Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna seara,

ma scuzati ca dau buzna asa, dar am doua vorbe pentru reallaura: lauritzo, pup fata! sa fie bb sanatos si sa ai o nastere usoara.

si pentru toate viitoarele mamici, numai bine va doresc. parca mai ieri eram si eu la "varsta" voastra. sa va bucurati de fiecare moment, ca trece repede perioada graviditatii.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Laura nu a mai scris demult aici... dar sper ca mai citeste din cand in cand!
Am citit povestea nasterii tale si mi-a placut foarte tare!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna seara,

ma scuzati ca dau buzna asa, dar am doua vorbe pentru reallaura: lauritzo, pup fata! sa fie bb sanatos si sa ai o nastere usoara.

si pentru toate viitoarele mamici, numai bine va doresc. parca mai ieri eram si eu la "varsta" voastra. sa va bucurati de fiecare moment, ca trece repede perioada graviditatii.

Laura nu a mai scris demult aici... dar sper ca mai citeste din cand in cand!
Am citit povestea nasterii tale si mi-a placut foarte tare!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

. multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Denisa bafta luni la dr. Doamne ajuta sa fie bebe bine. Si eu am o cunostinta care a patit la fel ca tine cu TT insa nu era nimik de fapt acum are o fetita sanatoasa tun.
Sa vii cu vesti bune luni

anca19+Deyan si Karla Maria 20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey tinem pumnii si ne pregatim sa ne veselim dupa ce mergi la dr pt ca sigur nu e nimic grav.Ma enerveaza cand totul se rezuma la un nr pe o hartie mai ales cand acel numar nu exprima realitati.Deci,zic, capul sus, gandeste-te la bebicul tau care este si va fi cel mai sanatos,frumos si norocos dar va fi si cel mai stresat daca nu vei incerca sa te linistesti la timp.Eu te asigur ca nu e nimic grav.
P.s:de-aia nu am mai facut eu TT ca ma scot din sarite rezultatele astea.Atata vreme cat rezultatul reprezinta o statistica nu o certitudine la ce bun atata stres?Biata Honey cred ca inima ei e cat un purice.Hai Honey,curaj ca va fi bine.Dumnezeu e sus si e mare.La El e sacul cu minuni.te pup .

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin stresul asta. Eu sunt convinsa ca bebe e bine. Stiu ca e greu sa te stapanesti acum, dar incearca sa iti stapanesti emotiile si stresul si roaga-te mult ca bebe sa fie sanatos.
Noi ne pentru voi ca totul sa fie bine.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Denisa, stiu ca e greu dar incearca sa nu te stresezi pana nu afli un raspuns sigur de la doctor. Vei repeta ecografia si vei vedea ca va fi bine! Stiu eu sigur! Asa ca te rog nu supara copilu' cu griji ca e prea mic si are timp cand o fi mare sa isi faca singur ; ) Capul sus, va fi bine noi suntem alaturi de tine

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Honeybaby, nu te speria, draga mea. Eu la prima sarcina am avut AFP de 149, si celelalte valori si ele anormale... Am facut ca tine, m-am speriat groznic, si cind am ajuns la doctorita ea a zis ca asa-mi trebuie daca interpretez singura rezultatele :)) Bref, desi valorile erau aiurea, interpretarea lor combinata era in regula - intr-un fel pe care nu l-am inteles pina azi, dar ceva de genul asta citeaza si Rebiana, care e documentarista noastra cea mai de seama... Dovada e ca, desi aveam 37 ani, nici macar n-am fost trimisa la amniocenteza, iar Vladimir s-a nascut perfect si perfect e si in ziua de azi... ceea ce-ti doresc si tie!
Asa ca stai cuminte pina luni, maninca ciocolata cita vrei ca meriti la asa sperietura... si baga si-o cola! Si sa ne auzim cu bucurie luni dupa ce vii de la Albu linistita si bucuroasa!

21+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ella- nici eu nu am vrut sa fac TT, dar doctora a insistat sa-l fac. L-am facut acum asta e. Timmpul inapoi nu-l mai dai.

Vladi- la mine doctora nu era calma si s-a agitat sa-mi faca programare la eco. E bine de stiut ca exista si AFT cu valoare mare si totul sa fie ok. Desi nu inteleg de ce iese mare totusi?
Ciocolata am 4 si cola. Numai ca pe mine mancarea nu ma consoleaza.

Happy, Oana, Anca
Multumesc tutror pt gandurile bune. Desi nu pot sa ma linistesc conteaza ca nu esti singur pe lume.
Acum Doamne Ajuta, altceva nu prea pot sa fac.

L-am agitat si pe bebe saracul. Se tot muta de colo-colo de cand am venit de la dr.

Sper ca o sa-mi explice cat de cat si mie ceva din eco luni si sa nu fie chiar asa necomunicativ cum povestiti voi.

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna seara mamicilor,

am venit si noi de la morfofetala...

Acum sunt vesela, dar dna doctor a inceput prin a-mi spune ca bebelina noastra are 3 chisturi de plex coroid si ca pot fi asociate cu anomalii cromozomiale .Desi la TT am iesit perfect, auzind eu asa grozavie, mi s-a facut rau pe masa de ecografie si era sa lesin...noroc ca mi-a dat sotul apa si dna doctor bomboane...

Apoi mi-am revenit, fetita e dulce, totul e bine si are buzita superioara a tatalui ei

Bineinteles suntem stresati de chisturi, dar din cate am studiat in 90% din cazuri dispar...

Mi-a mai zis ca are si cordonul in jurul gatisorului, dar eu o rog frumos pe printesica mea sa se miste invers si sa il desfaca..

Ce pot sa va zic...acum inteleg ca se fac greu copii si iti dau o mie de emotii.

Voi ce ziceti de chisturile astea?

ma rog sa fie totul bine!

23 Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Honeybaby, acum am citit ca si tu stai cu griji..
Eu sunt sigura ca micul Eric e un copil sanatos, dar asa trebuie sa trecem noi prin tot felul de momente dificile.
Fruntea sus, ma rog sa fiti amandoi bine si urmatoarea eco sa te linisteasca si sa-ti dea numai vesti bune!

Somn usor la toate burticutzele!

23 Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput