Puiuti de Randunici!! (331)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!!

E bine puiul,nu s-a legat boala de el

Naste Elara-Miercuri?! Eu scot agitatele de pe acum:

Nastere usoara,Elara,refacere rapida,laptic muult,BB sanatos si voinic-te asteptam cu drag!!

Edit:Am vazut data nasterii Elarei,in listuta Ce cadou frumos va primi!!

Ariel-la noi-Influcidul a functionat grozav!! Pe raceala de sezon,vorbesc..Din a doua zi de administrare,s-au ingrosat mucisorii si s-a micsorat considerabil productia! A treia zi,apareau numai atunci cand stranuta,la toaleta cu apa de mare,nu aspiram nimic,decat apa Sanatate puiului!

Eu sunt corigenta ramuricii,asa ca ma si ma ascund repede,nu inainte de a va trimite cate-un si-un gand bun,tuturor!!

Ho,ho,hoo!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Si-mi mai permit sa fac ceva:

Sa-i urez-toate cele bune,sanatate,bucurii,sarcina usoara si copii sanatosi tun-Simonicii de Brasov,pentru ziua de maine,ca cine stie daca mai apuc,altfel!
La multi ani,mamica draga!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ursu, te sun pe rds cand ajung acasa,am fost la spataru cu muffy,e super! Naty, e generala trimiterea aia, liviu a decis sa mearga la smc... Eu am tot intrebat de dr p-aici..asa a fost sa fie..zi-mi unde stii si tu,trebuie sa deconteze cu opsnaj...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ehhh, ce viata... de cand n-am mai stat eu dupa amiaza linistita, savurandu-mi cana de cafea pe forum...

Am fost in parc cu Stela, copii s-au jucat (una pe langa cealalta), au alergat, au impins jucarele. Sanziana m-a facut sa ma dau cu ea pe topogan...

Apoi am adus-o acasa, si sa nu o deochi, a mancat 2 polonice de ciorba e perisoare! Apoi a mai ros un castravete (probabil pe post de salata ) si in final desert - boabe de struguri! Iar acum e deja in lumea viselor de vreo 20 de minute. Ma si mir, ca a adormit foarte rapid. S-a cuibarit la mine in brate, si in maxim 5 minute dormea deja adanc. Ptiu, ptiu!

Ma duc sa citesc ultimele pagini si revin...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ursulica, ce rau imi pare de ursulet , sper ca Spataru sa va puna repede pe picioare Spataru , un medic f bun si un OM de nota 10!
Ariel ma bucur ca sunteti mai bine si va tin pumnii sa mearga brici afacerea!
Elara hai cu nasterea usoara , abia astept sa vad capatanosul !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty noi mai folosim inca carutul destul de mult. In primul rand la drumurile prin oras, cand am de umblat si cu ea dupa mine. Si in parc il iau mereu. Sta in el destul de mult. Evident nu tot timpul, ca doar in parc o duc sa alerge, dar de la masina pana la leagane si inapoi sta in carut.
Al nostru e asta: http://www.babyundkind.at/popup_image.php?pID=562&imgID=1 cumparat de la MiniBlu.

Bubu sa va fie de bine distractia! Hai cu pozele! Ma bucur ca nu are nimic Vladutu.

Simo daaaa, imi aduc aminte de Mica Metoda de Pian de Cernovodeanu... Abia astept sa mai creasca Sanziana sa inceapa si ea cu pianul. Deocamdata asa in joaca, vad ca ii place sa se aseze pe scaun si sa zdrangane clapele. Sam vorbitor - cate stie, wow!

Ariel felicitari pentru cadouri! Hai ca incet incet se urneste treaba din loc!

Cami ii trimit si eu un gand bun mamicii tale!

Offf, mai Tonic te inteleg cu sentimentul legat de bone... dar ce sa-i faci... asta e! Hai ca o sa iasa bine Sa vina mai repede caninii aia! Uite fii-mea a avut probleme si dureri mai mari cu maselele decat cu caninii. Asta au spart aproape toti o data, si mai mult de o zi nu a fost maraita.

Pidana offf saracuta de ea, mititica. 650 g? Doamne Ajuta sa traiasca!

Ursu ca nu te-am mai vazut de mult! Bine ca ai fost cu Vladut. Iar pe viitor sa te inveti sa nu-i mai asculti pe altii. Iti spun ca patita ce sunt. Ignora-i, asculta-ti instinctul si fa ce stii tu ca e bine pentru copil!!!

Bitza Sanziana fura o lamaie, portocala, sau ce gaseste plus storcatorul ala mic de plastic si se duce sa-si faca singura sucul Si ea e inebunita dupa fresh-uri d-astea, si pe mine ma bucura ca le bea.

Zozelici ma bucur ca e Mihaita sanatos! sufletelul blond.

Siiii pentru Elara!!!!!

Bai Mimo, ia ca ma iau e sufletul tau acus... Tu pe tine nu te vezi tanara, slaba si frumoasa? Ca eu asa te vad, jur! In plus esti o mamica de nota 10! Vezi ca imi combin fortele cu Olga si venim amanadoua cu bata dupa tine sa-ti aratam fata frumoasa a bilantelor...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sam are febra 39 cu 3 si sunt singura cu ei...

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

home again...a
naty nu's daca ai vazut mesajul anterior, am scris in viteza maxima de pe mobilul lui taica-miu..
stela stiu cum e cu pierderea elanului si a curajului, intru ina ceeasi oala...lasa ca le aseaza El Doamne-Doamne pe toate..

Mufa de pe la 1 an nu a mai stat deloc in carucior pana acum o saptamana, cand l-a redescoperit partial..lunile astea efectiv m-a rupt, de fapt pe amandoi, dar mai mult pe mine cand ieseam singura prin zona, ca nu7-i place p-aici, se plictiseste..in parc e zero carutul..asa ca e destul de inutil in continuare, doar cand sunt fara iub si mai ies singura cu Meme il mai car duoa mine, si cateodata sta, alta data nu..sunt convinsa ca la primavara o sa fie mult sub zero ca folosire.

Mergi la inceput

simo ce febra pe Sam..dar ce a patit?.. sa treaca!
kya am reusit sa masor Mufarinul, fix 84 cm are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

in sfarsit imi pun si eu poponeata pe un scaun..am gatit,am fost la tara(bunica nu e bine deloc,a slabit ff mult ,cred ca e in faza finala..off ),andru a dormit doar o jumatate de ora in masina si gata somnul de dupa amiaza,am ajuns acasa am papacit ..randunoiul a avut chef de ceva dulce si am facut repede fidea cu lapte apoi m-am apucat sa curat niste gogosar ca vreau sa bag maine la murat...

cami multa sanatate mamei si doamne ajuta ca rezultatul sa fie bun

naty si eu am zis de f multe ori ca nu ma mai stresez dar atata timp cat stau cu ei in casa tare greu e sa fii indiferent...i s-a explicat si despre diabet si despre regim si despre modiul de a lua medicamentele dar degeaba..am prins-o si eu de n ori cum manca si apoi lua tableta de metoclopramid..medicament care trebuie luat inainte de masa ,in cazul ei...plus ca trebuie sa manance putin si des ,ea cand e la servici mananca nici nu stiu daca mananca si cand vine acasa mananca mai mult ,uneori si peste ora 8 si cred ca si asta e o cauza dar acum i s-a declansat din nou criza si nu stim cum sa o mai punem pe picioare...azi noapte iar a vomat ,ii e frica sa mai manance,ii e frica de noapte,pentru ca tot timpul o apuca voma noaptea ,parca ar avea ceasul pus la 3-4 incepe calvarul...
pidana pentru fetita prietenei tale...

ursuletule off imi pare rau pentru ursulica..sper sa nu fie nimic grav...

pentru elara si nastere usoara

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput