Gravidute&Mamici de IASI (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Michelle alaturi de tine suntem ! Mult noroc!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

LA MULTI ANI, DARIA! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parinti si de surioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani ,
Matei de mami Amironeanu,

Matei de mami Alina,

Matei de mami Simona,

La multi ani, tuturor celor care -si sarbatoresc ziua de Sf. Matei.
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Daria de mami Dastefa

Sa fii sanatoasa , fericita si sa ti se implineasc toate dorintele alaturi decei dragi !

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Alina , La mai multe luni pentru Matei! Sa fie sanatos si papacios!
Intarcatul "nu merge"si cred eu ca nu va fi pana dupa sarbatorile de iarna...decat doar daca renunta singura...

Ani, sa va fie de bine iesirea la munte.

Michelle, cred ca e bine impreuna cu fratiorul lui Domi...asteptam vesti.

poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

LA MULTI ANI, MATEI! Sa cresti mare si sanatos!

Eu stau ca pe ghimpi, Albert e bine, a scapat de pneumonie (cu tratament de 10 zile cu Biseptol ), insa azi l-am dus la gradi si acolo parca e cor... tusesc si stranuta, vai de ei, mititeii! Mi-e asa de teama sa nu se captuseasca iar cu ceva!

Celia, am folosit si noi Prospan de data asta, a mers foarte bine, mai "apelasem" noi la el si mai demult, insa in ultima vreme il uitasem. A inghitit o sticluta intreaga, cu boala asta.

Voi ce le mai dati in perioada asta pentru imunitate? Eu merg pe sirop cu echinaceea, baraka si propolis... sper sa fie suficient. I-as da sa manance usturoi, dar nu vrea si pace. E drept ca l-am si nimerit tare iute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! va doresc numai bucuri si lucruri bune in viata !

Michelle nastere usoara si refacere rapida!..sa va dea Domnul un copilas sanatos si papacios!

azi sunt un pic cam obosita, mai ales psihic..sper sa-mi gasesc resurse si sa-mi revin curand...

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Celia, Mihharo, Slimatei.........multumesc!
Slimatei.........un sa-ti revii!
Oare pe cine va anunta ....Mihamora.... de bebe?! Eu una abia astept sa aflu ca suntbine amandoi.....

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

SALUTARE

MATEI...LA MULTI ANI...

MAMICI MAI REPETAM FIGURA DE ANUL TRECUT CU MOS CARACIUN, CA AM GASIT UN LOC FOARTE FAIN 300MII DOUA ORE CU MOS INCLUS IN PRET

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, tuturor celor care -si sarbatoresc ziua de Sf. Matei.

Ani, sa va fie de bine iesirea.

Alina, multumim pentru tratatie. Un dulce lui Matei....

mihharo, eu cu Echinaceea am mai zis pas... ca am citit un www.avantaje.ro/Sanatate/Director-Plante-medicinale/E/Echinacea.html?a=6392/852341" target="_blank">prospect.... si ....pana la 3 ani nu merge... Ii dau suc de mar proaspat... de portocala.... vitamina C simpla.... Multa sanatate lui Albert.

Si eu abia astept vestile de la Michelle.

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput