Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

gata fetele si examenul...multumesc de urari se pare ca au avut efact acum asteptam nota...
Muuult mai greu a fost drumul Pitesti-Bucuresti si retur. Pentru ca si ieri am fost la Bucuresti si am condus cam mult am zis ca azi fac pauza de condus si ma duc cu trenul, sageata rapida, locuri confortabile...ce poate merge rau....e va zic eu...toata lumea mergea azi in capitala...mai tineti minte aglomeratia de pe vremuri cand aproape toate locurile in tren erau ocupate??? e...asa a fost azi..si al dus si la intors deci m-am enervat groaznic ca parca nu aveam loc deloc. Asa ca daca ma mai bate gandu vreodata sa las masina acasa sper sa imi aduc aminte de ziua de azi si sa imi treaca.

Ma duc sa fac o baie si revin

-----------------------------------------
29+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

alicredo noroc cu tine ca mai esti pe aici, fetele se distreaza in w/d de au disparut cu totul.
Eu de la 18 saptamani de cand au inceput contractiile dureroase si mi s-a scurtat colul trebuie sa stau numai in pat si sa fac tratament impotriva contractiilor. Asa ca m-am obisnuit...Mai greu e cu treburile in casa si ca nu pot sa pregateesc cum ar trebui venirea bebelusei. Dar la cat de repede au debutat problemele cu contractiile la mine, sunt atat de fericita ca am ajuns asa departe la 31 de saptamani si sper sa ajung la termen, incat restul chiar nu mai conteaza.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ce linishte azi p'aici... sper ca va distrati/relaxati toate pe undeva, departe de computere...

eu am cam "shmotruit" azi, ca nu-mi vine sa stau in weekend si sa ma uit la al meu sotz care face treaba si-n casa si afara. in consecintza ma doare spatele de mor si nici burtica nu e prea fericita

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

ale felicitari pt examen. Bine ca ai scapat de el si de drumul la Bucuresti.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Buna fetele!

Am aparut si eu, bineinteles la scris pentru ca la citit sunt la zi.

Am avut o perioada mai dificila, de fapt toate "perioadele" au fost aiurea in ultima vreme de cand sotul mi-a facut niste probleme, eu am crezut ca am complicitatea soacrei de partea mea ca intr-un final sa imi dau seama si sa descopar ca era cu doua fete si isi acoperea fiul.

Am purtat o discutie cu socrela italiana, discutie putin spus pentru ca in 6 ani de zile de cand m-am casatorit nu a fost niciodata capabila sa aiba o discutie civilizata si fara sa ridice tonul vocii. Vina mea a fost ca am aplecat capul din respect, nu prea am dat replici si mi-am tinut gura inchisa sau il bombardam acasa pe sot ceea ce nu era bine. Asa ca de data asta, mi-am sous si eu "what.s mai cicken!" si mi-am descarcat naduful in fata ei ca o luase razna cu ofensarile si m-am limitat sa ii spun doar ca e cea mai mare proasta pe care am cunoscut-o in viata mea.

Stiu ca nu e frumos ca e mama sotului meu, dar pe de o parte ma bucur ca am atins-o si pe ea la capitolu jigniri pt ca ii era tare comod sa imi spuna verde in fata tot ce nu ii convenea ei. Ca pana la urma m-am gandit ca nu m-au acceptat de la inceput pentru ca sunt romanca, am trecut peste pt ca eram sigura ca in momentul in care va trece timpul si ma va cunoaste cum sunt isi va da seama ca nu are dreptate. Timpul a trecut si in 6 ani de zile a trebuit sa suport mereu jigniri pt ca soacra e o persoana f acida creia nu ii convine mai nimic, in plus vrea sa aiba ea mereu dreptatea, sa vb doar ea si in final tot ea trebuie sa aiba si ultimul cuvant.

M-am lungit, am vrut sa ma "descarc". Nu m-am apucat eu de plans sau de lamentele la sot ca nu are rost sa ii fac rau bb- din burtica asa ca mi-am facut bagajelul, mi-am luat copilul din dotare si pe cel din burtica si l-am lasat pe sot singurel ca sa reflecte. Cu toate ca nu are nimic de-a face cu tensiunea intre mine si soacra il gasesc vinovat ca nu a stiut sa o gestioneze si sa o aplaneze si ne-a lasat sa ne batem cap in cap.

Acum sunt acasa, dar am pus conditii pe care sotul le-a acceptat, iar soacra daca va vrea sa isi vada nepotelul si pe cel care va veni nu are decat sa se prezinte acasa la mine si sa dea ochii cu mine pt ca stiu eu ca il va chema pe sot sa i-l aduca pe copil. Ca daca nu m-a respectat pana acum ca mama a nepotului ei si ca sotie a fiului ei, atunci o voi constrange eu sa imi poarte respect, ce puii mei.

In fine fetele, m-am lungit ca o zi de post si nici nu ma cunoasteti bine, dar eu stiu ca sunteti niste scumpele si aveti o vb de incurajare pt fiecare.

In rest, multumesc lui DD, sarcina e bine, ma simt tare activa, parca vad ca dupa nastere ma voi transforma si voi deveni f lenesa. Asa a fost si la prima, in timpul sarcinii energie la max, iar dupa -am pleostit.

FOARTE TAREE!!!! BRAVOOO!!!! SA NU TE LASI CALCATA IN PICIOARE!

Ratusca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara!

Abia acum am terminat si eu de citit, este din ce in ce mai greu sa tin pasul , ceea ce inseamna ca v-ati facut tare harnicute!!!

Noi am fost astazi la doctor si, am aflat cu surpriza ca, desi eu credeam ca azi intru in trimestrul 3, se pare ca am intrat deja de 4 zile, pentru ca bebe a luat-o putin inainte. Avem 1,200 g si toate masuratorile sunt in regula, asa ca m-am linistit (eu avand obsesia ca nu il simt pe bebe... o fi ajuns doctorul la concluzia ca sunt nesimtita? ).
Trebuie sa continui tratamentul cu Aspenter cam pana in saptamana 32-33, pt ca se pare ca a dat rezultate foarte bune la arterele mele uterine .

larisel, ce vrei sa spui cu "dezinfectatul" camerei? Folosesti un produs/procedeu anume? Ca nu am auzit pana acum de lucrul asta.

Cu Baby Expo, eu nu cred ca mai servesc de data asta, m-am cam lamurit data trecuta ca sunt scumpe si nu prea merita. In plus, zona aceea de Polivalenta cu parcarea super-plina ma descurajeaza din start. Data trecuta nici nu stiu cum am reusit sa intru si sa ies de acolo... .

A, si in plus m-a calmat maica-mea (care e fire si mai practica decat mine ): "lasa draga ca mergem intr-o zi la Carrefour/Cora si luam de toate: hainute, saltea, carut etc". Acuma, am eu o vaga banuiala ca este optimista daca spera sa terminam intr-o singura zi, insa... ma gandesc ca poate de Sarbatori mai prindem si ceva reduceri pe la hypermarketurile astea, asa de sezon

Referitor la kile in plus: 11 and counting . Clar bat 20-ul!

Fetele, cam liniste pe aici, sunteti toate plecate?

Pupici!

Ratusca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare burtici,

Azi dau si eu de baut ca am schimbat semnatura si prefixul. Am facut 30 de saptamani pline. Nici nu imi vine sa cred cum a trecut timpul. Mai ieri ma uitam la test si nu-mi venea sa cred si acum avem deja 30 de saptamani.

Larisel, cand am vazut ca la tine nu mai e decat o luna m-a luat o emotie. Ai grija de tine si de bebeline sa stea cat mai mult la caldurica si sa ia cat mai mult in greutate. Cat priveste faza cu renovatul apartamentului te inteleg asa de bine. Noi ne-am apucat de aproape doua saptamani si simt ca o ia razna, ca nu se mai termina, am gasit multe surprize care fac sa mergem tare incet.

Analessya13, bravo tie ca ti-ai pus soacra la punct. Asa merita daca se amesteca unde nu-i fierbe oala si te mai si jigneste. Fii tare pe pozitii.

Onitza, pupam pe Paul mic sa-i treaca repede problemutza de la picior. Oare chiar e nevoie de interventie medicala? Nu exista la farmacieo solutie care sa-l faca sa dispara, sa-l arda? Aici exista si ma gandesc ca e mai usor decat sa-l chinui iar la doctor.

Alexutzzza, mare minune cu glicemia la tine. Tu care mananci atatea dulciuri sa o ai asa scazuta. Acum intreb si eu ca omul prost, tu mancasesi ceva inainte de analiza? Spun asta pt ca mie ginecologul cand mi-a dat trimitere pt testul de diabet de sarcina mi-a spus de doua orisa mananc inainte de analize ca daca nu ies false. Acum eu stiu ce sa mai zic. Oricum multi si sa fie totul bine.

Cris.mario, imi pare rau de pierderea ta si sunt sigura ca sufletul lui va pazeste de acolo de sus.

Pupici la butici.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ale, felicitari pt examen si bine ca ai scapat de drumul la Bucuresti. Acum vei sti sa mergi cu masina ca in nadejdea trenurilor...

Pupici la burtici.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hello..hello

am citit printre picaturi....insa neuronul e praf...

azi am fost la cump in baneasa...merg rar acolo pt ca eu stau in vitan..si am destule pe langa mine. dar vroiam sa vad niste chestii in ikea....

plimbarea prin carrefour a fost atat de lunga....incat ma dureau rau picioarele...si prin magazinele pt copii din zona am trecut ca voda prin loboda. am vz cos..pt bb dar cand am vz ca e 7 mil...mi-a trecut repede. in ikea..nik deosebit..de fapt eram amandoi fara chef...

am venit acasa ...si dupa putina odihna..am fc ciorba de pui ( de la mama de la tara) si-o tocanita de pui..cu ceapa. a.....si la insistentele..gravidului de langa mine...(m-a terminat cu poftelelui) am fc o praji cu ness..mmmm f bunanu mai pot de picioare..a cam ramas dezastru dar...maine...sau la noapte....in orele mele de varf...

of....si sa va spun cum era sa-mi stea mie inima...mi-am fc baie...am pus si o mana de sare...cica relaxeaza....totul ok..etc..ma ridica in picioare sa ma sterg...si vad picaturi de sange...am zis ca e dela apa...sau de la stat in picioare..nu ma durea nik...nu stiam daca sa intru in panica sau nu...noroc ca realizasem de unde sunt....ma facusem la pasarica....si cum nu mai vad de burta...am fc pe ghicite si....cred ca m-am ciupit undeva....

cam astea sunt aventurile mele de sambata....imi doresc doar sa dorm..ceea ce va sugerez si voua....

maine incerc sa mai raspund....cand voi avea mintea mai fresh...

pup si o seara placuta

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Tanaion sa stea bb si la tine cat mai mult in burtica!imi pare rau ca tre sa stai cumintica...bine ca te ajuta sotul, nu?tot raul spre bine.
ratusca_mica ce bb grasun ai!!

am primit si noi un patut de la niste oameni pe care i-am vazut de 2 ori in viata mea.am mai economisit 150€ , si asa...ne luam numai salteluta.
stiu ca s-a discutat aici despre saltele , numai ca eu eram cu capul in nori pe vremea aia.am gasit asa: saltea latex(banuiesc ca e cu alge, avea ceva firisoare verzi prin ea si era f grea) la 120 eu, si ceva saltea spring...avea ceva arcuri in ea invelite in ceva panza...la 70 eu.intreabarea mea e : are rost sa dau 120 pe cealalta?mii se pare cam scumpa...:(
ma bag la tv...ca sunt ceva filme pe care le-as revedea la tv.o sambata seara placuta tuturor!

28+

Mergi la inceput