Perete BCA spart fara autorizatie

Perete BCA spart fara autorizatie | Autor: jasmine30

Link direct la acest mesaj

Buna, am un apartament luat prin credit si in vara asta am zugravit, dar am si spart un perete din BCA intre bucatarie si o debara.

Acum cei de la banca vor sa vina sa verifice daca apartamentul ipotecat de mine e in buna stare, insa ei nu stiu nimic de acest perete spart. Voi stiti ce s-ar putea intampla cand vin evaluatorii de la banca ? Imi pot solicita sa le platesc vreo amenda/taxa/comision ca nu am informat banca ca sparg peretele si ca nu am autorizatie? Ma pot reclama ei la Primarie ca nu am autorizatie? Imi poate lua banca apartamentul din acest motiv, desi am toate ratele platite la zi?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Dar de ce ar trebui sa stie? Pe de alta parte raspunsul este negativ adica iti bati capul degeaba cu aceste intrebari.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Pai le spui ca asa ai luat apartamentul. De unde stiu ei ca ai spart tu zidul si nu vechii proprietari?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pai probabil fiind ipotecat, a fost evaluat, si banca are raportul initial de evaluare. Eu sincer nu am auzit de banca sa vina sa verifice starea apartamentului...asta e sau ii fac reevaluare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Nu ai de ce sa-ti faci griji .Ai facut imbunatatiri in apartament .Cei de la banca vin probabil ptr o noua reevaluare ,sau ptr ce mai vin ?
Eu am avut exact aceasi situatie ca a ta,nu a mai venit nimeni de la banca ulterior sa vada apartamentul.
Ai o clauza in contract prin care se prevede ca voi viitorii proprietari va luati angajamentul sa nu-l deteriorati.
Stai linistita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Offf sunt chiar stresata! Sper totusi sa fie bine...Oricum fata de cum era casa cand am luat-o am facut o groaza de imbunatatiri, asa ca...

Il bag in bucatarie pe evaluator si apoi il invit repede in sufragerie, poata asa nici nu isi da seama

Multumesc de sfaturi!

Mergi la inceput