Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
beluistef spune:
Multumesc fetelor de incurajari
La 18 trebuie sa fiu la spital si daca nu mai pot intra astazi, maine la cafeiul de dimineata va spun ce vesti am ( bune sper).
M-am gandit la pepenasi ca tot sunt lunile in care apar pepenasii, dar daca aveti alte sugestii imi spuneti si modific.
Daca aveti alta idee de titlu cu cea mai mare placere, eu sunt in lipsa de idei si ce mi-a venit aia am scris.
fetele
Elena, 6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
Pepper-Queen spune:
Scuze, nu m-am prezentat.
Sunt inca in asteptarea celor II liniute dar semnele si inima imi spune ca samburelul este acolo.
UM: 18.10.2009 ; DPN: 25.07.2010
Elana, curaj si lasa gandurile negre deoparte. Si eu sunt ingrijorata dar citindu-va mesajele ma imbarbatez .
Adriana 4+ si mami de Jacqueline (29-05-2003)
babiela spune:
seara buna fetelor, va citesc si eu din umbra cu speranta sa ma alatur voua. va doresc sa aveti sarcini usoare si la termen, si sa nu va suparati daca mai intru si eu pe la voi, dar v-am citit si capitolul trecut si am prins drag de voi, sper sa ma molipsesc si eu.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
adrianaBuc spune:
buna seara fetelor
Of! Ma doare ingrozitor capul, trebuie sa mananc des, cam la 1 ora, 1 ora jumate. As dormi tot timpul.
Am facut si eu proba cu verigheta, si am descoperit ca ar trebui sa am o fetita. Si eu care imi doream baiat! Eh! Asta e! Sanatos sa fie bebe!
6+
Vine bebe!
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc buna seara fetelor Of! Ma doare ingrozitor capul, trebuie sa mananc des, cam la 1 ora, 1 ora jumate. As dormi tot timpul. Am facut si eu proba cu verigheta, si am descoperit ca ar trebui sa am o fetita. Si eu care imi doream baiat! Eh! Asta e! Sanatos sa fie bebe! 6+ Vine bebe! |
buna
adi la ce medic mergi?
ia si papa mama
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5
adrianaBuc spune:
Eu merg la Mihaela Popescu, are clinica proprie prin zona Aurel Vlaicu. Doamna in cauza m-a scapat de belele anu' asta (suspiciune de cancer de col, am facut ERAD cu ea... poveste lunga; am scapat cu bine!). Am incredere in ea, e genul de doctor care nu face exces de medicamente si tratamente. E specializata in eco, ceea ce ma incanta foarte tare.
6+
Vine bebe!
larissa_79 spune:
Fetele exista deja pepenasi de iulie august 2008. Ar trebui sa gasim altceva pentru a nu se crea confuzie. Pentru inceput putem lasa doar mamici de iulie august 2010 urmand ca atunci cand gasim numele potrivit sa il schimbam. Popunerea mea!
Eu azi am experimentat prima pofta monstruoasa....castraveti murati...am mancat vreo 5 pe nerasuflate. Noroc ca aveam pe balcon ca altfel. Greturi inca nu am. Chiar...voi aveti greturi si daca da cand au aparut, adica in ce saptamana? Trebuie sa ma programez si eu la medic peste vreo 2, 3 saptamani.
Va imbratisez pe toate!
Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 3+
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
mirela2 spune:
si eu am predilectie spre acrituri, orice fel de muratura, peste sarat gen hamsie (se zbarleste al meu cand ma vede mancand), la cioco cred ca sunt alergica ca dupa ce am mancat au inceput mancarimile pe maini.
in rest, nici urma de greturi, doar ameteli sporadice, dureri cumplite de sani si carare la buda.
pupi
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Fetele exista deja pepenasi de iulie august 2008. Ar trebui sa gasim altceva pentru a nu se crea confuzie. Pentru inceput putem lasa doar mamici de iulie august 2010 urmand ca atunci cand gasim numele potrivit sa il schimbam. Popunerea mea! Eu azi am experimentat prima pofta monstruoasa....castraveti murati...am mancat vreo 5 pe nerasuflate. Noroc ca aveam pe balcon ca altfel. Greturi inca nu am. Chiar...voi aveti greturi si daca da cand au aparut, adica in ce saptamana? Trebuie sa ma programez si eu la medic peste vreo 2, 3 saptamani. Va imbratisez pe toate! Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 3+ http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Larisa, draguta...mai asteapta putin...o sa vina ele...la mine din sapt. 6 au aparut...la altele mai tarziu...deci, ai tot timpul din lume...sau paote esti o norocoasa...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...