ajutorrr

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinuca

da dar eu nu am nici unul din simptomele pe care le-am citit in link-ul ala
iar el spune ca sunt doar niste bubite albe

o sa inebunesc cu zile

madalina & ana cristina

("uneori femeia poate purta fara nici o manifestare o infectie cu candida!")..Valabil si pentru barbati.

Poti sa fii infectata cu un virus(vb la modul general) fara sa ai nici un fel de simptome deci fara ca tu sau el sa stiti.De obicei un urma sistemului imunitar scazut isi fac aparitia.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

fetelor sunt de acord cu voi, dar de ce dracu nu mi-a aparut la analize nimic de genul asta

si de ce la el nu s-a declansat imediat dupa data de 22 octombrie si i s-a declasat acum trei zile

nu vrea sa mearga la ginecoloaga mea, si- facut programare la nu stiu ce dermatolog, eu ma duc luni sa repet analizele (care stim noi ca nu sunt placute).......

m-a facut sa ma simt asa de prost prin felul in care a spus-o, azi noapte nu am inchis ochii imi veneau mereu in cap cuvintele lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

a candida asta o avem cu totii cand creste nr ei intr un fel sau altul adica sunt niste dezechilibre la niv mucoasei devine enervanta
ai luat anibiotice ?
un vagin acid ?
nu ti a iesit la analiza ca poate nu era nr ei crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

in primul rand el nu trebuia sa te acuze in halul asta! incredere in partener? daca tu esti bolnava si el a luat ceva, inainte de a te acuza trebuia sa se ingrijoreze de starea ta.

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele ...prinde-o de fund !

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
www.youtube.com/watch?v=R9ya9BXClRw
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

doctora mea se numeste Ioana Filipescu de la maternitatea Bucur, imi este doctora de peste 9 ani

eu nu am luat antibiotice in ultimul an de zile (el a luat acum doua luni de zile)

doamna dr. la ultimul consult/analize, mi-a spus ca uterul arata foarte foarte bine si ca nu am nimic, niciodata nu am ascurgeri sau vagin acid

de fapt eu la medic ma duc doar de doua ori pe an, primavara si toamna si imi fac tot setul de analize / diverse investigatii de la ginecologie si pana la plamani si teste de diabet

deci nu stiu, ea mi-a spus dupa cum i-am explicat eu despre bubitele alea ca se numesc
Hirsuties papillaris genitalis si ca nu se transmit prin sex
butttttt................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

pai atunci poate nu e cel mai ortodox mod de rezolvare da ar trebui sa-i platesti cu aceeasti moneda, cand il prinzi si poti avea o discutie cu dumnealui il poti lua tu la sigur, cum ca tu ai facut analizele inainte de toate astea si esti curata(noroc ca ai analizele si poti dovedi) si ca singura posibilitate de a fi luat domnu ceea ce are este de la alta persoana, iar faptul ca nu vrea sa mergeti impreuna la aceeasi doctorita denota ca este asa cum crezi tu.Sa fie randul lui sa stea si sa se dea cu capu de pereti, sa riste sa te piarda, nu tu .
El isi va rezolva problema, este furios acum ca cine stie ce a facut si a dat de belea si singura persoana care o are in cale esti tu.Pentru a se feri sa faca ceva cu tine pentru a nu raspindi mizeria este sa te acuze pe tine ca sa te tina la distanta.Nu il lasa sa-si faca jocul, si mai ales ca ai cu ce demonstra fa-o.Hai ca oricum nu ai ce pierde, poate scapi de un stres in plus, ca sa nu stai de acum sa te intrebi daca nu e mai bine sa va intoarceti la prezervativ, e mult mai sigur si fara batai de cap.

Mergi la inceput

Fetelor
pe toate ce ati fost si sunteti langa mine
deci sa va povestesc, azi a fost ziua cea mare pentru mine
de dimineata la ora 11 eram prezenta in cabinetul doamnei doctor, dupa un examen ce a durat peste 30 de minute.....simteam ca nu se mai termina a inceput
examinare normala = ok
ecografie intravaginala = ok
secretie vaginala la prima vedere = ok
examenul secretiei il voi primi maine
mi-a spus sa stau linistita ca nu am nimic si ca totul e normal in organismul meu .
si ca daca mi se va parea ca am vreo secretie mai severa in urmatoarele zile sa nu ma sperii, ca e ceva normal pentru perioada de dupa menstra
si ca orice femeie o data la doua sau trei luni de zile isi curata organismul cu ovule
de abia astept sa ii dau cu ele peste nas, plus ca in urmatoarea perioada ca (sa plateasca pentru acuzatii) va intra la o perioada de menopauza......abstineta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

cristinuca, ma bucur pentru tine ca analizele sunt ok, insa eu nu m-as culca pe o ureche.As trece fara drept de apel inapoi la prezervativ, pentru ca nu stiu cat de sigura esti tu pe sotul tau, dar totusi niste semne de intrebare dupa acest episod tot as avea.E bine ca ii poti demonstra ca nu tu esti cea vinovata, dar exita acest dar, de unde are daca nu de la tine.Asta trebuie sa te tina in garda macar pentru o vreme sa nu ai surprize neplacute.Sper sa nu fie decat ceva ce i-a aparut de la detergent sau din alte cauze , ce se poate rezolva fara zguduirea relatiei.
Bafta multa.

Mergi la inceput

au venit si analizele, doctora le-a citit si mi-a spus sunt negative, nu ai nimic, stai linistita si nu te mai gandi la prostii

Mergi la inceput

si uite ca avem si rezultatul de la dermatolog si sfatul medicului

sa numai foloseasca gelul de dus, pentru ca de la el i-a aparut acele bubite

fetelor ma gandesc ca va trebui sa plateasca pentru fiecare acuzatie, pentru fiecare lacrima, deci il bag la abstineta ca sa se invete minte altadata si sa inceapa sa aiba incredere

va pup pe toate, va multumesc pentru sfaturi, pentru ca ati fost langa mine si pentru existati

cu drag
madalina

Mergi la inceput