40 de praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, inainte de a pleca ne deschizi si noua un alt capitol? As fi facut-o eu dar nu stiu cum. Poate imi explici si de-acum incolo pot sa am eu grija de asta.
Iti urez calatorie fara prea mari peripetii, sa ajungeti acasa la mama teferi si fara incidente. Va doresc Sarbatori fericite, noul an sa va gaseasca sanatosi, sa va aduca multe bucurii, fericire si satisfactii.
Oana, draga de tine, imi inchipui ce-i in sufletul tau. Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, deja fetele au zis bine ce-au zis, sigur timpul o sa-ti vindece teama de a conduce iar masina, desi sigur te doare sufletul pt ea, o sa se repare de nici n-ai zice ca a fost vreodata lovita. Importnat e ca esti tu intreaga, ai avut mare noroc daca ar fi sa judecam cum arata masina. Iti doresc multa putere sa treci repede peste acest incident, sa te bucuri din plin de vacanta peste ocean si sa va intoarceti cu bateriile incarcate. Sarbatori fericite!
Simona, mamica mandra si frumoasa. Ma uit la pozele postate de tine si vad ca radiezi, parca nici n-ai fi trecut printr-o nastere. Iar Nico este un copil perfect. Eu stiu ca nou-nascutii arata destul de sters in primele zile, pana deschid ochisorii si se acomodeaza cu mediul inconjurator. Dar bebe al tau este atat de frumos, cum sa nu fi topita dupa el! Sa va traiasca flacaul, sa dea Domnu sa fie sub o stea norocoasa iar ursitoarele sa-i dea cele mai frumoase si bune daruri. Deja un semn s-a aratat, prima lui zi de viata a fost cu zapada deci cu puritate si bucurie. Pupici la mamica si la bebe frumos.
Fete, ce frumos e afara!!! Evident zapada asta are si parti rele cum ar fi traficul infernal sau cazul Oanei dar una peste alta nu poti sa nu te bucuri cand vezi ce imagini feerice avem in jur.
Maine dimineata la 11 soseste baiatu meu din Austrlia. Sunt ingrijorata cu traficul aerian, am auzit ca la Londra (pe unde vine copilu) e iarna grea si circulatia aeriana e ingreunata. La Brussel am vazut la tv ca-i normal. Sper sa ajunga cu bine.
Aveti grija de voi.
Va pup si va doresc un weekend super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna fete

Simona iti doresc inca odata tot binele din lume si tie si micutului Nico si acomodare usoara acasa!!! Frumoasa postarea, m-a emotionat !

Oana cumplit este ce ti s-a intamplat, dar sunt extrem de fericita ca esti bine, si TU nu ai patit ceva fizic....; cat despre trauma este bineinteles explicabila! DAR o sa treaca, acorda-ti timpul necesar! pup pup pup si ai grija de tine

Desi afara arata super cu atat zapada, nici la mine nu prea s-au derulat lucrurile smoothly: dupa ce ca am musafiri business si ii tot plimb la cine seara, ieri seara am avut un Christmas Party la Savoy, iar la 1 dimi cand am plecat.....nu am mai putut pleca....caci masina mea are tractiune pe spate....si cauciucuri de vara...si ca sa ies de acolo toate strazile erau in panta la urcare ...; m-am chinuit pret de 1 h, dupa care, cu musafirii dupa mine, ne-am reintors la restaurant, si ne-au aruncat niste colegi in centru la hotelul musafirilor, unde speram sa apuc un taxi....neam...toti soferii la garaj , deh vremea; intr-un final s-a indurat de mine una dintre companiile de taxi ale firmei la care lucrez, si au venit pe la 3 dimi sa ma culeaga din centru si sa ma duca la ma naibi in praznic....; la mine in sat nu era nik curatat...mai sa ma lase taxiul in drum.....; deci la 4 dimi eram acasa, masina undeva in BRU, cu calculator cu tot....la 9 aveam deja training cu musafirii....iar taxiul care trebui sa ma i-a de acasa, in loc sa ajunga la 7, cum ne-am inteles a venit la 9...si tot asa

Astazi de la capat, iar petrecere de craciun, cu departamentul meu de data asta: bowling, cina, disco bowling apoi....

Iar maine la 6 dimi plecarea: Europa Parc in Germania 3 zile, Munhen 2 zile, Praga 2 zile, Viena 2 zile, craciunul traditional la tara pe langa Targu Jiu, iar revelionul la Bucuresti; la intorcere stop in Budapesta de vizitat. GATA; din pacate....cu laptopul dupa mine....mai am inca o gramada.... aaaa si nu mi-am facut bagajele....nik ;

VA PUP PE TOATE si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ok tania.. s-a facut .. pupici si multumiri

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput