40 de praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 3
Bepii spune:
Ardeiash, e foarte frumos ca te implici in aceste actiuni umanitare.
Eu as ajuta spre exemplu direct cu o pereche de ghetute sau o haina (geaca) de iarna. Dar daca spre exemplu capata mai multe ...vreo 3 sau 4 de la persoane diferite....copilu creste repede... la fel si cu geaca... Deci ma gandeam ca cel mai bine sa strangem bani si sa-i cumperi tu sau mama lui de tot ce are nevoie. Si ca sa fim siguri ca toti banii vor fi destinati lui, poti merge tu impreuna cu mama lui la cumparaturi. Nu stiu cum sa facem. Veniti si voi cu propuneri cum sa stangem banii sau daca desigur e cineva dispus sa contribuie cu orice suma. Pt mine Craciunul e un prilej de mare bucurie si daca stiu ca am reusit sa bucur un copil amarat atunci bucuria se inzeceste. Deci Ardeiash, pe mine poti conta.
Morgane, linkul ala cu Top Gear nu mai merge si ma interesa sa vad si eu filmuletul mai ales ca citisem cu cateva luni in urma ca li se aprobase de guvern sa faca o emisiune in Romania. Poate vad emisiunea totusi aici pe postul Belgian ca Swa e fan.
Care mai veniti la dans? Ninush s-a anuntat, dar restul?
Va pup apasat.
ardeiash spune:
multumesc mult Tania
ar fi super daca ai putea ajuta cu banuti. eu nu am mai indraznit . am putea lua in calcul mai multe variante
- sa-l vizitam la spital si-i dai banutii personal
- sa virezi banii in contul meu si in functie de ce primeste le cumpar cele necesare sau le dau banii, dupa cum doresti
Robertina a optat sa-mi vireze banuti in cont , lucru pt care o imbratisez
pt top gear poti intra pe youtube direct si dai search top gear romania transfagarasan .. sunt sumedenie de filmulete. eu le-am vazut alaltaieri, parca, pe bbc .. am fost super multumita cand am vazut ce incantati erau aia de romania
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
seara buna!
suntem back.
ma bucur ca ati primit vederile. n-am avut carnetelul bun cu adrese asa ca ma scuz fata de fetele care nu au primit...
as vrea sa va scriu multe, dar nu ma tin degetele. o sa va explic alta data. in princiupiu icnerc sa va vad la karaoke. si as vrea mult sa siu cate suntem exact.
ardeiash, prefer varianta cont. cuhainute nu prea il pot ajuta. dar poate cateva carticele de la baieti. noi noute in franceza. o sa-mi mai sfarm mintea sa vad ce iei imi mai vin.
va pup acum si sper sa ne vedem catd e curand.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 16+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Antoanela23 spune:
Neata fetele,
Mirik, bine ai venit, sa va fie de bine excursia, ce plimbareti sunteti, eu nu as avea curajul sa plec asa departe cu nazdravanii mei.
Multa sanatate pralinelor, mari si mici, bolnavioare.
Nora, o pentru tine, ce-o fi in sufletul tau nu pot decat sa banuiesc.
Mady, felicitari pentru mutat si spor la treburi.
Simonette, felicitari pentru credit, sa fiti fericiti si sanatosi in noua casa.
As putea sa vin si eu la kara sambata, sa vorbesc cu soatza.
In schimb, din pacate, Miha, nu cred ca mai pot veni sambata viitoare la tine pt ca am niste musafiri si inca niste chestii neprevazute.
Pupici la toata cutiuta,
Poze 2009
Poze 2008
ardeiash spune:
va multumesc mult fetele de sprijin.. ce-o sa se mai bucure Iulian!
intrebare: cine se vaccineaza /s-a vaccinat .. cu virusul asta la moda habar n-am cum sa procedam mai bine. si-a consultat cineva medicul? ce v-a spus? MERCI
Ppup
ardeiash spune:
hei , simonette, daca nasti intr-o saptamana 2 , da-ne si noua de veste cum putem sa te ajutam
iti tin pumnii tare de tot sa fie usor si repede strans
morgane spune:
Bepii, de pare ca BBC a retras toate filmuletele Top Gear in ROmania de pe YouTube. Sunt si alte filmulete facute de amatori, dar nu se ridica la nivelul celor de la BBC. Pacat ca nu a vazut Swa, ca sunt convinsa ca vroia si el mintenas pe Transfagarasan cu motorul :)
Pupici si ne vedem sâmbata!
Abia astept.
Mihaela1171 spune:
Buna pralinutze
Bepii sigur ca mergem impreuna la kara, my pleasure .
Antoanela sper sa te vedem la kara imi pare rau ca nu poti veni sambata, dar cum ii spuneam Lucicai, mai gasim noi ocazii
Sumpilici sunteti mai bine? a trecut raceala?
Deci, la kara pana la urma vom fi in principiu eu, Nina, Ana, Antoanela, Bepii, Miri (putin), Morgane, Bia. Alte amatoare?
Abia astept sa ne facem de cap, pup
Mihaela1171 spune:
Si daca suntem la inventariere, permiteti-mi sa trec in revista confirmarile de pana acum pentru 28, caci soata a inceput deja sa faca cumparaturile si ma pistoneaza cati suntem, macar aproximativ.
Deci, va rog corectati-ma sau complectati-ma:
Confirmat:Anamana, Miri, Simonete & Laur(daca nu vine BB3 pana atunci ), Danyelana & JM, Scumpi, Bepii & Swa (dupa portile deschise), Mady & George, Rorutz, Nina, Diana, Roxana.
Oanademunk nu poti veni si tu? Hai ca nu ai fost niciodata la mine, ar fi cazul .
Ardeiash scuze dar nu gasesc daca ai confirmat sau nu ; vii nu-i asa?
Noricic stiu ca la tine este complicat, cu mama, dar daca Doamne ajuta totul este bine pana atunci, poate totusi vii, ti-ar prinde bine si tie....; hai ca iti fac rost o alta palarie ;
Restul pralinelor care nu sunteti disponibile va vom simti lipsa
Deci, dragi pralinutze, ca sa stie Domnul Organizator ce, cat si cum, va rog mult sa ma corectati sau completati, sper ca nu am uitat pe nimeni .
Mercic mult si va puuuuuuuuuuuuuup