Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
andra_s spune:
felicitari pt caprioara odiseei noastre ca a venit teafara si nevatamata de la bowling.
tine-ne la curent cu antrenamentele pt olimpiada din 2012 ( gluma, nute supi, nu, uite un
si o
) suntem o odisee plina de artiste si sportive 
vio bine ca au mai trecut arsurile astea, cat despre oboseala si somn ... pt mine sunt o stare normala de cand sunt gravi. despre nasul tau infundat nu stiu ce sa zic, nu prea m-am confruntat, cu toate ca stiu ca este normal in sarcina.
ce am savurat bancurile tale!!! 
irina intrbai daca se poate vedea la eco ceva anomalii ce sunt depistate cu DT sau TT. eu am auzit la o gravi in spital ca la o eco i s-a spus ca riscul de sindrom Down este fff mic deoarece se vede nasul conturat corect. pt ca la cei cu sindr Down nasucul se dezv mai turtit, ceva de genul asta.
honey totul va fi bine, nu te mai agita ca-l steresezi pe bebeEric. asteptam vesti bune de la eco [pup
cori, roxana nu stiu ce sa spun referitor la problemele voastre, dar vreau sa va dau cate o
si un
si sunt sigura ca totul o sa fie bine intr-un final. suntem alturi de voi. 

POZE
23+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
anca_iary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Mami am zis mai sus, povestile voastre ma intereseaza mult, pentru ca aici suntem o familie mai mare, dar nu cred ca povesti din afara Odiseei noastre sunt binevenite aici pe fonudul unei stres deja existent. Pupici, nu trebuie sa iti ceri scuze. ![]() ![]() |
Oana stiu ca la mine te-ai referit si sincer iti spun ca eu nu am cautat intentionat sa citesc acea poveste trista. Citeam despre cu totul alte chestii iar o mamica si-a spus of-ul...din pura intamplare am citit.Sunt si eu stresata si chiar n-am vrut sa va sperii mai tare.Au mai fost fete pe acest forum care au povestit intamplari triste, nu vreau sa nominalizez, si nu le-a sarit nimeni in cap
.O sa incerc sa fac o pauza de forum pentru ca ma simt ca o intrusa aici, nu stiu de ce.
anca
19+
Deyan si
Karla Maria 20.08.2003 http://picasaweb.google.com/teokarla03
samaria spune:
'Neatza,tuturor!
Am aflat si eu vestile rele
, ca doar trebuia sa fie si de astea,ca altfel nu era si vineri, si 13!
Dar parerea mea e ca daca Dumnezeu ne-a binecuvantat cu bebelasi,sa avem incredere in El,ca va face totul sa fie bine!Doamne-ajuta-ne,pe toate,ca toate suntem "in mana Ta"!
Denisa:pana cand nu stii nimic sigur,incearca sa te linistesti,te rog!
Oricum,daca te stresezi nu faci nimic,decat sa inrautatesti starea generala a lucrurilor!Ai incredere in DD,ca va fi totul bine!

Corimami:chiar ca pana azi nici nu am mai auzit de ele(chisturi),deci nu pot sa dau vreun sfat sau vreo parere
Fetelor,nu va mai panicati,eu l-am nascut pe Sam cu cordonul infasurat in jurul gatului si, multumesc lui Dumnezeu,nu au fost nici un fel de probleme! Cordonul este elastic,nu e ca o funie rigida,lasati totul in seama lui DD,ca va fi bine!Chiar daca v-ati panica sau stresa,ce-ati putea face?!
Delia:ma bucur ca prima parte a vestii era buna,iar problemutza ta poti incerca s-o rezolvi in afara de orez si ceai de menta si cu banane si biscuiti uscati
sa scapi repede!
Happyjoy:
Mangagirl:multumim de urari!

Acestea fiind spuse(scrise),va pup cu drag pe toate,aveti grija de voi si pastrati-va speranta si credinta!

Maria
21+
Mami de Sammy si ,posibil, de 
dayanara spune:
andra multumesc 
samaria ai dreptate, multe nu putem face, cu asta ma mai consolez si eu :)
ce fericita am fost eu la prima sarcina cand am aflat in inainte sa nasc ce inseamna pliu nucal :)))
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Samaria- hahaha. Vineri 13, niciodata nu am crezut in asa ceva. Dar mai stii...
Anca- nu tin minte ce ai povestit tu, dar nu cred ca la tine se referea Oana.
Stiu ca mi-a spus ca sti un caz care s-a terminat cu bine. Deci nu vad de ce caz trist ai povestit tu.
Vladi- doctora mea nu e panicoasa. Ma linisteste de fiecare data. Dar cand apare o problema care o depaseste se misca foarte repede sa ma trimita mai departe. Mie imi place ca recunoaste atunci cand nu se pricepe si nu se baga sa-si dea cu parerea.
Acum daca voi spuneti ca dr Albu e mare si tare ma incred in el si daca nu-mi recomanda amino ,nu fac.
Denisa,
20 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
anca , nu te supara, oana s.a referit in general sa nu se mai vorbeasca de chestii nasoale, care deprima, daca avea ceva personal nu cred ca avea vreo retinere sa.ti spuna, nici ea nici nimeni
poate e mai bine asa, nici eu nu mai vreau sa citesc, rele, si nu ma refer la nimeni, ci pur si simplu pt ca aseara m.am dus la spital degeaba, am spus ca am dureri dar de fapt eu am mers de paranoica
oricum toate au si o parte buna ca sincer vladimirescu m.a linistit de tot :) pana la urmatoarea chichitza :))
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Chiar o asteptam pe Vladi ca eram convinsa ca sfaturile ei vor linisti multe fete.
multumim ca ai mereu un cuvant plin de optimism de spus.
Mami asa e, vine Craciunul, care pentru mine e cea mai frumoasa sarbatoare din an. Cand merg prin magazine si le vad deja pline de ghirlande, globuri, peteala, asa am o nostalgie a copilariei. Anul asta sub brad (daca incape
) va fi o burticuta miscatoare, dar abia astept Craciunul viitor cand vom fi 3.
Anca problema cu aceasta poveste trista pe care ai zis-o, asa cum am si spus, a fost momentul. Chiar nu cred ca era cazul, ca pe langa stresul fetelor sa venim si cu asa o poveste. Parerea mea e ca ar trebui sa privesti mai matur aceasta situatie si sa iti dai seama unde a fost greseala ta. Nici pe departe nu vreau sa pleci dintre noi, si intamplarea a fost ca tu sa spui de acel caz. Nimeni nu are nimic cu nimeni aici, pana la urma suntem un grup care are in comun ceva si de aia ne aflam aici. Nu ne cunoastem si multe dintre noi poate nu ne vom cunoaste niciodata, si de asta cred ca trebuie sa avem mai multa grija cand spunem ceva.
Eu te rog sa te gandesti mai bine si sa revii printre noi.

Oana
25+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinabobe rebiana am pus bimbam pe contul de gmail. 21 Rares |

Multam' frumos!Corimami si eu stiu ca acele chisturi se resorb pana la nastere. Unei fete de la odiseea de ian-febr i se spusese la morfologia fetala ca are bebe niste chisturi iar peste cateva saptamani, la o alta ecografie, acestea nu se mai vizualizau. Totul va fi bine, ai incredere in Dumnezeu.
Roxana sunt sigura ca explicatia data de Vladi este cea mai pertinenta posibila pt ca acelasi lucru mi l-a spus dr mea inainte de cerclaj; colul de consistenta moale este sau devine in scurt timp permeabil. Cu repaus fizic sau macar reducerea efortului totul va fi ok!

Anca nu fii copil!!! Ia-ti jucariile si vino inapoi!

Astazi am fost la control si am facut si eco. Sexul a ramas tot "foarte probabil feminin" (nu stiu de ce nu a reusit sa vada f bine... spunea ca are bebe o pozitie tare caraghioasa) Are 440 g
si e in parametrii f buni. Ecografic colul era de 2.7 cm (mai binisor decat inainte de cerclaj) si parca m-am mai linistit in privinta asta. Peste 2 saptamani am morfologia fetala si atunci voi afla mai multe detalii.Mami de Luca si
cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Irina daca ai si "Fulgi de nea" ~ tot Bim-Bam te rog s-o incarci si pe aceea! 

Mami de Luca si
cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
freedelia spune:
Am citit doar in diagonala si am inteles ca unele fete aveti niste problemute: Delia are probleme la stomac, nu am inteles ce are Dayanara (?) si mai era cineva cu ceva, o prescurtare de 3 litere, nu am citit cine si nici nu stiu ce e. Imi pare rau -- sper ca la nici una dintre voi nu e nimic serios.
Noi am fost la o petrecere, a fost ziua unei colege a lui John si abia am ajuns acasa si acum ne culcam.
Va pup si sa auzim numai vesti bune!
23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE