Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Delia si eu am patit-o ca tine. Si il intreb pe dr ca nu stiu ce sa fac mai fac, ca orezul si menta nu isi mai fac efectul si ce crezi ca imi zice sa iau: carbune medicinal si Cola. Am plecat de acolo buimaca, si il tot intrebam pe sot dc am inteles eu bine ca dr mi-a recomandat cola. Si am cump cola ca eu nu am asa ceva in casa si carbune medicinal (care are o culoare oribila, dar, din fericire nici un gust) si deja a doua zi am scapat de belea. Tu faci cum crezi, dar sfatul meu e sa incerci si combinatia asta, ca la mine chiar a functionat.

Fetelor eu ma tirez sa iau tortul pentru mami a mea, ca azi e ziua ei si ne strangem cu mic cu mare la masa de pranz "acasa, la mama".
Pup si va doresc un weekend placut!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Of Oana am reusit sa te deprimam.
Sunt de acord ca nu are rost sa ne stresam fara motiv, cicitnd tot felul de cazuri triste. Oricum prea multe nu putem sa facem.
Mai important e sa ne pastram optimismul.

Mami iti trimit PM ca nu vreau sa mai spetii fetele de aici.

Denisa, 20 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Nu Denisa, nu ma intelege gresit. Ma refeream la povesti din afara Odiseei noastre. Ma intereseaza mult ce se intampla cu voi (cu tine mai ales ca stim amandoua prin cate am trecut sa ajungem aici ).
Vreau sa stiu ce se intampla cu voi, nu vreau sa stiu alte povesti.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Imi pare rau Oana nu am vrut sa te sperii,am vrut doar sa ii spun lui Honney sa nu se ingrijoreze,sunt date pur statistice cele de la TT.Uite de la mine ca sa ma ierti

mami de David Andrei 02.10.07 si 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mami am zis mai sus, povestile voastre ma intereseaza mult, pentru ca aici suntem o familie mai mare, dar nu cred ca povesti din afara Odiseei noastre sunt binevenite aici pe fonudul unei stres deja existent.
Pupici, nu trebuie sa iti ceri scuze.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

delia13 nu prea e indicat sa iei antibiotice la entercolita nu din cauza ca esti gravida...ci pt ca in general nu se dau la asa ceva, acum tu faci cum crezi ca e mai bine, important e sa fii hidratata foarte mult, oricum stiu ca nu afecteaza bebe

oana, eu ma panichez la inceput pe urma imi trece, sincer sa.ti spun fie ce.o fi eu am facut si fac tot ce pot, nu imi permit sa stau intinsa in pat sa.l chinui pe ivan de exemplu, asa ca deja nu ma mai agit deloc, pt ca nu rezolv nimic orice ar fi oricum se va intampla si gata

denisa pai m.au lasat sa plec pt la varsta asta getsiationala nu se mai fac cerclaje si nici in spital n.as sta sa.l las pe ivan singur mult timp...eu sunt dispusa sa fac orice sacrificiu pana la ivan

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Chiar briza, azi e Lasatul secului.
Cand eram mica ne strangeam cu mic cu mare la bunicii mei. Facea bunica o placinta de branza bestiala. Si acum mai face numai ca s-a mutat la tara.
Si noi aveam o invitatie la parinti mei la masa, dar cred ca voi spune pas. Sotul e la munca si nu stiu cand vine . Mai sunt si finii parintilor care or sa ma fericite pt bebe si nu vreau sa fac o scena si sa incep sa plang. Nu le-am spus nimic la ai mei de TT .

Fetelor azi in meniu Placinta cu branza da ??
Ca maine incepe postul si nu mai pupati (teoretic)

Denisa, 20 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salut, fetele! Afara e soare si frumos, hai, gata, toata lumea sa iasa din galeata cu melancolie, suparari si din astea!!! Scuzate sint doar fetele care sint ingrijorate pe buna dreptate, dar nici ele n-au voie sa se panicheze, au voie doar sa fie preocupate, sa se informeze si sa cerceteze ce pot face ca sa fie totul bine!
Subscriu la ce spun dragele noastre oanaiacovita si happyjoy:
1. Cine are ingrijorari si probleme, sa spuna tot cu sinceritate, ca de aia sintem aici
, sa cautam impreuna informatii, sa schimbam experiente si sa ne facem bine una alteia. Dar cine vine cu povesti triste auzite pe ici pe colo... sa se abtina!!! Nu sint utile, nu ajuta cu absolut nimic, doar ne strica starea de spirit.
2. Nu mai cautati povesti triste, nu mai cititi. Nu are nici un rost sa stim tot ce s-ar putea intimpla rau, atita vreme cit e vorba de lucruri pe care nu avem cum sa le prevenim nici mincind sanatos, nici evitind nu stiu ce etc etc. Deci, daca nu e nimic ce as putea face ca sa evit o anume nenorocire, atunci nu vreau sa stiu de ea!!!

Honeybaby, ciocolata e antidepresiv natural, de aia am zis de ea Inteleg ca esti ingrijorata rau, dar ai grija totusi sa te simti mai bine pina ai un diagnostic real si nu doar o suspiciune provenita dintr-o statistica... Doctorita mea e f increzatoare de felul ei, nu se panicheaza deloc. A ta o fi mai stresata, cine stie? (asa cum e pediatra copilului meu, tot timpul suspecteaza "probleme" si are o fatza speriata si ingrijorata ... dar eu m-am obisnuit cu ea si nu ma mai strezez!) Daca suspiciunea de problema genetica era cu adevarat mare, fii sigura ca doctorita te trimitea direct la amniocenteza - singura analiza cu siguranta de 99% in diagnosticare. Si nu uita: sansele ca totul sa fie bine sint cu mult, mult mai mari decit sansele ca ceva sa fie rau! Fa ceva sa-ti petrecei timpul frumos pina luni si sa te stresezi mai putin, ca ii faci rau copilului daca stai suparata si innegurata!

Dayanara, imi pare tare rau ca si tu esti cu griji acum! Dar fii si tu mai increzatoare, zau asa, nu esti la prima sarcina sa ti se para tot timpul ca sint semne rele! Eu prin luna a 7-a am avut la sarcina trecuta col "moale', asa era descris, dar cred ca e acelasi lucru cu "permeabil" pentru ca scria zicea doctorita ca-i permite degetului ei la apasare sa intre cam 1,5 cm... Deci asta o fi, un col nu foarte ferm, care sta inchis, dar la apasare permite sa intre degetul, deci e "permeabil"... Dupa cum vezi, am stat 3 luni cu col "permeabil", in final se deschisese de-abinelea. dar am stat cit mai mult in pat si am dus sarcian la termen bine-mersi! carevasazica, nimic grav - daca era grav, iti ziceau doctorii! Hai, stai cuminte, ca trebuie sa fii mama zimbitoare si jucausa pt Ivan si mamica increzatoare care secreta endorfine bune pt Arthur!

21+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Si cand te gandesti ca mai este putin si vine craciunul,abia astept sa fac bradul si sa vad cum va reactiona David,de acum e baiat mare si deja se pregateste pt Mosu.

mami de David Andrei 02.10.07 si 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladimirescu merci mult de tot, am spus eu ca n.am nevoie de incurajari si.am bagat ciocolata la greu, dar m.a ajutat mult mesajul si asta e adevarul
nu am gasit multe despre col permeabil dar exact cum ai descris tu , a facut doctora, deci la atingere e moale si se deschide 1 cm si asa am mai gasit si la alte fete cateva explicatii care aduc cu ce spui tu :) dar nu asa exacte
foarte bine descris, merci din nou

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput