Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 19
dayanara spune:
de obicei in weekend mergeam toti prin parc sau la cumparaturi si la diverse locuri de joaca, acum iese doar leo cu ivan eu raman in casa
dupa ce pleaca cred ca ma apuc de curatenie, stau pe aici pe forum ma uit la tv
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
kossir spune:
Honeybaby
weekend placut pentru voi si Erik
Corimami bine ca e de bine. Cat despre chisturi, dispar, ai sa vezi. Elisa nu poate fi decat o domnisorica frumusica si santaoasa.

Delia13 off sanatate multa, regim cat poti si Doamne ajuta, o sa eviti antibioticele. 
Oanaiacovita are dreptate cu povestile triste, hai, capul sus, nu mai umblati atata pe net ca dauneaza grav sanatatii, mai bine vedeti un film, sau orice va face fericite. Nu prea avem cum sa evitam suspiciunile, dar sa nu insistam sa ne autoflagelam.
Rebiana Doamne ajuta, uite si o veste buna. Pai sa traiasca fetita, cat o fi ea la suta fetita si traiasca si colul inchis
.
Denisa si eu sunt in casa azi, am facut un pic de curatenie, cu fata de servici, mancat bine
, dus copil la tenis, recuperat copil de la tenis, intre timp forum si acum reincepem istoria Frantei
. Habar nu am avut niciodata, dar o invat acum cu fiumeu, ca nu-i place foarte tare si trebuie sa stau cu el.
O seara placuta tuturor

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
25+ 
http://community.webshots.com/user/kosscar
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kossir Rebiana Doamne ajuta, uite si o veste buna. Pai sa traiasca fetita, cat o fi ea la suta fetita si traiasca si colul inchis |
Doamne ajuta!! Mercic mult!

Delia mergi la dr si vezi daca ai voie sa iei ceva antibiotic. Hidrateaza-te!! Este f important! Sanatate multa!

Mami de Luca si
cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
miria_cristina spune:
Nu pot sa scap ziua fara sa vad ce mai faceti si in concluzie sa ma bag si eu in vorba.![]()
KOSSIR - Am aflat ca dilutia dintre substantele toxice si apa distilata cu care a lucrat sotul meu este de 100ml/900ml, deci relativ putine elemente nocive s-au putut evapora, dar asta nu ma scuteste de stres, ca de, de ce sa am sarcina linistita!? Mai bine sa secret adrenalina si noradrenalina si sa iasa copilul coleric!![]()

Azi am fost la tara si m-am intors franta. Este un aer atat de curat acolo si tare de cadem ca mustele la intoarcere.![]()
Legat de mancaruri eu m-am apucat sa calesc varza murata. Ca-s aiurita dupa acru. Si vroiam varza calita cu mamaliguta si smantana.
Este inca la cuptor, asa ca merg sa fac mamaliga.
Revin eu, ca si azi-dimineata pe la 6 citeam ce-ati mai scris.
Cristina +15
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
honeybaby spune:
O carte ar fi o idee. Numai sa ma pot concentra.
Si niste filme ar merge .Eu urmaresc cateva seriale. Numai ca nu-mi place sa ma uit singura iar sotul se joaca.
Si-a luat calculator nou si cica il testeaza.
Tv nu servesc.
Sa fac curat ma deprima.
Denisa,
20 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Rebiana27 spune:
Denisa baga un ochi pe youtube si cauta scene super comice din F.R.I.E.N.D.S. Sa nu-mi zici ca nu-ti placea serialul!!
Sunt funny, te amuzi, uiti de toate cele... trece timpul! 
Mami de Luca si
cu 
Dianami spune:
Fetelor, stiti pe cineva care cedeaza o ecografie la dr. Albu saptamana viitoare? Va rog un PM daca stiti. Multumesc mult! 
Diana
26+
, mami de Iulia si Andrei
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui irinabobe rebiana gata rezolvat 21 Rares |
Multam' din suflet!
Am descarcat-o deja!Mami de Luca si
cu 
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Dianami Fetelor, stiti pe cineva care cedeaza o ecografie la dr. Albu saptamana viitoare? Va rog un PM daca stiti. Multumesc mult! ![]() Diana 26+ , mami de Iulia si Andrei |
Diana, parca nu a zis nimeni pe aici dar arunc un ochi pe forum si vad daca gasim ceva sa ajute!

Mami de Luca si
cu