''Pastila de a doua zi''

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lauryse

Mersi mult pentru informatii :D

Stati linistite ca nu trec la fapte asa , fara sa stiu in ce ma bag :P
E adevarat , mai bine le foosesc in caz ca se rupe prezervativul. E clar , n-o sa-i placa foarte mult vestea dar asta este , ramane cu prezervativ tot timpul pana incep sa iau anticonceptionale.

Sper ca topicul sa mai ajute si alte fete nedumerite cu privire la subiectul asta.

Postinor iti poate da dereglari, de ce ti-ai dori acest lucru? Daca vrei sa iei ceva hormonal, poti alege anticonceptionalele, dar nu inainte de a face niste analize. Stiu ca acum sunt multe tipuri microdozate, bla-bla, dar mie tot mi-e frica de hormoni.
Poti merge la risc fara prezervativ, fara sa finalizezi actul sexul, apoi sa isi puna prezervativul, daca aveti nevoie de senzatii tari. Depinde si cat de mult e el in stare sa-si controleze instinctele. Multi practica regulat sau tot timpul ejaculatul afara ca metoda si nu da gres, dar riscul e foarte mare de sarcina nedorita. Gandeste asa: vrei sa incerci ceva nou, de...dragul lui (?) dar ce risti? daca ramai insarcinata ce faci? La 19 ani? Merita riscul?
Dupa o sarcina neprogramata (pe care din nefericire am si pierdut-o prin avort spontan), m-am linistit, si cred ca cea mai sigura metoda este totusi prezervativul.
Ah, bun venit pe forum! Sper sa si ramai pe aici, iti vei da seama ca nu vei gasi alt forum care sa-l rivalizeze macar, dar sa-l egaleze.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 24h spune:

eu sunt stan patitu, acum o luna am dato in bara si ptr prima oara am luat pastla de a doua zi,ma tinut menstruatia 20 de zile a trebuit sa iau pastile sa mi se opreasca.

Asa ca ....mai bine cu prezervativ sau aniconceptionale

Mergi la inceput