Sezatoarea canadiana (161)
Raspunsuri - Pagina 8
Daiopri spune:
La multi Ani tuturor sarbatoritilor, mici si mari, Maia, Roxana si bebitzu!
Toate cele bune si de la noi.
Apoi sanatate bolnaviorilor iarasi mici si mari. Si mie mi-e asa de teama de gripa asta. Da Slava Domnului suntem ok pana acum.
Voi ma zapaciti cu totul cu insipratia pe care vi-o inspir
Dar nu pot decat sa ma bucur daca e asa, ca tot ma cearta sotul ca zic la toata lumea
Dar eu i-am zis ca imi face bine. Numa sa nu afle mama
DanaP, bine ca esti bine si asa e, orifita cat poti. Iote eu m-am dat viteaza (iarasi) si sunt inapoi la treaba aproape
Da parca ma simt si prost asa sa vad cum fac cei din jurul meu de toate si eu stau. Eh, asta e! M-oi odihni eu vreodataCand insor baietii.
A, si felicitari nasei si parintilor pt botez frumos. Ma duc si eu sa vaz poze ca nu am apucat.
Denisa, chiar vroiam sa te verificCum mai sunteti?
Nelia, m-ai zapacit si pe mine cu Sam Brown. Ce ma dansam la 18 ani pe astaboboceii mici.
Ana, sanatate multa. Stai departe cat poti de Tudor.
Samabata m-am aruncat sa merg in state la cumparaturi si nu mi-am luat nik, caci numai nu m-a adunat sotul cu farasul ca m-am daramat in juma de oraNumai ce am luat cate ceva la copii
Pucku mersic mult. Ai mai zis parca, nici eu nu tin minteNumai bine si tie si sa stea bine bb acolo pana e cazul. Sa ne zici sa scoatem pompoanele.
LauraB multumim de poze. Poate reusim sa mai vb. Eu sapt asta si cealalta iar is in dr, sa vaz cand incep si plaja
Numai bine tuturor.
PS: Cand dorm copii astia noaptea?
mikiion spune:
dairopi Marc, la aproape 2 ani...... asta daca nu are nici o otita.....S-a trezit la aceleasi ore de supt cam 6 luni dupa ce am oprit alaptatul Mai simpatic era cand se trezea definitiv la 3 dimineata si se juca pana la 5.... Se culca la 5 si se trezea din nou la maxim 8 Uf, ce vremuri....
Denisam spune:
Miki- nu speria mai pe modelul nostru-ai mei in general au fost bunuti, maxim cate o trezire pe noapte, dar din aia ,dc te pui linga ei se cucla, dc nu sunt bolnavi rau- chiar si cu nas infundat,tot le dorm binisor-euuna m-am obisnuit asa,mai ales ca de 1 sapt de cand e asta mic cu tuse si muci dorm cu el,si ma scol odihnitade la 11 la 6.30 e suficient, nu?cu o trezire pt picaturi sau mai stiu eu ce..
Sanatate la toata lumea
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Ica 1975 spune:
Daiopri, nu stiu daca am zis ca v-am vazut in poze, frumosi motaneii tai Si eu aplic metoda Denisei si ma trezesc odihnita
Ange, infectia urinara ne mai da' batai de cap, cu ajutor de la Dumnezeu trec toate.
Sanatate bonlaviorilor, eu sper sa n-aveti nici unii "gripa" ci doar asa o mica sperietura.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
bebitzu spune:
Fetelor,va multumesc din suflet pentru urari,o pentru fiecare,m-au uns pe suflet mai ales ca azi m-am chinuit cu durerea asta idioata de masea.
Ana, sanatate multa.Dupa cum descrii tu acolo seamana a gripa, asa ca eu, daca as fi in locul tau, as sta acasa si maine .
mikiion spune:
Denisam, de ce crezi ca-mi doresc eu o fetita, din aia perfecta, sa stea toata ziua sa se joace cu creioane si cu plastelina... Avea Marc o colega de gradinita la Montreal, o gaseam mereu asezata la masa jucandu-se cu ceva . Pai cand ajungea si al meu, rasturna toata ordinea din gradinita.
Serios acum, eu am dormit mereu cu el, n-a stat nici 5 minute in patul lui fara sa se trezeasca. De fapt, daca-l luam de la san, se trezea dupa 5 minute..... Primii doi ani n-am dormit niciodata mai mult de 3 ore legate....Cand l-am dus la gradinita devenise spaima educatoarelor, dupa ce in sfarsit adormea, era suficient sa deschida o usa si se trezeaAcum s-a schimbat , cand adoarme pai doarme. Daca nu e bolnav. Dar oricum la pranz nu doarme.... Asa sunt unii copii, mai activi.
