Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
Rebiana27 spune:
Maria si eu mai scap la Sprite. Mi se pare mie ca-mi mai alina greata (probabil subconstientul lucreaza in favoarea poftelor mele
). La Cola pofteam la inceputul sarcinii dar mi-am promis mie insami sa nu mai pun un strop in gura si m-am tinut de cuvant. So far so good! Zic eu.. daca nu e in exces si te limitezi la un pahar e ok. Uite
-ul zilei de azi pt tine!
Mami de Luca si
cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
samaria spune:
Vio:e bebe!![]()

Irina:![]()
![]()
gata cu gatitul sanatos?!?!![]()
![]()
![]()
Fetelor,va pup ca tre sa ies repede...sa mancati cu pofta,dar cu masura!
Pa,pe maine!
Maria
21+
Mami de Sammy si ,posibil, de 
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik P.s.Azi am o stare de pumni (de dat nu de luat)....tre sa vina soacra-mea de la munca!!!Hihihi!Ma simt de kko si chiar nu stiu de ce. |
Stiu eu de ce!

Irina ai fost de coma cu uleiul de palmier. Mno, n-am luat pana acum dar nici ca iau dupa ce ai zis!
Roxana stai tu linistita! Nu te panica pentru o contractie-doua!
Hai sa vezi ce linistita vii dupa eco!Mami de Luca si
cu 
irinabobe spune:
Rebiana da acu rad da atunci eram nervoasa la culme ca era gata gratarul, se racea friptura iar eu statusem linistita ca o floare ca aveam cartofi daia congelati si sanatosi
care se fac in 10 min si zic las ca nu are sens sa ma grabesc...
fetelor vroiam sa va intreb voi cum faceti cu sutienele? oare nu gasim ceva care sa se adapteze la sanii nostrii de acu pana nastem? ca parca nu imi vine sa tot cumpar sutiene diverse marimi ca sa port doar o luna...
21
Rares
dayanara spune:
irina, eu nu port sutien decat cand ajung undeva unde tre sa.mi scot haina sau hanoracul, altfel nu spanzur, si atunci am unul de la prima sarcina care face fata cu brio, e special premama si pe urma merge la alaptat
eu am mancat in asa hal acum, incat cred ca nici cu ecografia nu.l mai gasesc pe arthur printre boabele de fasole
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui irinabobe Rebiana da acu rad da atunci eram nervoasa la culme ca era gata gratarul, se racea friptura iar eu statusem linistita ca o floare ca aveam cartofi daia congelati si sanatosi fetelor vroiam sa va intreb voi cum faceti cu sutienele? oare nu gasim ceva care sa se adapteze la sanii nostrii de acu pana nastem? ca parca nu imi vine sa tot cumpar sutiene diverse marimi ca sa port doar o luna... 21 Rares |
Eu nu am renuntat inca la sutienele din dotare insa mi-am procurat si o bustiera-tip sport, care e f comoda. Imi amintesc ca la sarcina cu Luca... de prin luna a 7-a n-am mai purtat deloc
Mi-a mai adus si mama, din Spania, cateva sutiene f practice (fara balene!!! alea-s criminale pt sanii nostri), au un design sport dar nu seamana cu bustierele.
Mami de Luca si
cu 
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui dayanara eu am mancat in asa hal acum, incat cred ca nici cu ecografia nu.l mai gasesc pe arthur printre boabele de fasole |
Sa vii cu vesti bune, da?

Mami de Luca si
cu 
marsy_baby spune:
Fetelor am intrat sa va citesc k ink sunt la serviciu, dar mai mult pofte mi-ati facut

...suna bine reteta ta ellanik...reteta cu biscuiti
Parca si eu as papa niste aripioare crispy
dar ma abtin
....deci capitolu asta are la baza "retete de retete" si "pofte de pofte" pt toate burticutele
Vio- sigur e bebe
DARIA 24+
honeybaby spune:
Fetelor TT a iesit prost!!
AFT este mai mare decat normal. Normal intre 16-93 si la mine este 137,18.
Pe cuvant ca nu e corect. 

Denisa,
19 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Rebiana27 spune:
Denisa sunt sigura ca e totul ok cu bebe! Am citit ca Andirei i-a iesit la una dintre sarcini AFP-ul sub limite si fetita a fost sanatoasa tun (poate intra ea si confirma). Am mai citit ca unei fete i-a zis dr Pop ca valoarea mare a AFP-ului a fost datorata unor sangerari pe care aceasta le-a avut in primul trimestru. Nu-i face bine lui bebe sa te stresezi inutil! 
Mami de Luca si
cu