NECAZ MARE
Raspunsuri - Pagina 2
danitin spune:
Da, am rezolvat, cel putin pentru moment. Stomatologul a spus ca vrea sa temporizeze extractia maselelor cu probleme pana dupa nastere, dar daca mai fac un episod asemanator nu mai e scapare: imediat - extractie.
MLDiana spune:
Dupa ce trece infectia cu antibiotice sau mai stiu eu ce.Poate gasesti la farmacie sau poate are doctorul un spray care amorteste locul si sa-ti faca incizia respectiva.
Lidia ,Tiara si David D.
try spune:
Danitin, ai grija pa Plak out, foloseste-l cu cumpatare. In cantitati mai mari duce la ingalbenirea dintilor.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Siminaf spune:
Este ceva specific sarcinii, nu te speria. Si daca stai cu ea pina dupa ce nasti, va disparea treptat dupa aceea. Am avut si eu, iar stomatologul mi-a propus sa-mi faca rezectie, daca ma deranjeaza prea tare. Nederanjindu-ma chiar asa de tare, am lasat-o, iar dupa nastere chiar a trecut! Se cheama tumoreta de sarcina, parca, si un stomatolog bun iti va spune exact ce sa faci. Nu lua inca antibiotic, daca este chiar asta oricum nu va trece.
Succes!
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
Siminaf spune:
Si am uitat sa spun: mi-a facut si radiografie, sa vada exact ce este, daca nu-i infectie, si nu era. Bineinteles ca am facut Rx cu shortzul cu plumb pe mine, sa nu-i faca rau lui bb, desi radiatiile sint f. focalizate la acest tip de Rx.
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
danitin spune:
Asta da veste buna. Si eu care ma gandeam cu groaza ca dupa ce soseste bebe mai am un hop urat de trecut: rezectia. Ar fi excelent daca as scapa fara. Inca o data va multumesc tuturor pentru sfaturi.
Alex_2003 spune:
quote:
Originally posted by dyana
Buna,
Te rog frumos, du-te neaparat la prima farmacie si cumpara Hexoral si clateste gura !!!! Face minuni. Nu inghite solutia. Doar clatesti. La SensiBlue , farmacie , gasesti sigur. Dar parca eu am luat de la o farmacie obisnuita.
Asta pana te duci la stomatolog.
Diana