Stiti ceva despre aceasta clinica? Se afla in zona Colentina, pe strada Grigore Ionescu.
Va intreb pentru ca, in urma unui nodul la san care nu mai trece de doua luni, am tot cautat sa-mi fac o investigatie, evitand totusi mamografia. Am gasit termografia, care cica este mult mai eficienta, si mai neinvaziva fara riscuri ulterioare.
Tot aici pe forum am citit despre cineva care a facut asa ceva, dar a mers la un cabinet in Crangasi la o anume dna doctor Popescu, care s-a dovedit a fi nu tocmai profesionista.
Am evitat acel cabinet, si singurul pe care l-am mai gasit si unde se face termografie e acesta depre care va intreb.
Si aici vine neincrederea mea; sun pe la ora 9 dimineata, raspunde robotul care nu avea inregistrat nici un mesaj de genul: aici Grupul Medical....". Sun mai tarziu, si imi raspunde o doamna (domnisoara), cu un "da" foarte mirat si contrariat de parca am trezit-o din somn. O intreb daca e clinica respectiva acolo, imi zice ca da, in fine, eu imi fac programarea pentru ,miercurea viitoare.
Acum mie mi s-ar fi parut normal sa-mi raspunda ceva de genul :" alo, buna ziua, aici grupul medical.....etc, etc." nu cu un "da" ce naiba vrei la ora asta!
De aceea apelez la voi, poate cineva stie ceva de aceasta clinica sau ce o fi. Eu vreau o investigatie serioasa, nu cum a patit celalata fata care a mers la "simtom" asa se numea clinica aceea!
Multumesc pentru orice raspuns!