si controale! Cred ca avem cel putin unul pe saptamana....
Si eu mai vreau un bebe...sunt putine sanse sa mai facem, dar in adancul sufletului, sper sa ne mai dea DD un copil...candva...

Lisa, bine ca e vesela Anuska!

Mai, ma uitam pe lista de inceput cu nasterile. Mai avem un puiut care implineste un an acum in noiembrie, iar din decembrie party peste party! Ce copii mari avem! :)

Eu tot caut pe internet jucarii ptr Filip, dar nu ma pot hotari....ce vreeau eu, nu exista....sa aiba 100 de activitati si sa coste si putin...n-am fost desteapta sa salvez link-urile de la voi...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cami, Doamne da sa se faca bine Alina.
Sashenka imi pare rau ca amandoi puiutii tai sunt bolnavi.
Just bine ai revenit
Anna, vad ca ti-ai schimbat semnatura
Lisa, bine ca-i OK Anusca.
Ledi, cu dedicatie
http://picasaweb.google.com/iulidemeter/CarlaNoiembrie2009#5405110698126600594

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput