40 de praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Anto, imi pare rau ca nici eu nu pot ajunge la tine. Imi doream atat de mult dar imi e imposibil.

Pupici si distractie placuta.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

HELP!
Fete , ar fi cineva dintre voi interesata sa-i ofere un acoperis lui Whisky al meu in perioada 22-29 decembrie? CONTRA COST!!!!E catzel cuminte, nu latra(vb serios) nu musca,e curat curat,doarme la el in cusca,e foarte educat foarte dragutz si foarte simpatic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Fetelor,
Balsam pentru suflet sunteti voi, pe cuvant de onoare. Dupa dimineata trista de azi, intalnirea cu voi era tot ce imi puteam dori!

Anto, multumim frumos pentru gazduire si bucate alese, a fost asa de placut la tine!

Ninuska, merci mult pentru ajutor, esti o scumpa!

Citat:
citat din mesajul lui oanademunck

HELP!
Fete , ar fi cineva dintre voi interesata sa-i ofere un acoperis lui Whisky al meu in perioada 22-29 decembrie? CONTRA COST!!!!E catzel cuminte, nu latra(vb serios) nu musca,e curat curat,doarme la el in cusca,e foarte educat foarte dragutz si foarte simpatic!!!

Oanatje, chiar mi-ar placea sa-l iau pe Whisk la noi, dar ma intreb cum o reactiona zapacita asta de Mimi...zilele trecute s-a intalnit cu o alta matza in gradina si dintr-o pisicuta s-a transormat deodata intr-o fiara salbatica...daca face asa si cu bietul catelus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanademunck

HELP!

noi ne-am inmultit in casa (e inca mama lui vio la noi) si spatiu se tot imputineaza dar promit solemn ca din primavara, dc ai nevoie, il luam la noi cu mare drag. dc nu rezolvi zilele astea, il luam noi. maria ar fi innebunita!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

anto, multumim mult pt ziua de azi! imi pare rau ca n-am mai stat s-o vad pe sonia... dar ne vedem noi intr-o zi in vacanta care vine.

tania, ne-ai facut niste cadouri...maria a stat cu manusile in maini pana acum? cica ea e minnie mouse:)) si io cred ca voi dormi cu bratara.multumim! i-am povestit lui vio despre patania cu masina. dupa ce v-o repara nu chemati un alt expert s-o verifice?

norut,

pupe tuturor

sa ne tineti pumnii sa scoatem toti banutii de care avem nevoie marti, ca e the big (kk) day

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Whisk e deja adjudecat! Thanx a lot Nina!

P.S pare rau ca n-am ajuns la Anto azi da am 'lucri lucri' cum zic colegii mei:)pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Scriu repede ca ma asteapta Sonia s-o culc.

Ma bucur ca v-ati simtit bine, va multumesc mult pt cadouri, piticii au fost f bucurosi, s-au jucat cu tooate, ff frumos, nu s-au ciondanit, ca niciodata. A trecut timpul f repede, sper sa mai ne vedem asa ca eu tot am impresia ca nu am vorbit cu voi. Va pup pe toate , fara exceptii. Cele care nu ati fost, v-am simtit lipsa.

Danyelana, ce faci, te-ai simtit rau? Sper ca bebe Arthur e cumintel si nu te ingrijoreaza.

Nora, scuze, nici nu am apucat sa te intreb ce s-a intamplat azi dimineata, ziceai ca ai plans, dar nu am inteles de ce, s-a mai intamplat ceva pe acasa? Sper ca nu si ma bucur ca te-ai remontat. Poti raspunde pe pm, daca preferi,s-au deloc, daca nu ai chef, no problemo .

Am gasit un cercel pe jos, al cui este? E micut si in forma de floare, cu trei pietre. Nu am gasit si surubul, dar daca lipseste si acela o sa ma chiombesc mai bine .

Pupici, somn usor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fete,
Intru pe fuga ca trebuie sa plec c-am programare la coafor. Diseara merg la un bal si trebuie sa arat bine.
Anto, iti multumesc din inima pt primirea calduroasa. Esti o gazda f primitoare. Iar bucatele.....mmmmmm yummy!!! Am plecat de la tine ghiftuita de atatea bunataturi. Mi-a palcut f mult casa voastra, este f frumoasa, primitoare si cu tot ce trebuie pt un confort deplin.
Si ma mai bucur ca le-am vazut pe cateva motate frumoase, razacioase si vorbarete. M-am simtit bine de bine si mai vreau ca nu ma satur de prezenta voastra.
Ana, tinem pumnii marti. Ma bucur ca v-au placut cadouasurile.
Pup toate fetele si va doresc un weekend super ! xxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Helou!
Anto multumesc si eu pt ziua de ieri...m-am simtit super bine si tre sa-ti spun ca osso-buco ala(oare asa se scrie????)m-a dat pe spate!Tre sa ma-nveti cum sa-l fac!Imi pare rau ca nu am reusit sa o vad si pe Sonia,dar ne vedem noi cumva cu copii in vacanta(ca tot a pomenit Ana,poate stabilim o zi la un loc de joaca si mergem cu piticii)

Oana,m-au terminat astia mici....de cand le-am spus ca Wisk o sa vina la noi pt o saptamana fac planuri:cine ai da sa manance,cine ai da apa,cine il plimba si....cu cine se culca!Sunt asa de dulci ca-mi vine sa ma duc sa le iau si eu un catzelus!Vedem cum se comporta cu wisk si decidem apoi

Ardei,cand ai timp de-o cafea sapt viitoare striga(iti aduc si pungutza)!Chiar...cine mai vrea la cafea???

Fete propun o intalnire la KARA pe 27 decembrie...asa ca de sf de an...ce spuneti?va tenteaza???O sa fie si ziua mea pe-aproape(se-ntelege ca dau de baut,da?) si e o ocazie buna sa ne vedem in nr cat mai mare!Haideti,cine se aboneaza?

Uf,tre sa o tai...va pup pe toate si un WE frumos va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna seara, buna seara!

draga antonela, ma bucur mult ca ti-am trecut pragul! desi am fost prima si nu am rama ssuficient ca se le sacai pe fete suficient, m-am bucurat de intimitatea unei conversatii in doi si mare mi-a fost palcerea sa va aflu povestea! ti-am spus deja ca ai o casa foarte frumoasa si calda si ca m-as muta in pod, si doar peste weekend, si as zice ca sunt in "deplasare":)) e foarte sic si foart eimbietor! mi-a placut enorm ciorbita ta, si ca urmare a ceea ce a fost pus pe masa, aseara dadeam cu nasul prin magazin dupa fois gras ca la tine:))) sper ca victor e mai bine si da, cum zicea si nina, poate o vedem si pe sonia in vacanta la un teren de joaca:)

nina, noi zice da pt karaoke. o sa putem pelca, sper linistiti. asta depinde de cum evolueaza "evolutiile" la noi. da rin principiu, da. si ma bucur ca v-ati oferit sa aveti grija de whisky, reina si alex vor fi foarte fericiti, ca s anu mai zic de el ce rasfatat va fi:)

ardeiash, ma gandesc ca poate te-ai gandit ca am criticat albumul. nu l-am criticat sa stii! si cum ti-am spus de la icneput, ideile oamenilor si vizulizarile sunt personale. gasesc ca ai facut o treaba absolut minunata si n-as schimba nimic de acolo, decat daca ar fi sa-mi pun amprenta personala! eu una m-as bucura peste masura sa primesc un astfeld e cadou:)

morgne, rara avis, cu cat mai rara cu atat mai apreciata:) io tot sper sa fi itneles cum e cu burta mea. daca nici dupa 3 sarcini nu si nu... ma las batuta, altul nu maifac ca sa nu va mai sacai:))) zilele astea pleaca cercelul spre voi:)

tania, tu ai fost mos craciund e serviciu! multumim mult de cadouri! ne-ai rasfatat peste masura:) si mi-e drag de tine cu cat drag te gandesti la noi! si ma mai gandesc ca de fapt nu avem nevoie de craciuns a fim generosi sau fericiti, ca astea sunt de fapt stari de fapt si ca ne ne ia foarte putin efort sa facem oamenii fericiti! muuuuuah! de la baieti si de la mine in stol:)

madi! uite-asa imi placi, cand iesi din carapace! imi palce sa te vad la intalniri, imi placi maid eschisa, imi placi cu gogosharelul pe tine! imi palce ca o iei pe dominique dupa tine si ca nu mai panichezi, imi palce tot! si simt ca o sa-mi placa si mai tare! pupici la fata curajoasa si lui domonique car emi-a dat primul ei pupic din viata ei! cu cae m-a dat de fapt pe spate:))

norishor (de optimism) pe cerul nostru, nu icnetezi sa ma uimesti! dupa valuri de lacrimi ne-ai insorit noua dupa-amiaza! ma bucur ca ai rabdare si energie sa ne vezi, si pt ca nu am apucat, multumesc mult pentru lcurusoare! sunt foarte furmoase. inca nitel mari, dar os a ne placa sa le purtam! si inca ceva, am reparat si iceage2, deci il putem returna! mi s-a luat o piatra de pe suflet:)

anita, cool mama, iar n-am apucat sa-ti povestesc:) te-ai retars in capat d emasa si... greu cu antenele pana la tine:) dar poate ne mai calcam zilele astea sa mai schimbam o vorba. muuuah mariucai din partea baietilor!

oana, hei stranger, te mai vad inainte de plecarea in state?

danyelana, toate in regula cu bebe arthur si cu mami lui?

pana una alta... va pup. maine lucrez de la 6. si apoi marti vine mama. am avut azi deja primele vizite la casa, si pare-se ca oamenii ar fi interesati. il urasc pe agentul imobiliar care s-a purtat foarte urat cu niste marocani care erau si curati si prezentabili si aveau si un bebe cu ei. ma rog... rasismul nu are loc in casa mea decat daca eu hotarasc si oricum nu din partea unui agent infumurat caruia u ii dau "paine" fata d eposibili clienti...

ROR! La multi ani! de azi! ca sa fiu sigura c anu ma iau cu alte cele:) si... ti-am lasat mesaj pe facebook:) muuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput