Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Da.... vaz ca am ramas singura pe aici... uuuuuuuuu! Shasa!?Hm... cred ca nu e nimeni. Ma duc sa vad daca vine motanul la culcare... ca acum isi incepe Adelake programul de matzaiala... desi acum o ora avea 37.6, ceea ce e convenabil...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Va pup! Si va rog sa va rugati pt. mine si Victoras. suntem de 3 zile in spital pe perfuzii, intoleranta e si la lapte si la nu mai stiu ce din ulei......acum e mai bine mai vioi..slabise. II fac alte investigatii, imunitatea e scazuta.
S-a plictoisit si el sarcu legat de perfuzie , era atat de deshidratat ca au intepat copilul de 5 ori sa-i gaseasca vena in picior in final. Sunt franta, darmata, regulile in spital sunt stricte sio drastice...sa dea Dzeu sa nu aiba nimic sa trecem peste asta sa aflam odata care-i baiul...ne e dor de acasa.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Doamne ajuta!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Noi stam deja...in picioruse fara sprijin. Cred ca e exagerat de repede, dar incep sa ma conving ca in curand aveam real 10 luni.

Ce trece timpul...ca ieri eram lipita de pc ca se anuntase ca 's-a rupt apa"FELICITARI,FELICITAR!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Intru repede sa va sun ca Avem un zimtisor !. A venit asa neanuntat, l-am simtit cand a inceout sa-mi roada degetul dimineata. Suntem ff fericite si dam de baut.

Felicitari pentru primuldintisor

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor zilei!
Azi am zi de menaj/bucatareala...

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Va pup! Si va rog sa va rugati pt. mine si Victoras. suntem de 3 zile in spital pe perfuzii, intoleranta e si la lapte si la nu mai stiu ce din ulei......acum e mai bine mai vioi..slabise. II fac alte investigatii, imunitatea e scazuta.
S-a plictoisit si el sarcu legat de perfuzie , era atat de deshidratat ca au intepat copilul de 5 ori sa-i gaseasca vena in picior in final. Sunt franta, darmata, regulile in spital sunt stricte sio drastice...sa dea Dzeu sa nu aiba nimic sa trecem peste asta sa aflam odata care-i baiul...ne e dor de acasa.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Doamne Florinela. Sa va faceti bine repede.
Eu de luni o sa fiu plecata 10 zile, o sa las numarul de tel pe contul comun si suna-ma fara probleme daca pot sa te ajut. Voi vorbi cu pediatra mea si te trimit la ea.

Imi cer scuze ca ma bag asa, dar incerc sa ajut cum pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!!!

Dormiti inca ??? Alexandra mi-a facut o surpriza de week-end azi si a dormit pana la 08.30, in mod normal e la 07.30 trezirea

Asa ca dau eu !!

Si va reamintesc ce se pune la cale pe aici:

INTALNEALA GHIOCEILOR NR.2

Perioada propusa: 11-13 dec 2009

Pana acum s-au aliniat la start :
Anca Nicolae
Novus
Olishka
Pisigri
Pisik
Cativ
Denisamada

Asteptam si alti ghiocei !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisik, daca gasesti la Baby Expo girafa Sophie mi-o cumperi si mie ? pe site-ul lor (dinobebe) vad ca e 45 ron

Edit pt detalii despre Sophie

Nascuta la 1961 in Franta, girafa Sophie a devenit foarte repede un "must-have" al bebelusilor. Aceasta este jucaria preferata a 10 milioane de copii (si parinti!) din toata lumea.
Azi, in Franta 6 din 10 copii o au pe Sophie.
Este una dintre putinele jucarii din zilele noastre confectionate manual din materiale 100% naturale(trece prin 9 maini pana la finalizare).
-confectionata din cauciuc moale natural,non-toxic, perfecta pentru dintii si gingiile bebelusului
-foarte usoara si cu parti subtiri pentru a putea fi apucata de mainile mici ale bebelusilor.
-vopsita cu vopsea alimentara, non-toxica
-nu contine ftalati,vinil sa u PVC
-capul umflat impiedica inghitirea
-scoate un sunet placut atunci cand este stransa
-confectionata manual in localitatea Rumilly din Alpii Francezi
Inaltime 17cm

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata!!!
Si noi am avut trezirea foarte devreme azi pe la 7.30, noi care pana la 9.30 nu ne dadeam jos.
Chatonel mi-ar face mare placere sa ne vedem, daca nu suntem in Bucuresti precis si noi suntem tot la valcea la socri de craciun, asa ca tinem legatura
Despre intalnirea de la munte , noi nu o sa putem veni , pt ca pe 7 dec se opereaza Adi de hernie hiatala si nu cred ca peste o sapt. va pute sa faca ceva, va fi inca in recuperare. Noi am fost in vara asta la Paltinis si va pot recomanda vilele Romantic, arata foarte bine, sunt una langa alta erau ok la pret si foarte aproape de Perla Paltinisului unde noi am mancat si a fost foarte buna mancarea, iar pensiunea chiar era frumosa si foarte mare, gen Cheile Gradistei.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Neata, fete!
Sunt dupa o noapte grea, cu treziri la 3, la 4 si la 5...motivul? cred ca foamea?!! ce ziceti, sa-i dau seara cereale? poate il tin mai mult?
Novus, uite un site unde e si girafa sophie, l-am ochit eu mai demult, ca au hainute organice
http://www.organicbaby.ro/cadouri-jucarii-bebelusi-cadouri-jucarii-copii-c12/set-sophie-p350.html

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput