Puiuti de Randunici!! (331)
Raspunsuri - Pagina 21
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Acum am terminat de mancat , am bagat 3 pulpe la gratar si l-am trimis acum pe relu in real sa mai ia ceva bun . Saracu' nu zice nimic dar macar acum sa ma bucur.sa ne tineti pumnii maine ![]() Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |
Ursule vad ca ti-ai tras apetit de rechinas.
Well Mrs Shark, cat timp te simti bine, sa-ti fie de bine si sa ai digestia usoara!
ursuleata spune:
Gudinde, nu mananc tot timpul asa, decat at cand sunt gravida
si mai ales ca nu fumez.
Ce urat e fara tigari, cu toate ca de data asta sper sa nu ma mai apuc cum am facut la vlad.
Cand uiti de ele cu adevarat?? imi place acum ca nu mai fumez, dar sunt momente cand mi se pare atat de trist fara![]()
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
gudinde spune:
Si sa va mai zic ce-am descoperit vineri ... evident in materie de farduri!
Va tot povesteam ca cei de la Sensiblu au decis sa restranga gama importata de la Boots, printre care si rimelul meu si al Olgutei, Ultimate Curl de la No7.
Vineri mi-am luat un rimel bio, Dr. Hauschka. Este cel mai light rimel pe care l-am avut. Nu umple de rimel genele, nu e lookul ala de mascara de scena sa se vada de la o posta ca esti data cu rimel. Sunt incantata! 
Bine, asta pt ca mie nu imi plac genele incarcate, bine rimelate. Pt persoanele carora le place sa vada genele bine evidentiate ar fi banii aruncati pe acest rimel.
Simo27 spune:
Acum am realizat ca nu v-am facut cinste
(dar ma iertati ca am un neuron in minus
),asa ca luati ,poftiti de va saturati:

!!!
Si sa stiti ca tratatia asta nu va da kg in plus![]()

fetele care mi-au mai urat
.Oricum,cea mai tare urare pe ziua de azi a fost in limba lui Sam
,un lamultiani delicios
.Si mi-a facut si cadoul cel mai frumos,vb lui Ramo
nu a mai facut febra,a dormit 4 ore dar nu mi-a mancat mai nimic...
Vali,eu am pus 9 kg pana acum,dar mi-e destul![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Gudinde, nu mananc tot timpul asa, decat at cand sunt gravida Ce urat e fara tigari, cu toate ca de data asta sper sa nu ma mai apuc cum am facut la vlad. Cand uiti de ele cu adevarat?? imi place acum ca nu mai fumez, dar sunt momente cand mi se pare atat de trist fara Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |
Mrs Great White
cand vei decide ca nu mai vrei sa fumezi atunci nu vei mai fuma.
ursuleata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gudinde
Mrs Great White cand vei decide ca nu mai vrei sa fumezi atunci nu vei mai fuma. |
Am decis ca nu mai vreau, si nu mai fumez si nu mai vreau....dar sunt momente in care ma gandesc ca e nasol fara...adica parca era mai colorata viata cu, stiu ca spun idiotenii, mai ales pt nefumatori, dar fumatorii sigur ma inteleg

Vlad
Mami de ursulet
bebe

. Saracu' nu zice nimic dar macar acum sa ma bucur.