Puiuti de Randunici!! (331)
Raspunsuri - Pagina 19
luny spune:
Alina mama, 13?????????
cat ai mai luat in greutate?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Bitza, este particulara gradinita unde il duc pe Matei si unde lucrez
Valentina cu
Matei si
28+ cu Luca
VALENTINA C spune:
Chiar, Ursulico, cat ai luat in greutate pana acum? Fara clatite...![]()
Eu am vreo 7 in plus pana acum ![]()
Valentina cu
Matei si
28+ cu Luca
ursuleata spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luny Alina mama, 13????????? cat ai mai luat in greutate?Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Intre timp am mai mancat 2 si gata, pana aici

Am luat 9-10 kg la ultima cantarire,(si prima

Vlad
Mami de ursulet
bebe
VALENTINA C spune:
Ursulico, ma uitam la tikerul tau si avem exact aceeasi varsta a sarcinii...
Ce DPN ai tu? Eu 4.02.2009 dupa echograf, dar daca numar saptamanile, ar trebui sa nasc mai spre jumatatea lunii februarie.
Nu stiu daca v-am mai intrebat, dar daca intru in concediu prenatal, trebuie sa fac cerere sa mi se intrerupa stimulentul????
Valentina cu
Matei si
28+ cu Luca
bubu05 spune:

Fataaa, 15 clatite?? 
Eu nu pot sa manananc decat maxim 2, daca sunt cu dulceata, mi se par prea dulci si mi sa face rau 
Dar din alea cu mere rase, simple mananc si eu multe ![]()
Dar tu detii recordul, parol!
Ma bucur ca v-au placut pozele de la botez!![]()
Vali, multumim pentru tratatie!! Ce repede a trecut timpul!! Acum vine februarie 
ursuleata spune:
Vali, dupa ecograf si Um 7 feb, dupa dr meu si cezariana 31 ianuarie-1 feb.
Bubu, fata, am mancat cu gem de prune facut de mama, care esre acrisor si aluneca clatitele alea bestial....cu dulceata de visine mananc maxim 4.
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
lianam spune:
LA MULTI ANI draga SIMO! Sa fii sanatoasa si sa iti dea Dumnezeu numai zile senine si fericite!

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate"
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
lianam spune:
LA MULTI ANI si MATEIASILOR de pe crenguta! Sa fiti sanatosi si voiosi! ![]()
siiiiiii
......
pentru toate randunelele dragutelele!
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate"
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
gudinde spune:

La multi ani Simo!

Sa fi fericita si sa ai parte de o sarcina usoara si bb sanatos!
La multi ani Mateiasilor!

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa va bucurati de viata!
Usule 15 clatite?

Tuchi ai auzit? 15 clatite si e o mega-slabatura! Declar clar ca viata nu-i cinstita!
Asta seara am vazut movalindele. Pe Jules o declar viitoare maestra in folosirea fardurilor minerale. Stateam de vorba cu Naty si deodata ia Iulia baby flat top (e un soi de baby kabuki) si incepe pe barbita si pe obrajor sa faca acele miscari circulare exact asa cum se aplica fondul de ten. Am ramas masca si eu si Naty. Apoi a luat si o pensula de ochi si isi tot dadea cu ea pe la ochi ca si cum si-ar fi aplicat fardul. A fost mortala!