40 de praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, hai si tu la kara! E foarte mult de cand n-ai mai fost la dans cu noi si stiu ca-ti place. M-as bucura daca te vad si as mai avea cate ceva pt Iulian in afara de niste bani. Ce zici?
Morgane, Swa a facut deja de doua ori Transfagarasanu pe motocicleta. O data cu mine si o data cu grupul de prieteni. Si ambele dati a plouat cu galeata. Oricum, sper sa vedem emisiunea pe postul belgian cand va incepe urmatoarea serie.
Deci vi cu surioara ta mai mica la dans? Ma bucur ca veniti sau ...vi. Ma gandeam, oare in drumul tau spre Brussel, nu poti sa treci si prin Antwerp? Poate vin si fetele de acolo.....ma intrebam si eu.... ar fi super!!!
Simona, nasti in curand? Si eu care credeam ca se va intampla in ianuarie si ma gandeam ca am vreme sa vin sa te vad..... Oricum, cand o fi sa fie iti doresc sa nasti usor, fara nici un fel de probleme si sa nasti un bebe sanatos, frumos si mancacios.
Miri, ce bine ar fi sa te vedem sambata! Abia astept sa ne povestesti cum fu in Amrica.
Antoanela, sper din tot sufletul sa poti veni si de data asta sa nu te mai doara capul. Just in case, ia un dafalgan in poseta.
Mihaela, organizatoarea sefa: ce bine te-ai gandit tu pt sambata asta! Mai ales ca oricum eram singura acasa. Este exact ce aveam nevoie. Esti o draguta ca iar vi sa ma culegi de-acasa. Noi venim sambata la tine dar vom pleca pe la 12 noaptea pt ca a doua zi o luam de la capat cu munca mai ales ca duminica e tare aglomerat si greu ca suntem o zi intreaga in picioare.
Danielana, spuneai odata ca ati vrea sa veniti la noi la portile deschise. Daca va hotarati puteti veni sambata inainte de petrecerea Mihaelei. Avem deschis intre 10 - 18. Sunteti bine-veniti. Tu ce mai faci, cum te simti? Sa ne mai zici de tine pana ne vedem.
Gata, merg la somn ca abia am venit de la tenis care s-a lungit rau cu pintjes la greu iar maine merg la un quiz care de obicei se termina pe la 3 noaptea (cu cafeneaua apré) apoi vine sambata cu dans.....of ce viata "grea"!
Va pup pe toate in parte.

Mergi la inceput

Mi-am bulit iar genunchiul!!! Ieri la tenis am calcat stramb, m-a durut un pic dar am continuat sa joc si probabil ca era incalzit de n-am simtit o durere prea mare. Dar azi dimineata m-am trezit cu el umflat si abia calc. Deci cu dansul maine seara o s-o las mai moale dar tot vin, macar sa fiu cu voi, sa va privesc si sa fac poze.
Cam slaba miscare pe-aci!
Va pup si va doresc un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mai bepii.... cand ai sa t einveti tu minte mai draga!!!! de cn ma tin de capul tau sa mergi sa te operezi! haide, fa un efort! macar pe urma nu mai ai treaba. ma bucur ca vii maine, asa ma motivezi s ama urnesc, dat fiind faptul ca ma simt atat de dezumflata si de plata ca drumul tarii:)))

pusici

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 16+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Asta seara la cat e adunarea???Ramane tot in jur de 10????

Mergi la inceput

Eu cred ca 10 e bine dar nu mai tarziu ca sambata e aglomerat rau si nu mai gasim locuri. Noua locatie e mai mica deacat precedenta.
Miri, ai dreptate,trebuie s-o fac odata dar mereu gasesc motive ca sa aman. La anu...probabil. Ce bine ca vi si tu!
Pupici la fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Adica voi in seara asta aveti intrunire????????? Ce-as veni si eu!!!!! Mi-e frica sa nu nasc insa.../.as mai sta macar o saptamana

Intrasem sa va multumesc ptr suport si urari si sa va ca tare-mi e si mie dor de-o zbantuiala ca la carte....de-aia de-a voastra!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna

Are dreptate Bepii, ar trebui sa fim cel tarziu la 10 acolo; Bepii te i-au pe la 9.15?

Simonette si noua ne este dor de tine, cel putin eu nu am mai reusit sa te aud de un secol

Pupe tuturor si ne vedem diseara, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Salut pralinutze,

Eu sunt la serviciu azi, teoretic pana la 10 seara, practic sper sa scap mai devreme. Insa oricum trec pe acasa, deci ajung dupa 10 la kara, dar vin. Nu stiu cate de mult pot sa stau insa oricum o sa-mi iau si un nurofen la mine.

Bepii, of, ce rau ca ti-ai paradit genunchiul, dar ma bucur ca vii oricum, esti viteaza. Insa daca e o problema ce se poate corecta cu operatie, trebuie sa-ti iei inima in dinti si s-o faci.
(sunt foarte curajoasa pentru altii, dar eu nu m-am dus nici macar sa-mi scot o alunita care creste unde nu trebuie).

Pupici la fete,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Uitasem ce-i mai important:

Va invit la mine la o cafea/ciorba/desert, orice vreti voi, vineri 11 decembrie, dupa ora 10:00.
Invitatia este adresata tuturor pralinelor, sper sa veniti cat mai multe si sa mai stam si noi de vorba pe indelete. Bineinteles, puii de praline sunt si ei bine-veniti. Fetele care lucreaza, veniti cand puteti voi, poate va luati (juma de) zi libera, sau poate in pauza de pranz, daca nu, dupa serviciu. Dupa-amiaza nu am nici o constrangere, decat daca trebuie sa ma reped pt o jumatate de ora sa iau piticii de la scoala (pe la ora 16), dar sper sa poata sotul sa se duca in ziua aceea.

Adresa v-o dau pe pm, la cerere.
Astept raspunsuri, pupici,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Antoanelo, da pe mine ma primesti cu tzanc mic,mic de-o fi sa apara intre timp si de-o fi sa pot veni? Daca da atunci baga adresa Asa ard de-o iesire de nu va dati seama

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput