Puiuti de Randunici!! (331)
Raspunsuri - Pagina 2
tonic spune:
Tuchi hello to u too!
Simo era in gluma, dar daca mai vine un baiat solutia e sa ii inveti pe ei sa le faca. Asa ai si tu mai mult timp si iti vor multumi si nurorile .
Luny al meu e in acelasi sistem alta ograda doar, dar au acelasi program
mstela spune:
O intrebare arzatoare pt duamnele noastre doctorese:
Aveti idee daca substantele active ale medicamentelor pe care trebuie sa le iau (1.diclorhidrat de betahistina;2.extract din ginkgo biloba-standardizat in glicozide ginkgoflavonice si terpene lactonice,la care zice ca nu pot fi excluse interactiuni cu medicamentele ce inhiba coagularea sangelui) interactioneaza urat cu Logestul si il fac sa-si pierda din efect???
Multumesc.
Voi renunta oricum la logest ca mi-e frik de ficatul meu si mai ales ca mi-au recomandat dr neurolog si orl sa renunt.Dar pana se termina folia,sa nu incurc lucrurile.
mami de TEA (1.04.08)
ursuleata spune:
Simo, burtica e bine, creste.
Stela, daca va hotarati sa faceti bebe 2 te tai atunci, nu?
Oricum, bafta.
Vlad
Mami de ursulet
bebe
Kya spune:
Mooama Stela ce de aventuri... Incep sa ma gandesc ca si eu am fost norocoasa cu operatia. Nu numai ca aproape nici nu se ma vede, dar nu mai simt deloc nimic la ea. Pana acum daca puneam mana se simtea o linie ingusta. Acum trebuie sa apas zdravan, sa simt ceva...
Simo scaunul celalalt pe care il am e Inglesina si sta extrem de bine fixat pe bancheta. Nu se misca absolut de loc! D-aia intrebam, dar daca zici ca asa e, atunci m-am linistit. ma gandeam ca nu-l montasem eu bine.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Stela, dupa stiinta mea nu.
Te ajut eu cu o crema, Zeraderm se chaema, am dat 150lei pe ea si n-am consumat-o, nu cred ca are nici un efect, plasticienii o folosesc.
M-am dat cu ea imediat dupa operatie, dar m-am plictisit repede.
Macar o incerci.Trebuie sa ma uit sa vad daca nu a expirat si ti-o donez.
Ursule, ce poza frumoasa ai pe mess!
Simo, astept si burta ta sa o vad!
ramo_cata spune:
ho ho ho ce misto am inceput capitolasul..
mstela off naspa ca tre;sa dai 5 bulioane acum dar macar scapi de grijisi iti doresc numai bine
bubu si noi ne uitam la mickey mouse ..sunt chiar misto pacat ca nu stim sa raspundem
simo bafta lui davidel la pian .. o plimbareata
cami doamne ajuta in continuare
s-a trezit si andrutza,scriu la mesajul asta de o ora,intre timp am vb la telefon,mi s-a intrerupt si lumina asa ca a trebuit sa scriu din nou...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Kya spune:
Simo bafta la auditie! Ce canta?
Imi aduc aminte cu mare nostalgie auditiile mele de pian de la scoala de muzica... ehhhheiii...
Aveam 3 pe an, una dupa fiecare trimestru. In iarna cantam Czerny, apoi in primavara Bach, si la afarsit de an aveam program liber ales.
mihatp spune:
am intrat sa va
puiu' meu e tare marait azi... ca niciodata. ii lipseste, cred, mersul afara de seara.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
Kya spune:
Miha
Luca nu mai iese seara afara? Ca eu am trimis-o pe Sanziana afara cu bunica-su... Si ea la fel, e tare maraita daca nu iese la alergat.
mihatp spune:
kya, iesim si noi cum putem, printre ploi. am reusit azi sa pacalim, acum ne-am intors in casa. naspa vreme a fost de vreo 2 saptamani.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade