Sezatoarea canadiana (161)
Raspunsuri - Pagina 11
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru raportam cu mandrie trecerea examului de cetatenie!!! Acu asteptam sa ne juram! Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
felicitari!
si fu greu??
monicutza_bb spune:
citat din mesajul lui maru raportam cu mandrie trecerea examului de cetatenie!!! Acu asteptam sa ne juram! |
Si tu Brutus? Felicitari!
Si noi am avut examenul de cetatenie luni, cu interviul de rigoare de dupa. Acum asteptam sa se scurga cele 3-4 luni pana la juramant, sa o putem tuli o fuga pana in Vermont la o tavaleala prin zapada.
Sonia de Diana felicitari pentru crestinare, sa fii sanatoasa si voioasa toata viata.
Diana faceti copii superbi, sa va traiasca
Nu am inteles eu exact ce si cum, dar mi-au placut tare mult pozele de la botezul Soniei de Diana. mai este cazul sa spun ca m-am intristat ca nu am fost si eu acolo sa ma bucur de printesele sezatorii Sonia si Addison?. Ma bucur ca se incheaga relatii asa frumoase aici pe sezatoare.
Laura welcome si din partea mea (putin cam tarziu) pentru mica printesa, o bebelica superba. Si sanatate multa pentru proud big sis, frumoasa Diana.
Daiopri you rock girl
Dana Podeanu sper sa se vindece repede genunchiul si rezultatele sa fie foarte bune.o sa iti trimit un mesaj privat, ca vreau sa te intreb ceva
Noi de 2 saptamani bolim. Gripa, ne-gripa, dar tragem cu temperatura, gradinite inchise, vizite la clinici de H1N1. Se pare ca am reusit performanta sa pasam gripa (sau viroza, ce o fi pana la urma) de la unul la altul. Alex a reusit sa o ia de 2 ori . A slabit saracutul foarte tare, imi e tare mila de el
Dispozitia mea nu exceleaza zilele astea, am cam cazut in butoi. Va parasesc rapid ca poate fi contagios
Cel mai important: sanatate multa bolnaviorilor si bolnavioarelor
mikiion spune:
ana, am incercat sa-i dau Zamis, dar il refuza Al meu e tare greu de convins sa ia ceva. Ieri a refuzat si hamburgher, si tort, si ciocolata......Adevarul ca la cat de prost manaca nu-i de mirare ca are un organism la pamant.
Monicutza imi pare rau sa aud de Alex. Stiam ca el e mai rezistent la raceli decat Marc. Acum e intr-o gradinita cu mai multi copii? Dar oricum gripa nu poate sa o aiba de doua ori....Ca al meu de la 1 septembrie e tot intr-o boalaOtita, pneumonie si boala misterioasa de acum.
Laurajr Nu mai tin minte, batranetele astea, dar Laura a avut diagnostic oficial de gripa? Ca eu m-as bucura sa stiu ca a avut-o, pentru ca macar sa stiu ca a scapat pe iarna asta.Sau pana se muta virusul.
Laura B spune:
Simonna, super pozele, doar ca la a doua ("Sleeping Beauty") am avut o impresie de deja-vu- iata de ce: http://www.flickr.com/photos/11882381@N02/4115429934/
... gasiti 10 diferente...
maru si monicutza_bb, felicitari pentru cetatenie! Voi ati dat inca testul in varianta veche, nu-i asa? La TV au spus ceva de o schimbare a testului, dar nu am fost foarte atenta la detalii.
Monica, imi pare rau ca si voi sunteti bolnavi. Multa sanatate!
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
maru spune:
nope dar pentru linistea mea ma tocit brosura aia...
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamaana
felicitari! si fu greu?? |
monicutza, felicitari, aici nu ai interviu dupa decat daca nu treci testul, asa ca am scapat de un test suplimentar...
monicutza, ce pot sa fac sa zambesti?
cge spune:
Maru, Monicutza, felicitari ptr. examenul de cetatenie!!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
monicutza_bb spune:
citat din mesajul lui maru monicutza, ce pot sa fac sa zambesti? |
ai facut deja, intreband
mi-am mai varsat un pic din framantari scriind in blog aici pe forum, sper sa nu ma mai apuce curand
Interviul de dupa examen este sa se verifice daca sunt in stare candidatii la cetatenia Canadei sa vorbeasca franceza si/sau engleza. Ati fi surprinfi sa aflati cate persoane venite de cel putin 4 ani aici inca nu sunt instare sa comunice in nici una din cele doua limbi oficiale ale Canadei
Laura testul a fost din cartea veche, subtire . Am auzit si eu ca vor sa schimbe cartea, cu una mult mai groasa si cu info din mai multe domenii (inclusiv din hockey, ceea ce mi se pare tare stupid)
Miki Alex nu a fost nici o data rezistent. Cate otite, infectii in gat si pneumonii a facut saracutul in primul an de gradi, nici nu vreau sa imi amintesc. Aylin este foarte rezistenta, ea aproape ca nu a luat nimic (decat 2-3 ori cu febra si o otita).
Nu am schimbat gradinita, ba mai mult nici nu a fost la gradi ca doamna are o urgenta in familie (i-a murit mama din Algeria) si ne-a zis asa brusc, intr-o miercuri dimineata ca peste noapte i-a murit mama si ca ea pleaca. Nu se stie cat sta, nici cand se intoarce, nu are inlocuitor... tati in somaj sa traiasca... Bine, acum nu zic nimic, ca s-a si nimerit ca in perioada asta sa fie bolnavior si il tineam oricum acasa, dar altfel... chiar vreau sa sun la Biroul coordonator sa intreb ce se face in situatii de genul asta, ca noi de platit am platit... (asta este din saga "gradinita, reloaded")