Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

aaaa, si da, mai voiam sa zic ceva: Dyana, ai zis tu ca vrei sa te linistesti un pic, dar noi am crezut ca doar enervarea sa o reduci, nu si povestirile cu noi... vino aici pe interval. Si te-am tot intrebat, de minim 3 ori, nasica din Brasov ce mai face? Nu ne-a mai scris... :(

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

gata, gata, am venit; am crezut ca pot sa ma "dau la fund" vreo 2 zile.... da daca m-ai chemat, acu ce sa mai fac; m-am mai linistit.. mergem inainte si vedem ce se intampla; am luat o hotarare clara, adica o sa-i trosnesc eu personal pe socrii la tot ce nu-mi convine; mai bine nervii lor decat ai mei; pe cat posibil rabd, pastrez aparentele... da' sa nu-mi traga "ironii subtile", ca le-o trag eu pe loc , si nu chiar subtil; cu cristi.. deocamdata sunt foarte rece cu el, asa simt acum, imi pare rau.... il iubesc enorm de mult, nici nu va imaginati cat, dar nu simt nevoia sa-i si arat acum; dorm cu bebe o perioada- sigur, a contribuit sperietura cu inecatul ca inca sunt "pupu" si mai bine stau la el in camera pana-mi trece sperietura si supararea
nasica e bine, doar ca e super ocupata; am tot vorbit cu ea, se duce si la servici, mai baga nasucul si prin "afacerile familiei" de care se ocupa nashu singurel in ultima vreme..... si chiar au mult de lucru; Rareselu mic e un scumpic si jumatate, in rest, in grafic, la fel ca ai nostrii... ba nu papa, ba papa, ba se constipa, .... tzitzi sa traiasca; o sa ii pun eu cateva poze la mine, sigur cu acordul ei

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Seara buna fetele!
Cu mancatul stam bine, mai prost cu tzitzi, a vazut ca e mai comod cu lingurita si e lenes la tzitzi asa ca am inventat mancarea pe sani, sa ma vedeti cu tot meniul pe mine iar Visinatu` tragand din tzitzi pacalit ... sper sa-si revina ca arat ridicol, sotul mi-a zis ca am innebunit de cand a plecat el
Cam atat despre noi, sper sa ma tin de voi, aveti un ritm infernal...
Noapte buna cu somn lin !!!

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

asta da inventie !! cred ca le-ar placea si adultilor nu numai copiilor

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

pai io creca de-asta tati nu e de acord

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

novus - si la mine a picat mamografia. fac o eco luni. se pare ca la mamografie razele folosite sunt muuult mai puternice decat la orice radiografie normala. in plus procedura este absolut horror. eu habar nu avem. auzi iti prinde sanul intr-o menghina(vorba vine menghina...dar oricum)
no f...ing way

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Asa acu ma chinui si eu sa pun poze, Imi mai zice cineva cum fac ca sub un cuvant sa fie link-ul?

Cu Paltinisul, sunt de acord ca e super acolo, e liniste frumos, aer curat, zapada(si de obicei de la 1 Dec acolo e), partie. Acum ideea e asa (asta v-o spun ca cineva din inside) se poate asunge fara probleme acolo dar daca cumva ninge tare sa zicem Duminica noapte sa nu va asteptati ca luni dimineata drumul de cobaorare sa fie curat. La asta ma refeream cand ziceam ca e mai greu cu drumu. Deci trebuie sa luati in calcul si o oarecare intarziere in programul de drum in caz de zapada. Acu pt Anca, intradevar in ultimul timp la noi nu mai e iarna de alta data dar din fericire sus la Palti lucrurile s-au pastrat, poate pt ca e la altitudine mare. Oricum an de an acolo la 1 Dec merg toate liceele, e cupa la Schi si se lasa cu petreceri mari. In fiecare an a fost zapada asa ca avem de ce spera sa fie si anul asta. Pt Novus eu zic asa, la Pensiunile din palti trebuie sa avem mare grija la caldura ca unele sunt cam zgarcite din pct asta de vedere. Eu zic sa-mi faci o lista cu ce gasesti si iti place si eu o trimit spre verificare prietenilor di SB poate stiu sa ne dea data mai concrete si din inside.

Si inca o propunere pt Palti, la schit v-ar placea?. E acolo un schit de maicute care au camere special pt cazare asa un fel de minihotel si era muult mai ieftin. Pe vremuri aveau incalzire cu lemne, acu nu stiu cum mai e dar pot sa ma interesez si va spun.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - si la mine a picat mamografia. fac o eco luni. se pare ca la mamografie razele folosite sunt muuult mai puternice decat la orice radiografie normala. in plus procedura este absolut horror. eu habar nu avem. auzi iti prinde sanul intr-o menghina(vorba vine menghina...dar oricum)
no f...ing way

25 martie 2009

cum ??? menghina ?????????
de aia tot imi zicea si azi mamografista ca mai vedem daca e nevoie, poate un unguent eu credeam ca nu i-am dat destul ea saraca era bine intentionata

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

gaza
[ url= "linkul tau" ] cuvantul dorit [/url]
fara nici un spatiu

25 martie 2009

Mergi la inceput

da da..asa am facut eu. asta dupa ce m-am suparat fleashca pe secretara de la clinica acre imi spunea ca e o procedura invaziva. cica iti pui sanul pe o placa orizontala si vine cu o alta placa tot orizontala deasupra si strange. mie mise strange stomacul cand ma gandesc. eu oricum refuzasem decand mi-a zis cumata-miu ca sunt radiatii f puternice. eu parca ash mai vrea un copil si nu am chef sa stau cu stresul ca sunt iradiata in halul asta.
paciente zapacite, ei vor sa ne protejeze si noi nu si nu

Citat:

Citat:

no f...ing way

25 martie 2009

cum ??? menghina ?????????
de aia tot imi zicea si azi mamografista ca mai vedem daca e nevoie, poate un unguent eu credeam ca nu i-am dat destul ea saraca era bine intentionata

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Mie da, la schit mi-ar placea!!!! Si nu pt pret neaparat [desi e binevenit asa, mai micut :)], ci pt alte 2 motive, dar vi le zic acolo, live.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Asa acu ma chinui si eu sa pun poze, Imi mai zice cineva cum fac ca sub un cuvant sa fie link-ul?

Cu Paltinisul, sunt de acord ca e super acolo, e liniste frumos, aer curat, zapada(si de obicei de la 1 Dec acolo e), partie. Acum ideea e asa (asta v-o spun ca cineva din inside) se poate asunge fara probleme acolo dar daca cumva ninge tare sa zicem Duminica noapte sa nu va asteptati ca luni dimineata drumul de cobaorare sa fie curat. La asta ma refeream cand ziceam ca e mai greu cu drumu. Deci trebuie sa luati in calcul si o oarecare intarziere in programul de drum in caz de zapada. Acu pt Anca, intradevar in ultimul timp la noi nu mai e iarna de alta data dar din fericire sus la Palti lucrurile s-au pastrat, poate pt ca e la altitudine mare. Oricum an de an acolo la 1 Dec merg toate liceele, e cupa la Schi si se lasa cu petreceri mari. In fiecare an a fost zapada asa ca avem de ce spera sa fie si anul asta. Pt Novus eu zic asa, la Pensiunile din palti trebuie sa avem mare grija la caldura ca unele sunt cam zgarcite din pct asta de vedere. Eu zic sa-mi faci o lista cu ce gasesti si iti place si eu o trimit spre verificare prietenilor di SB poate stiu sa ne dea data mai concrete si din inside.

Si inca o propunere pt Palti, la schit v-ar placea?. E acolo un schit de maicute care au camere special pt cazare asa un fel de minihotel si era muult mai ieftin. Pe vremuri aveau incalzire cu lemne, acu nu stiu cum mai e dar pot sa ma interesez si va spun.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Da eu nu am nimic impotriva, doar sa nu fie nu stiu ce reguli bisericoase, gen mancare doar de post sau fara vicii

mie pana acum mi-a placut Perla Paltinisului,
http://perla-paltinisului.ro/ro/
pare serioasa pensiunea, cam ca si cheile gradistei zic eu, am citit doar pareri la superlativ, deci nu cred sa fie probleme, pretul poate un pic cam marisor
mai am vreo 5 pe lista, dar vreau sa le ud glasciorul propritarilor intai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

wooow. bravoo!!! vai dar ce fatza are nici ea cred ca nu stia daca sa se bucure sau sa se sperie. pai cred ca ati cam terminat cu intarzirerea aia. gata, clar asta nu e copil de 8 lunitineti-o tot asa
Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Noi stam deja...in picioruse fara sprijin. Cred ca e exagerat de repede, dar incep sa ma conving ca in curand aveam real 10 luni.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

felicitari !!! ce mari sunteti !!

25 martie 2009

Ce m-ai distrat cu mesajul tau.
Pai nu e de 8 luni, ca avem 9 jumate, dar de mica e inca mica la imaltime, si grasunica nu a fost niciodata. Poate asta o ajuta sa fie si asa activa.
Intarzieri motorii si cognitive nu a avut deloc.
Dar nu ma fugariti de aici, da?

Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing,
The masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput