40 de praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Io si in seara asta as veni la kara de n-ar fi fumul ala si de-as mai avea cu ce sa ma imbrac Dar mai mult fumul ma tine pe loc si gandul ca n-o sa ma pot abtine de la dezmat si nasc pe ring

Mihaela sa stii ca si mie mi-e dor de voi.v-am mai admirat in poze da n-am avut zvac sa scriu Un ptr tine si unul ptr Monica!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Tania ia da sa io sa treaca genunchiul

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Sanda, te primesc, cum sa nu, cu mare drag. Eu ma topesc toata cand vad pui mici-mici, sunt asa de nostalgica...

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'neatza .....si sa stiti ca dimineata era la 6.15 cand m-am trezit eu , caci aveam intalnire cu o prezentare de buget urata si stiky; concluzia, dormit fix 3 ore, dar mi-am incarcat bateriile aseara asa ca mai tin de ...cateva prezentari si tema la franca

Deci ca de obicei ne-am distrat si am dansat la greu

Pup toate pralinele prezente si nu numai

Miricutz draga, ca de obicei o draguta si jumatate, MULTUMESC mult pentru cadou ; sunt tare incantata de el, te pup dulce dulce

Bepii te-am admirat aseara la greu: nu numai ca am fost surprinsa ca mai vii, dat fiind problema cu piciorul, dar ai mai si dansat non-stop! Esti tare ce mai!

Anamana sper ca te simti mai bine

Nina o zapa si jumatate ca de obicei, sufletul ringului

Antoanela ma bucur ca ai reusit sa vii, si speram sa ne vedem la tine ; multumim mult pentru invitatie, verific agenta si te anunt

Lucica si pe tine te-am admirat aseara, arati foarte mobilizata, pozitiva si pro-active; bravo tie, bafta! Noua tunsoare ii vine foarte bine Biancai .

Gata va las, ma duc ca ma stiga "Bugetul", nu de alta dar apoi ma pedepseste si se buseste, si trebuie sa o i-au de la capat.

Duminica placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Greu, greu cu trezitul astazi .

Fete dragi a fost super aseara, m-am simtit f bine cu voi.
Am dansat mai mult ca oricand, cred.

Mirik, dnsezi foarte bine cu burtik, esti frumoasa foc, ptiu sa nu te deochi. Mersi mult pt cadou, piticii rontaie cu spor la bomboane, esti fff dragutza, ca de obicei.

Tania, m-ai uimit cat ai dansat, sper sa te simti bine dupa atata zbantuiala. Dragut din partea lui Swa ca a venit sa ne vada.

Miha, ca de obicei, arati traznet, sexy mama . Ma bucur si eu ca am putut veni si ca am avut energie sa rezist pana la plecare.

Ana, ma bucur mult ca ai venit, chiar daca nu erai in forma, macar ai luat un aperitiv pt sambata viitoare.

Nina, cum zice si Miha, esti sufletul petrecerii, esti atat de tonica, de o veselie molipsitoare si dansezi de rupi gura targului.

Lucica, arati foarte bine, i-am admirat si eu tunsoarea Biancai, e dulce foc "sora ta mai mica".

Pupez toata cutia si astept raspunsuri pe direct sau pm.

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

am dormitat toata ziua desi am stat asa putin la kara....

am pus poze in contul comun

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ana, frumoase poze!!! Multumim frumos. O sa incerc sa pun si eu pozele mele in seara asta. Imi pare rau ca aseara n-ai fost prea in forma, dupa aceea am aflat motivul.... dar ma bucur ca totusi ati venit. Sper ca azi te simti mult mai bine.
Miri, ne-ai facut o surpriza de proportii! Cadouri la toata lumea si nu orice.... frumoase rau. Si unde mai pui ca-s din State! Esti de o generozitate rara de uneori am impresia ca nu pot sa-ti multumesc suficient pt atentia cu care ne tratezi. Un dikke merci si pupici la fata frumoasa pt ca ieri radiai de frumusete, energie si nu mai stiu ce. De unde mai frate atat energie la o femeie care tocmai a venit dintr-o calatorie istovitoare apoi a intrat direct in foc continuu la servici, cu doi copii mici acasa, despachetat, spalat, curatat, etc. Si unde mai pui si facut timp pt a se vedea cu pralinele. N-am cuvinte. Si inca ceva; s-a mai si zbantuit pe ringul de dans.
Miha, tu ai dormit doar 3 ore azi noapte pt ca aveai un buget de discutat si nu inteleg cum de nu te dadeai plecata aseara.... Nici tie nu-ti lipseste energia ca ai dansat la aproape toate melodiile. S-a vazut clar cat de mult aveai nevoie de o seara ca asta. Iti multumesc din suflet pt ca m-ai transportat.
Anto, intr-adevar ai fost in forma de dans aseara. Nu prea ai stat locului. E bine ca durerea de cap nu si-a facut aparitia si te-ai simtiti excelent.
Ninush, de tine nici nu mai zic: ca de obicei in stare super euforica, nebunatica, chef de dans, frumoasa, stralucitoare, nu-mi venea mie sa-mi iau ochii de la tine, dar barbatii..... Azi esti o fericita cu Reji acasa.
Morgane si sora mai mica Bianca. Chiar ca pareti surori. Bianca s-a schimbat si-mi place ce vad. Si unde mai pui ca n-a prea stat pe scaun cand inainte trebuia sa tragi de ea sa danseze. A dat de gust fata noastra! Arati foarte bine draga mea. As putea zice ca mult mai bine decat in perioada aia cu fostu. Liberateta iti prieste si ma bucur mult pt tine. Si ma mai bucur ca ai putut veni. Data viitoare poate vi insotita de prietena ta.
Despre mine pot sa va spun ca m-am simtit excelent. Credeam ca voi sta mai mult pe scaun dar odata aflata pe ringul de dans am uitat de toate; ce durere de genunchi, de genunchi umflat? Am dansat pana la epuizare. La un moment dat eram rosie ca para si nu mai aveam suflu. Spre final nu ma mai tineau picioarele si am inteles ca trebuie sa ma opresc daca vreau sa pot merge a doua zi. Dar spre surprinderea mea azi m-am simtit mai bine decat ieri dimineata deci pot spune ca miscarea mi-a priit.
M-am bucurat ca pt o ora a venit si Swa si am dansat si-un blues cu el. Dupa concertul din Brussel al lui Paul Anka, in drumul spre casa a tras o fuga impreuna cu prietenul lui ca sa ne vada.
Am un mare regret ca multe dintre praline n-au fost prezente. Unele intr-adevar n-au avut cum sa vina, unele ne-au ingnorat, samd.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

halo miri mik , ik ben monica ! danku vooral die hele mooie kadoutjes kusjes monica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

woooooooooooow! ik ben onder indruk! graag gedaan meisje! ik hoop dat ik jou een plesier kon maken:) kusjes terug!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Anooo, ce frumoasa e Mariuca in poze. Si ce rochita frumoasa are ea din America!!!
Fata, ai un copil super frumos!!! Ma uit la ea si ma minunez cat e de frumoasa si fotogenica. Si nu numai atat, e si isteata foc. O pup apasat pana cand o vad. Sper sa fie cat de curand.

Mergi la inceput