Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Acum ca ai zis ce-as mai manca si eu dar mi-e cam teama ca am probleme cu o afurisita de masea care ma mai doare din cand in cand.

anca19+Deyan si Karla Maria 20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Neata fetelor!La ora sta nu va servesc cu nik ca e prea de dim. Aseara nu am mai intrat ca imi era f rau.Le multumsc fetlor care s-au gandit la mine.am 2 vesti una buna ,una rea.Cea buna e ca bebe e ff bine,are nasucul meu, 525 g si 30 cm si o ditaai puzulica ( asa mi s-a parut mie)Colu e f bine de 4,6 cm.Vestea proasta e ca am facut un enterocolita, o infectie de ieri dim. si fac numa apa si de ieri sunt la regim numa orez si ceai menta.A zis medicu ca dk fac febra tre sa iau antibiotic si imi e frica ca parca acu noaptea am facut.As fi vrut sa mai scriu dar imi e rau o sa stau intinsa acum. Va pup si vise placute in continuare burticute

Delia13 22+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

off mai fetelor numai vesti proaste. haideti ca se temina sapt asta si viitoare va fi mult mai buna.
denisa stai linistita eu cred ca e totul ok, din cate cazuri am citit cu rezultate proaste la tt la amnio au iesit toate ok, esti tanara, nu ai probleme in familie, stai calma ca bebe e bine.
cori si eu am citit despre chisturile astea ca se retrag in tinpul sarcinii si important e sa se retraga pana la 34 de sapt, asa ca urmareste ecografic cum evolueaza si nu te panica.
delia bravo ma bucur ca bebe e sanatos si putos, dar cum noi ieri toata ziua vorbiram de mancare sanatoasa de la kfc tare mi-e ca deaia stai tu acu la pat cu apa. ete ce trai sanatos o sa duci zilele astea.
va pup fetelor si veniti cu vesti bune.

21 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neatza!

multumesc muuult pt incurajari!

Si eu simt ca va fi bine. Doctora a laudat-o pe bebe ca isi coordoneaza miscarile f frumos, ca arata dezv neurologica f buna, iar toate masuratorile au fost in parametri. Ne-a spus ca nu trebuie sa ne alarmeze chisturile (dar mie imi era rau de mult pe masa..de cand auzisem de ele) si ca doar trebuie sa le urmarim ecografic, ca oricum nu avem ce sa le facem.

Deci...hope and pray!
Va pup ca azi e ziua de vizitat finutza scumpa, care plimba Pampersii si linge iaurt de pe covor.

23 Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

rebiana am pus bimbam pe contul de gmail.

21 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
linda tu spuneai de col ca e deschis?
nu stie nimeni ce inseamna col permeabil?

Roxana la mine colul a fost deschis acum 3 sapt (control pe masa), iar acum la eco mi-a zis ca e inchis.

Denisa, Cori si Delia 13, imi pare rau de problemutele aparute, dar aveti incredere ca se vor rezolva. Doamne ajuta!

Multumesc fetelor care m-au felicitat pt fetita. Sunt intr-adevar atat de fericita! Si pe deasupra am inceput sa-i simt si miscarile. Prima data la 17 sapt (de 2 ori in acea sapt), apoi la 18 sapt fix: ziua, noaptea si a doua si o adevarata reprezentatie. Azi-noapte am dormit numai pe spate, ca pe o parte nu mai puteam, ma durea burta, iar azi abia astept sa o mai simt pe bebelina. Dar nu ma ingrijorez ca nu ar fi bine.
Ca si Denisa, tot la insistenta dr, am facut si eu TT, ca altfel nu l-as fi facut. Din fericire, totul a iesit bine.
Pup toate fetele!

18+ cu Eliza
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Cori, imi pare rau ca treci printr-un asa stres dar cred ca si tine ca se va rezolva.
Trebuie sa gandim pozitiv, nu exista alta optiune

Mamici stim toate ca sunt si cazuri grave si ca multe se intampla pe lume dar nu cred ca ajuta daca ne aducem aminte de ce e mai rau. Nu sunt adepta drobului de sare.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu aceste minuni pe care le purtam in pantec si trebuie sa avem incredere in El ca totul va fi bine.
Ma bazez si pe instinct si daca eu simt ca va fi bine atunci nu mai incape indoiala.

