Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata fetele! caprioara raporteaza o seara linistita la bowling (asta pt ca nu am jucat deloc, nici nu m-am atins de bile din motive evidente) desi acuma daca ma gandesc imi suradea propunerea lui Ellanik de a sari peste banda aia ce aduce bilele , nu de alta da cred ca la cat de prost ma calculez as fi in stare.
Yaia felicitari pt caruciorul roz probabil, sa fie santoasa si norocoasa!
Oana ma bucur ca e totul Ok cu colul si ca te-ai mai linistit. mie imi zicea doctorul ca trimestrul 2 e cea mai frumoasa perioada si sa profit din plin dar si eu imi fac mereu scenarii, paranoia e in floare . am vazut oricum o burtica superba, ce fain, ma bucur si sa o porti sanatoasa!
Ellanik le tin pumnii prietenelor tale si sa vina cu vesti bune.
Lindal felicitari pt 90% fetita si pt colul ascultator. te asteptam cu vesti bune si de acum incolo.
Selina bine ca ai venit cu vesti bune, nu te stresa cu teza aia, sunt sigura ca vei reusi sa o termini. Kossir cred ca psihologic esti deja in trimestrul 3 si ma bucur ca reusesti sa dormi mai bine.
Denisa sa aduci vesti bune de la TT.
Samaria o pt vestile bune de la doctor, sa fie numai vesti bune inca 19 saptamani.
Ioana28 ma bucur sa gasesc o blajeanca adoptata, si eu si sotul suntem nascuti in Blaj, eu am stat acolo pana la 6 ani apoi m-am mutat la Brasov. Am acolo toata familia (in afara de parinti: bunici, unchi, veri, cumnati, chiar acum in octombrie am fost in Blaj la botezul unei nepoate. de fiecare data cand sunt in tara trec prin Blaj, asa ca o sa ne vedem.
ma intorc la lucru acuma, noroc ca e vineri. un pt toate!


Ina 21

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OANA - Pe timpul verii are un loc amenajat afara, dar acuma nu, asa ca, mi-a folosit bucataria.

Nu mai stiu ce sa fac sa-mi scot nebuniile din cap! Tare as fi vrut sa fiu ignoranta sau nestiutoare ca sa nu ma panichez acuma atat de usor.

Imi tot repet ce a zis nenea ala, ca nu e nociv si sper sa ma potolesc panala urma.

Dar eu care nici nu m-am vopsit pana acuma ca sa nu-l afectee pe bebe, sa stiu ca in casa sunt vapori de amoniac si mai stiu eu ce...nu-mi pica deloc bine.

Cristina +15 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria si eu am patit asa ceva nu cu amoniac dar afara au schimbat tot trotuarul si strada si cand au turnat ciment sau ce s.a turnat mirosea rau de tot si m.am panicat
dar stai linistita ca nu il afecteaza pe bebe asa repede, tre sa stai mult timp expusa la substante nocive si puternice ca sa aibe efect, el acolo e destul de protejat, daca doamne fereste era ceva intai simteai tu,ca nu mai ai aer sau ca ametesti si apoi nu mai esti chiar in primele saptamani cand ar fi mai grav o expunere la asa ceva

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La asta ma gandeam si eu aseara ca sa ma linistesc cat de cat, ca sunt deja in a 4-a luna de sarcina, ca n-am stat sa respir nici macar cateva minute, ci doar am trecut prin zona, in rest, m-am ferit si ca dilutia a fost relativ mare.

Numai la efectele teratogene ma gandeam!!
Zici ca-s batuta in cap!

Cristina +15 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- nu-i rea idea cu peruca.

Nu stiu cum e la voi, dar la mine daca e sa-mi cada parul, cade si daca-l tund si daca nu-l tund.

Miria- daca sunt substante diluate e ok . Eu stiu pe cineva care a baut o jumate de sticla de albastru de Prusia in concentratie de 1o% si nu a patit nici pe naiba.

Si am substante chimice pe acasa, dar nu m-am mai jucat cu ele de ani buni.

Andira- e bine de stiut ca muzica pt bebelusi fuctioneaza. Ipod ul si castile sunt ale lui bebe acum, ca eu nu am de gand sa ascult asa ceva in masina.

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu la bebe ma gandesc nu la mine.

DENISA - A baut cineva care era insarcinata? Sau vorbeai de-o persoana oarecare. Ca mie de efectele asupra puiutului imi pasa.



Cristina +15 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

buna fetele, intru si eu sa va salut. am fost ocupata cu "serviciu" zilele astea. eu lucrez de acasa, dar, tot e treaba multa in unele zile. macar ma odihnesc cand vreau si lucrez cand vreau. de cateva zile am intrat in priza.
in general sunt bine, crestem, doar probl cu nasul fff infundat ma chinuie ff rau. cred ca a revenit rinita sau ceva ca deja e ff rau de peste o luna jumate. am fost la dr de fam sa cer trimitere la orl, sa vad ce si cum. m-a enervat ca el imi zicea ca, tot n-ai ce sa faci. stai si rabda. asta nefiind specialist, si normal nici nu se uita in nas. i-am zis ca vreau consult de specialitate, pt ca e ff rau si ma si ustura, macar sa vad si eu ce e. si poate exista si tratam naturiste, gen inhalatii sau ceva. nu sa-si dea el cu pararea ca pai, n-ai ce sa iei. asta stiu si eu, ca nu-mi pun picaturi sau io stiu ce, dar nici sa stau asa, inca 5 luni, sa innebunesc. in fine mi-a dat trimitere, miercuri, si spre ghinionul meu dr a avut o urgenta in familie cand eu asteptam la coada si a plecat, revine abia luni. of.... o sa mai astept. ma chinui cu un pic de serv fiziologic, dar nu mai are nici un efect.
in rest totul e ok, chiar m-am simtit mai bine cu greturile, arsurile. mai e o oboseala continua si stare de somnnnn
va pupic, si weekend placut la toate burticile!!!


vio asteptand pe bebe 16+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria- stiu ca la bebe te gandeai. Nu era insarcinata, asta ar mai fi lipsit.

Dar daca la ea care a baut o otrava puternica nu au aparut probleme, nici latine nu cred ca apar doar ca ai trecut pe lanaga ele.

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Denisa, scuze ca-s asa de inapoiata,dar ai avea bunavointa sa imi zici si mie(sa nu mor proasta,stii cum se zice),ce e RSVTI?!

Ioana: si multa sanatate iti doresc!

Ina,caprioara mea draga,multumesc de urari,,multa sanatate iti doresc si tie!

Miria:trebuie sa incerci sa iti controlezi panica,linisteste-te si nu te mai gandi numai la prostii,vrei sa dai in vreo depresie,Doamne-fereste?!Ca vad ca la tine e ziua si stresul,in fiecare zi gasesti ceva negativ care sa te macine...Dar nu e bine deloc...Inteleg daca ar fi ceva pe care sa il poti rezolva in vreun fel, dar numai cu gandul fix la lucriri negative,nici nu rezolvi nimic,ba mai rau,iti adancesti disperarea! La modul cel mai serios,ia-ti gandul de la prostii,ca vin cu batul!Sa nu te mai gandesti la toate in negru,ai inteles?!Bebe e bine,tu la fel,familia e ok si pe tine te macina nu-stiu-ce nimicuri neimportante!Linisteste-te,daca altfel nu poti,roaga-te lui Dumnezeu sa te intareasca si sa iesi din starea asta, ca nu merge treaba in felul asta!si scuze ca te-am "morarit" atata,dar chiar nu trebuie sa te ingrijorezi atat,bebe e bine protejat acolo,pai atunci dupa ce-l vei naste,ce-i faci,il pui sub un glob de sticla?!si sa nu te superi ca te-am luat tare,dar chiar ca nimicurile trebuie lasate la starea de nimicuri!

Maria 21+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Vio:ma bucur ca ai revenit pe la noi, bine ca esti mai bine cu greturile si arsurile!
Pentru nas,nu ai incercat s ti-l eliberezi,macar temporar,cu bomboane mentolate gen Halls sau Golia?
si sa iti treaca cat mai repede,ai grija de tine!

Maria 21+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput