Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*
Raspunsuri - Pagina 6
anca_nicolae spune:
Ramona,
boabe de fasole? Eu sincer sunt speriata de ele, am vazut cazuri de bebei ce s-au inecat [si murit ] de la ele, ai mare, mare grija cu ele. Mai bine incearca niste mingiute mai mari, dc vrei sa se joace cu ele...
Bine ne-ai mai scris!
cativ, la multi ani, acum am vazut ziua ta! Stiai ca cica cei nascuti pe 13 sunt norocosi? Si vero e la fel, pe 13 octombrie... .
aaaa, si da, mai voiam sa zic ceva: Dyana, ai zis tu ca vrei sa te linistesti un pic, dar noi am crezut ca doar enervarea sa o reduci, nu si povestirile cu noi... vino aici pe interval. Si te-am tot intrebat, de minim 3 ori, nasica din Brasov ce mai face? Nu ne-a mai scris... :(
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
chatonel spune:
Re-salutari!
Imi pare rau, Florinela, ca sinteti la spital cu probleme, sper sa se rezolve repede!
Ilinca, nu vrei tu sa te cobori de-acolo, din cui? (cuiu hartii, of cors :P)
Novus, io merg la Valcea o saptamina, poate am gasi o modalitate de a ne vede pe la Sibiu?
Anca, ok, tinem legatura.
NU vazui nici pe Oli si nici pe Aris sa comenteze, creca nu citira.
Mai sint o multime de fete "la capitala", oare pe unde umbla?
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
aris26 spune:
eu am citit si vreau musai sa te vad live, numar meu e pe mail. problema e ca nu pot sa promit inca, nu bag mana in foc ca suntem in bucuresti de craciun. dar ar fi super frumosnici nu stiam ca ai de gand sa vii
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Re-salutari! Imi pare rau, Florinela, ca sinteti la spital cu probleme, sper sa se rezolve repede! Ilinca, nu vrei tu sa te cobori de-acolo, din cui? (cuiu hartii, of cors :P) Novus, io merg la Valcea o saptamina, poate am gasi o modalitate de a ne vede pe la Sibiu? Anca, ok, tinem legatura. NU vazui nici pe Oli si nici pe Aris sa comenteze, creca nu citira. Mai sint o multime de fete "la capitala", oare pe unde umbla? Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
25 martie 2009
anca_nicolae spune:
Chato,
Oli era la vaccinul de 6 luni, si Aris la abecedar, invata literele. O sa raspunda si ele, mititelele .
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
novus spune:
citat din mesajul lui chatonel Re-salutari! Novus, io merg la Valcea o saptamina, poate am gasi o modalitate de a ne vede pe la Sibiu? Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose daaaaa !!!! vreauuuuu !!! ma anunti inainte sa veniti sa ma pregatesc |
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 eu am citit si vreau musai sa te vad live, numar meu e pe mail. problema e ca nu pot sa promit inca, nu bag mana in foc ca suntem in bucuresti de craciun. dar ar fi super frumosnici nu stiam ca ai de gand sa vii
25 martie 2009 |
asa mai da
Lasa promisiunile, e vb de intentie deocamdata :) ca poate cine stie pe unde ne lasa avionul :) rid, da nu e risu meu, am cunostinte care au aterizat aiurea.
Ideea e daca se gaseste un interes la intilnire, modalitatile practice le punem la punct mai incolo.
Toulouse, la ville rose
aris26 spune:
gata am caldura
s-a bushit centrala din casa. noroc ca mai am una in birou si a legat instalatorul casa pe cealalta centrala, ce noroc avem cu omul asta, numai in momente tampite se intampla sa avem nevoie de el msi vine saracul mereu. anul trecut a venit in seara de craciu si bineintele si in noaptea de revelion. o data nu a zis ca nu poate
25 martie 2009
novus spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Seara buna fetele! Cu mancatul stam bine, mai prost cu tzitzi, a vazut ca e mai comod cu lingurita si e lenes la tzitzi asa ca am inventat mancarea pe sani, sa ma vedeti cu tot meniul pe mine iar Visinatu` tragand din tzitzi pacalit ... sper sa-si revina ca arat ridicol, sotul mi-a zis ca am innebunit de cand a plecat el Cam atat despre noi, sper sa ma tin de voi, aveti un ritm infernal... Noapte buna cu somn lin !!! http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84 |
asta da inventie !! cred ca le-ar placea si adultilor nu numai copiilor
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
OAAAAAAA!!!! Cool! abia astept! Sigur ca anuntam inainte, si noi trebuie sa ne facem planurile, stam in ro 10 zile si le calculam.
Nu stiu daca am sa reusesc sa fac tot ce doresc, dar macar sa incerc!
Toulouse, la ville rose