Sunteti toate niste mamici minunate care vor aduce pe lume prunci sanatosi! Va pup tare pe toate

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !
M-am trezit cu o mare durere de cap si incerc s-o rezolv cu o cana mare de lapte cu 3in1

Roxana- nu stiu ce inseamana col permeabil, dar daca te-au lasat sa pleci acasa si nu s-au alarmat cred ca e ok.
irinabobe- parca tu ai fost la DR Albu ??
De amino nu stiu ce sa zic, poate sa iasa AFP mare si copilul sa fie ok. E si cam tarziu pt amino, trebuia facuta pana in 20 de sapt. vad luni in ce directie o iau.
Delia- imi pare rau ca ai problemute. Sper sa-ti treaca repede cu orez si ceai de menta

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Honeybaby,imi pare rau ca treci prin asa o experienta,imi aduca minte caci cu ceva timp in urma treceam prin aceeasi experienta,AFP marit la TT,am zis ca turbez,m-am si programat pt amniocenteza,desi sincera sa fiu imi era cam greu,pt ca nu depindeam de multe resurse financiare,m-am imprumutat pt a avea acei bani,si nici acum nu mi-am revenit financiar,am facut amnio,unde a iesit totul ok,sau cel putin asa zice dr,desi val afp din lichid avea o valoare mare,dr a spus ca nu stiu eu interpretarea analizelor,oricum spune ca e ok.Am facut si morfofetala dar nu la medlife unde ar fi trebuit (deoarece nu imi permiteam sa mai dau 5 milioane) ci la o alta dr,f draguta,careia i-am spus problema si mi-a masurat din toate unghiurile bb-lul,sira spinarii ok,fara intreruperi,creierul ok,stomac ok,un singur lucru a iesit naspa lichidul amniotic in exces,ceea ce se asociaza cu una din malformatiile in care afp-ul poate fi marit,spina bifida,anencefalie,atrezie de esofag(bb nu poate inghiti),(dar eu am o malformatie uterina care nu poate aprecia cu precizie o masuratoare exacta)va trebui sa mai repet echografic masuratoarea cantitatii de lichid.Deci ce sa cred,daca la amnio mi-a zis ca e ok.Nu pot decat sa sper ca totul va fi bine,si sa astept sa vina pe lume sanatos.Iti tin pumnii si sunt alaturi de tine.Tine-ne la curent cu ce faci luni.

mami de David Andrei 02.10.07 si 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele, ca buna nu prea e.

Imi pare sincer rau pentru tot stresul prin care treceti Denisa,Cori,Roxana,Delia. Eu, ca si Happyjoy, sunt de parere ca nu trebuie sa traim cu drobul de sare deasupra capului ca nici stresul asta nu poate fi bun.
Si eu stiu muulte povesti de aici de pe forum triste, grele, dure, cum vreit voi sa le spuneti, dar asa cum a zis Happyjoy(sper ca nu incurc), acesti bebelusi sunt un dar de la Dzeu si doar el va decide soarta noastra si a lor si in mainile noastre nu sta decat sa ne rugam sa fie totul bine.

Fetele, nu mai citit cazuri triste, nu mai aplecati urechea la orice spune lumea, aveti incredere ca totul va fi bine, trebuie sa fim tari pentru copiii nostri.

Eu sincer as lua o pauza de forum, pentru ca ma intristeaza eneorm tot ce citesc, dar nu o sa o fac din cauza fetelor care au nevoie de un umar de sprijin.

Dar va rog, daca cititi povesti triste, pastrati-le pentru voi, eu una nu vreau sa le aud.

Avem aici fete care au nevoie de incurajari, nu si de mai mult stres.

Sper sa nu va suparati pe mine, dar e ceea ce simt, si daca cineva e impotriva a ceea ce spun acum, atunci chiar voi lua o pauza, pentru ca nu vreau sa ajung sa imi fie frica sa respir.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput