Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am adaugat pe contul nostru comun de pe gmail un material f fain "101 ways to keep kids busy" si acum incerc sa incarc un "Ghid practic pentru cresterea copilului pana la 5 ani". Sper sa le gasiti utile

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Eu zic sa povestim de chestii care se pot evita. De cele invetabile nu avem cum sa ne ferim.

Acum reiau discutia de ieri ca tot am stricat-o aseara cu vestile mele.

Eu mananc asa :
- KFC o data in sarcina, asta ca nu prea am avut drum si pofta cand eram in zona. O apripioara - doua si o cutie de sos de usturoi nu cred ca ma omoara. Mai mult nu pot manca.
-Mc'Donalds - decat inghetata si salata, altceva nu-mi place. Inghetata mai des, salata de 2 ori cred ca am mancat
-lapte in fiecare zi o cana mare cu o lingurita de miere si un plic de 3in1. Asta de dimineata. Mai mananc omleta cu diverse: rosii, ciuperci, cascaval.
-salata cu rosii , castraveti, salata verde branza si masline.
- peste odata pe sapt incerc. Numai prajit, pane, altfel nu-mi place.
-mancaruri simple gen : mazare, fasole verde, bame, iahnie. TOtutl fara ceapa, ulei, condimenate, dar cu sare ( asa ca, Ella eu pap mancarea ta . Vin eu cu sarea de acssa).
-supa de legume in general cu multi cartofi si ciuperci. Mai gust si din cea de pui , fara sa ma ating de carne.
-carne nu pot sa inghit. Culmea ca pot sa mananc crenvusti si toba. Dar nu exagerez cu ele.
- icre am mancat de 2 ori , de pofta cu bake rolles. Mama ce bun a fost.
-dulciuri nu prea. Ciocolata rar. Am in casa si mai mananc ceteodata dimineata cand ma simt obosita, ma ajuta sa ma trezesc. Doctora mea chiar o recomanda cate putina pt tensiune si satisfactie.
- Un pahar de pepsi in weekend in vizita. Mai beau prigat de pere ceteodata.
-mamaliga cu diverse.
- fructe in fiecare zi. Mere ( acum ca sunt cele ''bot de iepure''. Altele nu-mi plac), banane, mandarine, pere.
- salate din morcovi rasi cu telina, ciuperci, maioneza.

Ajunge ca ma intind prea mult cu meniul.
Cam asta e in mare. Sa nu credeti ca fac un sacrificiu pt sarcina, asa mancam si inainte.
Doar ca inainte beam 2 litri de pepsi pe zi.

Denisa, 20 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Rebiana- ma bucur ca totul e ok si fetita e bine. Ce ti-a mai zis de col ?

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Rebiana- ma bucur ca totul e ok si fetita e bine. Ce ti-a mai zis de col ?

POZE

Colul e de 2,7 cm. Fiind cerclat, sta inchis. Eu m-am mai linistit stiind ca inainte de cerclaj ajunsese la 1,8 cm. Iata ca repausul a fost benefic.

Mami de Luca si cu

Mergi la inceput

Super Rebiana. Tine-o tot asa
Mie nu mi-au masurat pana acum colul. Si nici nu vreau . NU vreau un stres in plus.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burticute,
N-am mai intrat ieri dupa amiaza din motive de ocupatii si acum am de recuperat nu gluma.

Andira, am inteles, cred ca e o greseala, iti spuneam, logic ar fi din saptamana 27,28, deci ma conformez. Oricum, chiar nu conteaza. Eu ma simt cam ca in trimestrul III, cum o fi cand chiar oi ajunge, Dumnezeu stie.

Miria, cred ca iti faci prea multe probleme, nu este bebe afectat asa repede, dar trebuie sa ne ferim cat putem .

Mai fetelor da ma innebunirati cu mancarurile voastre. Si eu mananc cat pot de sanatos, dar......... Noroc ca mananc foarte multe fructe si legume, pe langa alte nenorociri. Adica ma scap la pate, rar ce-i drept, pitza, branza, dar am evitat fetta, ceva KFC, Mc.,dar rar, iar cand am fost in Romania a fost dezastru cu salamuri, branza de la mama din lapte nefiert, icre si mai stiu eu ce. Intre timp am facut analizele de 3 ori si nimic . Norocul stiti voi cui. Si azi am luat niste analize si sunt ok. Adica nu tu toxo, nu tu diabet de sarcina. Doamne ajuta. Cu dulciurile nu ma dau in vant, dar nici nu ma feresc prea tare. O luasem razna cu inghetata, dar s-a mai racorit. Chiar, azi e mai cald, adica vreo 27°, ar merge?

Eu continui sa citesc, dupa ce fac o mica siesta si revin la , nu de alta, dar fiul meu are ceva teste, asa ca nu iesim niciunde, invatam istorie .
Intre timp, o zi placuta.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 24+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana ma bucur pt vestile bune aduse de tine
la mine a spus doar ca e permeabil colul in rest e foarte lung, nu a spus cat ...dar vorba denisei nici nu ma mai intereseaza ca cine stie ce ma apuca iar

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Rebiana felicitari pentru vestile bune de la eco s pentru colul lungit.
Multumim pentru materiale si Irinei penru muzica.

Denisa ai un meniu bogat si echilibrat dupa parerea mea.

Carmen wow, 27 de grade. La noi sunt vreo 7 cred. Nu am scos nasul afara. Brrr.

Roxana ma bucur ca te-ai linistit.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Ce m-am plictisit azi.
Voi ce faceti in weekend cand nu iesiti din casa?

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Ce m-am plictisit azi.
Voi ce faceti in weekend cand nu iesiti din casa?

POZE

Eu ma delectez cu o carte sau un film bun (eu-s genul care revede cu placere filme dragi); asta cand doarme Luca in rest ma dedic activitatilor comune: mai pictam, mai construim ceva, mai cantam.... daca nu ma doare burtica (iar Luca se joaca singurel) bucataresc ceva ce-mi place tare, fac curatenie, calc... depinde de toane

Mami de Luca si cu

Mergi la inceput