''Pastila de a doua zi''
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lauryse Mersi mult pentru informatii :D Stati linistite ca nu trec la fapte asa , fara sa stiu in ce ma bag :P E adevarat , mai bine le foosesc in caz ca se rupe prezervativul. E clar , n-o sa-i placa foarte mult vestea dar asta este , ramane cu prezervativ tot timpul pana incep sa iau anticonceptionale. Sper ca topicul sa mai ajute si alte fete nedumerite cu privire la subiectul asta. |
Postinor iti poate da dereglari, de ce ti-ai dori acest lucru? Daca vrei sa iei ceva hormonal, poti alege anticonceptionalele, dar nu inainte de a face niste analize. Stiu ca acum sunt multe tipuri microdozate, bla-bla, dar mie tot mi-e frica de hormoni.
Poti merge la risc fara prezervativ, fara sa finalizezi actul sexul, apoi sa isi puna prezervativul, daca aveti nevoie de senzatii tari. Depinde si cat de mult e el in stare sa-si controleze instinctele. Multi practica regulat sau tot timpul ejaculatul afara ca metoda si nu da gres, dar riscul e foarte mare de sarcina nedorita. Gandeste asa: vrei sa incerci ceva nou, de...dragul lui (?) dar ce risti? daca ramai insarcinata ce faci? La 19 ani? Merita riscul?
Dupa o sarcina neprogramata (pe care din nefericire am si pierdut-o prin avort spontan), m-am linistit, si cred ca cea mai sigura metoda este totusi prezervativul.
Ah, bun venit pe forum!
![](floare.gif)
![](punk.gif)
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
24h spune:
eu sunt stan patitu, acum o luna am dato in bara si ptr prima oara am luat pastla de a doua zi,ma tinut menstruatia 20 de zile a trebuit sa iau pastile sa mi se opreasca.
Asa ca ....mai bine cu prezervativ sau aniconceptionale
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)