Noroc de voi de pe forum ca am aflat ca nu toti copiii sunt asa
Revenind cu picioarele pe pamant, avand in vedere ca au trecut 4 zile de la inceputul simptomelor lui Marc, declar ca avem o gripa... Iar i se ridicase febra si a trebuit sa-i dau Motrin. Ii curge nasul, tuseste urat..... Nu trebuie sa fii medic, sa vede cu ochiul liber Acum ma rog sa nu ajunga iar la otita sau la pneumonie ca acum o luna. Dar l-am vazut si mai rau decat acum. Adica vorbesc de simptome actuale comparativ cu bolile lui din iarna trecuta.
Denisam tu ce mai faci? Mi-a povestit mamica Irinei( alta minune de copil, cuminte), Florentina, ca ai fost la Montreal la botez.
Daiopri spune:
Miki am uitat sa precizez ca astept raspunsuri de la copii care au renuntat rpdSanatate lui MArc.
Denisa bine ca sunteti bine. Te-ai linistit cat de cat?
Bre, eu nu dorm cu copii ca ma termina. Se foiesc de ma zapacesc si ma trezesc si mai nauca. Ca asa am eu copii cu mancarici undeva, si zau ca nu stiu cu cine seamana, ca eu cu sotul suntem in reluare
Cred ca cu soacra, draga de ea
Ica, sora mea a avut un defect din nastere la rinichi, ca nu avea la unul uretra parca, si nu a stiut o gramada de timp. Numai ca ma gandesc ca la voi ar fi vazut pana acum. Of, bafta multa.
Maru tu cum mai esti? Mai functioneaza terapia cu noi?
Mqqm, cum mai e pepitzel?
Olga la voi cum mai e? Simonna, tot cuminte Caterina?
Ktrinel
Ce cizme?
Laurajr, asteptam link-ul;)
Rocs, sanatate lui Luca.
Numai bine tuturor
Numai bine tuturor
oanagabriela spune:
Ce de evenimente s-au adunat azi, incerc sa nu uit pe nimeni
La multi ani sarbatorilor Maia, Nicoleta si Roxana
Am vazut multe poze cu copii frumosi si costumati : Magdone, Daiopri, Khristin. Sa va traisaca si sa fie in primul rind sanatosi
Pentru cei bolnaviori (Miikon, Ica) insanatosire grabnica
Dana, ce-a fost mai greu a trecut In curind vei alega la maraton
Diana, sa va bucurati de minunea mica si de Victor, aveti doi copii superbi
Simonna, tare m-am bucurat sa o vad si in realitate pe miss Z., nu doar in poze. Este tare frumoasa si cuminte
Ce sa mai spun si de copiii mai mari pe care i-am revazut ieri: o mare gasca de baieti zburdarnici (Seba, Radu, Victor mare, Tudor) si de fetite elegante si delicate (Maia, Anca, Isabella).
A fost un eveniment deosebit de frumos si cred ca toata lumea s-a simtit f.bine
maru spune:
Daiopri, sarut mana de intrebare, aici in umbra va citesc, am fost f ocupata si ...data peste cap sa zic asa, cu ultima conferinta pe care SK a avut-o si pe care departamentul meu a organizat-o, urologie pediatrica (ma gandeam si la soricutul lui Ica, am sa ma uit pe numele de dr venite de la Montreal). A fost o conferinta axata pe "repararea" chirurgicala si nu numai a copiilor care se nasc cu ambele sexe, sau care dezvolta mai tarziu probleme de genul asta...Am sa scriu in blog, pentru ca au fost si momente interesante si mom haioase, plus o noapte la Marriot, masa acolo, ce mai, viata e atat de grea:) Sa ma zic ca am vazut 3 chirurgii pe viu?
na, ca v-am stricat cheful in seara asta
Denisam spune:
MAru-scrie te rog ceva in blog ca stii ca sunt in pasa proastqa rau, macar de m-as linisti putin cu Alex.
Miki-da votez clar pt fetite,total diferite si mult mai super pina la 8 ani,atat stiu din experinta si vazute-asa ca bafta dc mai ai curaj,dar cere reteta intai,sa fii sigura-nu am fost la MTL labotez,khristin a nasit, dar am vazut pe Irina la toronto cand a venit la botezul lui Chris si era cu bebita la purtator-imi doresc sa ii revad ca si pe fetele din Mtl-cand oi ajunge pe acolo pe la Katrinelu' dau de stire.Sanatate multa la tiz si -acu ma duc si eu la nani dc tot se aproprie ora Zzz...
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani