Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Yioanna, sa-ti traiasca nepotelul!

Carla, esti mortala
din ala de jos

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Si copilul sta tot intr-o parte? Cum faci sa nu plece? A mea vrea mai pe spate si trebuie sa ma ridic eu destul de mult. Cred ca daca as sta in 4 labe i-ar fi cel mai bine .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

carla, din cel de jos...Sa-ti explic cum alaptez eu : de ex stau pe partea dreapta, cu mana dreapta sub perna sau sub cap, iar mititik, bineinteles, e pe partea stanga,...o reglez astfel incat sa ajunga cu guritza in dreptul sanului drept ( nici eu nu am sanii mari )...ea isi baga genunchii in burta mea ( k asa e obisnuita sa doarma ). Eventual o trag pe ea mai in spate si vin eu mai deasupra ei...nush cum sa-ti explic, un fel de diagonala....
Eu chiar nu amortesc si dorm odata cu ea de rupem patul amandoua. Dak o pun in brate nu mai sta k s-a invatzat " la pat " , la orizontala ...oricum prefer si eu sa nu tin 8 kg in brate pt o juma de h sau cat ii trebuie ei sa se sature....
Poate alte fete iti vor explik mai bine.
Succes !

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Dani3lla m-am prapadit de ras citind niste mesaje de-ale tale (de acum cateva zile).

Carla eu il alaptez culcat de pe la o luna ca era prea greu sa-l mai tin in brate. Ii dau sinul de jos.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara,

Eu nu mai apuc sa intru,din motive de sot pe capul meu,la primavara scap...

CRIS,multumim de site-uri,eu o sa fac cam asa:dragonul rosu,pentru baiat,ca am gasit standul lui Noriel;si pentru fata jucarii Simba din Real ( pe motive de pret,desigur)

IOANA,,si sper sa-si revina fata la programul ala bun.

YIOANNA,CRIS,ANA,,eu intarcam in 2 zile daca trebuia sa ma mulg.

ROXI,si eu sunt pentru rate la casa si masina,de fapt numai asa am si reusit.

COSMINICA,nici eu nu am decizie,dar ne trebuie la ceva?

GABI78,felicitari pentru asa fata,nici eu nu ma pling

DANI,distractie placuta la botez!

BADRIANA,eu as cam vrea un set de la seacret parca,e unul pentru manichiura,sa-ti faci singura si repede.

SARMISA,,o sa fie totul mai bine cand o sa va reveniti cu stresul si cu banii.

CARLA,eu tot din ala de jos ii dau,si daca nu se satura,"il arunc" si pe ala de sus,dar stau cam chinuita.

BADRIANA,MAMICA OANA,SARMISA,feliciari pentru dintisori!

Va pup.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am intrat sa dau linkul
multumesc!

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

fetelor, ma bucur ca v-au placut deserturile!!

cris, victime, desigur!

yioanna, felicitari pt nepotel-finutz!!

sarmisa, si eu iti recomand acelasi dr. ca si ana micu! il apreciez fff mult, e calm si are rabdare sa-ti explice tot ce vrei sa stii!
(si eu am primit nr lui de telefon, tot cu mentiunea ca pot sa sun de luni pana duminica de la 7 la 23)

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Hello hello!

Badriana, eu imi doresc de mos un brataroi de aur cu zanganele multe. Amu sa nu raman doar cu dorinta…

Sarmisa…capul sus, sanatate sa fie! Tu ca mama esti cel mai bun medic pentru puiul tau! Problema cu sotul ti se pare, de la oboseala. Spune-i sincer ca ai nevoie de mai multa tandretze. Si al meu m-a cam uitat, eram doar mama copiilor lui, nu si vechea amanta. I-am atras atentia in cateva randuri, si-a revenit, suntem obositi amandoi…si eu m-am trezit visand sa ma indragostesc…dar el este barbatul meu. A, si schimb-o pe idioata aia de d-ra. Multi medici (si oameni) au avut o copilarie frustrata si au ciuda pe copiii iubiti cand ii vad. Iar de constipatie merge 5 ml de duphalac, dimineata si seara, il poti da linistita, nu da dependenta si e natural.

Carla, eu alaptez pe-o parte stand pe perna de alaptat, si cu fetitza avand capul pe bratul meu. Si sani mai mici ca ai mei sigur n-ai.

Fetelor, aseara o bibileam io pe Karo si sotul a pus-o pe aia mica in patutz sa mearga la baie. Madama s-a intors pe o parte si a adormit, fara nicio caraiala. A dormit beton pana la 3. Vazand io asemenea minune, ia sa-ncerc si cu hastalalta. Esti fetita mare, ia-ti o jucarie si fa nani, mami merge sa vorbeasca umpic cu tati, si suntem aici. Si s-a dus si s-a culcat. Sa le tzina tot asa.

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

salutare! am intrat doar sa va salut ca nu am timp mult la dispozitie.nu ma lasa fata sa fac nimik. ma solicita tot timpul mai ales ca Mihai e plecat de multe ori cu treaba si raman doar eu cu ea. nici acum nu stiu cat ma lasa.e asa de agitata si plangacioasa!i-au iesit amandoi dintisori de jos si au inceput sa-i creasca. e asa simpatica!
vreau sa va zic ca am citit cat de mult am putut(cat m-a lasat fata) dar niciodata nu ma lasa sa si scriu ceva.zici ca-i radar.
vreau sa va multumesc pt urarile de ziua fetei mele. uram si noi cu mareeee intarziere La multi ani, multa sanatate si fericire tuturor sarbatoritilor de pana acum precum si urmatorilor!(pt ca nu stiu cand mai pot sa scriu cate ceva)
am mai pus niste poze cu noi si cateva cu geamul si usa care le-am pus la camera Alexiei insa mai trebuie sa pun cu casa renovata pe ext si curtea cand va fi gata gradinita pt flori, becurile montate si inca ceva mici retusuri facute.
va las ca trebuie sa merg la fata ca plange fiindca se joaca intorcandu-se pe toate partile in pat si din cand in cand mai ramane blocata intre jucarii si trebuie sa o ajut.
va pup si sper sa mai apuc sa scriu curand!aveti grija de voi si de puiutii vostri dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

nicuratze, se pare ca nu se practica comunicarea deciziilor in bucuresti; e bine sa primesti inainte de bani ca sa stii ce si cum, mai ales ca la inceput se primeste pe vreo doua - trei luni si alea incomplete (ex, 2 luni si-o saptamana), asa ca nu poti stii exact suma. in cazul in care consideri ca nu e calculata suma corect, trebuie sa ai decizie ca sa faci contestatie!!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput