Covoare Shaggy - intretinere?
Hello, imi poate spune cineva va rog cum se intretin covoarele model Shaggy, adica acelea latzoase, cu fire lungi. E o alegere buna cumpararea acestui model sau nu? Daca nu ma insel ele sunt sintetice, corect?
Va rog astept raspunsuri de la cine are in casa asa ceva.
Merci frumos.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Raspunsuri
cristina22 spune:
Eu am si sunt multumita de ele.Mi se par mult mai putin pretentioase decat cele clasice.Unul l-am si spalat.Sincer mi se pare ca nu sta la fel de ciufulit, dar e ok.
Apropo de sintetic, mi-am cumparat unul care are in compozitie si lana, nu stiu in ce proportie,( trebuie sa ma uit), dar pot sa spun ca totdeauna arata bine, indiferent de trafic, spre deosebire de cele sintetice care se mai lasa.
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
lbelciug spune:
Multumesc pt raspuns, Cristina. Stii cumva si cine e producatorul celui de lana?
FYI, la capatul lui V oltului a inceput Targul de Covoare, au reduceri 50%, tine pana duminica.
cristina22 spune:
habar nu am de producator, insa cand ajung acasa ma uit ce scrie pe eticheta.
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
cristina22 spune:
Scrie-erhan impex, model in belgium.Tot nu m-am lamurit care e producatorul.Cert e ca e din lana.
Numai bine!
C+C=Andrei
lbelciug spune:
Multumesc Cristina, ai fost f prompta.
Ma duc diseara la targ sa vad ce aleg pana la urma, din cate am inteles aici sunt producatori romani. Pacat ca nu au mai dat semne si alte posesoare ale acestor covoare.
ralucis spune:
sper sa nu fie prea tarziu, eu am un astfel de covor si este ORIBIL! nu se aspira absolut deloc, am 2 copii mici si nu-ti spun ce dezordine fac, nu ies lucrurile marunte decat pigulite cu mana. pacat de aspectul lui, la capitolul curatat e jale mare, cu prima ocazie renunt la el si iau altul.
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucis sper sa nu fie prea tarziu, eu am un astfel de covor si este ORIBIL! nu se aspira absolut deloc, am 2 copii mici si nu-ti spun ce dezordine fac, nu ies lucrurile marunte decat pigulite cu mana. pacat de aspectul lui, la capitolul curatat e jale mare, cu prima ocazie renunt la el si iau altul. |
Si eu am avut aceeasi reactie cand am incercat prima oara sa aspir un astfel de covor dar am scos peria de la aspirator si aspir fara ea (doar cu capatul acela metalic) si merge super bine. Sar firimiturile precum lacustele dar merge.
Tala spune:
nu am asa ceva (si nici nu voi avea) in schimb am vazut la o prietena (care are si 2 copii mici): imagineaza-ti un covor latzos cu paste lipicioase prin el, bomboane lipicioase, firmituri de toate neamurile, miros....cred ca n-as rezista nici macar o zi fara sa-l spal cu karher-ul (si cand s-ar mai usca?).
Bucurie!
ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala nu am asa ceva (si nici nu voi avea) in schimb am vazut la o prietena (care are si 2 copii mici): imagineaza-ti un covor latzos cu paste lipicioase prin el, bomboane lipicioase, firmituri de toate neamurile, miros....cred ca n-as rezista nici macar o zi fara sa-l spal cu karher-ul (si cand s-ar mai usca?). Bucurie! |
eu l-am primit cadou, dar repet, il schimb cu prima ocazie, am si ochit ceva la ikea; asta al meu ca e si oval, iar mie nu imi plac covoarele ovale si nu mai spun cat ma poate enerva modul de intretinere. nu e chiar ca la prietena ta, dar nici mult nu mai avem in ritmul asta
annablue spune:
Eu am deja de vreo 4 ani unul si sunt multumita de el.
E drept ca e in sufragerie si fi-miu cel mare isi mai pierde prin el bucatile de lego mici, dar una peste alta, l-am si curatat si aspirat si imi place senzatia lui de mor.
Mai ales, imi aduc aminte de le cand l-am cumparat (e 2/3 m) mi-am plimbat la greu picioarele desculte prin el... moama, ce senzatie mortala....
Acum il mai lasa al meu sot pe bb mic sa stea in fund pe el - recunosc ca nu il aspir zilnic si mai are praf prin el - dar nu ma lasa inima prea mult sa-l lase, si asta mic e nebun de fericire sa-l simta cu manutele... Stiu, nu e sanatos, dar la al2lea copil am dvenit muult mai relaxata apropos de curatenie si de cat de aseptica e casa si jucariile/lucrurirle copilului...
Ca sa inchei, eu va recomand unul din asta, dar numai pt cine nu e pro-curatenie 200%... ca altfel te crizezi de la faptul ca nu se aspira asa bine ca cele cu par mic si ca se mai inchide la culoare ca nu-l speli asa des.
Ana & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."