Fiv in Ungaria 75

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

la tel e cel mai bine...da ti-am scris si PM
astept si telu...sa ne parlamentam

ti am orangele ....daca te avantajeaza alta retea...mai am voda si cosmo

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

salutari fetelor,
zapp,felicitari si din partea mea pentru!Doamne ajuta sa veniti tot cu vesti bune...si bineinteles sa ma numar si eu printre voi.
Am primit vesti despre Irina,azi la 5 a fost interventia...sa speram ca e bine ... o sa va aduca ea vesti proaspete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Fetele, am revenit
In primul rand felicitari Zapp sa ai sarcina usoara si bebei frumosi.
Acum despre mine. Am facut ET, sunt cu la purtator, deci. Acum am ajuns si stau in pat, in timp ce al meu imi face de mancare ca, vorba Mirelei, sunt ca termita.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamolnar

Fetele, am revenit
In primul rand felicitari Zapp sa ai sarcina usoara si bebei frumosi.
Acum despre mine. Am facut ET, sunt cu la purtator, deci. Acum am ajuns si stau in pat, in timp ce al meu imi face de mancare ca, vorba Mirelei, sunt ca termita.
Va pup.

alina o sa fim un clan de termite unguresti, o noua specie e pe cale de a fi descoperita, vom intra in analele zoologei.

sami pupi si abia astept sa ne vedem

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Mirela2 , Cand ti-ai pus puiuti ? eu Luni in 9 Noiembrie AM FACUT TRANSFERUL CU si cica pot sa fac in a 9 zi testul . Mi sa parut prea repede dar am sa-l fac . Succes si tie si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara66 spune:

TAMARYLLIS ,nu mai sta pe ganduri,eu cred ca poti obtine programare pt decembrie.Trimite mail, Kovacs e extrem de prompt.
FELICIA,in doua saptamani cand pleci de pe forumul asta la burtici,noua cine ne mai decschide capitol nou?
ZAPP ,tu n-ai greturi...dar o sa ai!
IRINA,ce buna esti tu,cum iti aperi medicul...are Samira dreptate...te poarta la Debrecen din doua in doua zile,cand stia ca este extrauterina!Bine ca nu ai patit ceva!Fa-te bine,ca ai de facut copii!
ALINA-noroc sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau

nu am somn...asa ca ma uit la tele...si votez impotriva lu moni in draci...ca ma enerveaza de mor
imi vine sa intru pe site-ul emisiunii si sa scriu mascari mari.

alina...Doamne ajuta!!!iti doresc bebel lipicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Feliciaavusesi dreptate. Si mie exact inainte de a-mi face primele injectii pe seara aparura rusii. Bay, c le stie Kovacs, sau le da cu ghicoul ca mine??? Noroc, ca nu i-am scris ca faceam natiunea de ras, cred ca il saturam de romance si posterioritatea cu greu ar mai avut acces la el!
Rubiaajunsesi la Helios? Sa le spui si de mine ca sunt pe vine, joi mai pe seara dupa ce merg la clinica.
Feliciovezi ca se pune de o amre mare mare intalneala, citeste la FIV simplu sa vezi si sa te minunezi, dar fetele cica ma asteapta si pe mine cu incurajari, ca la galerie la schi, ca sa termin si eu cursa asta de mult inceputa.
fetelor cat despre FIV sunt f. linistita numai ca la servici iar ma enervai si acum simt ca o gheara in gat in dreptul tiroidei. Cred ca e de la stres?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Goggy - dai teapa la lume. M-am ales cu tot meniu ca am zis sa nu sun pt o galusca si galusca nu. Cica nu au avut in veci. Si dl era putin exasperat cand a auzit cuvantu galusca. Oare de ce?

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Samiraaaaa, ma faci sa mint pe forum, ma linshaza fetele astea p-aici. La ce draq de rotiserie ai fost pe Dacia de ai luat galusti cu prune? Imi stric reputatia, bey...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Gata, m-am lamurit...la papa, da? Ma duc maine

Mergi la inceput