40 de praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 13
anamana123 spune:
ajung si eu vineri in jur de 13. anto, da-mi cumva adresa!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
anamana123 spune:
miha, tu ce faci? n-ai dat niciun semn. sper ca sunteti bine...
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Antoanela23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadyG Anto,si eu prezent.Noi ( Marie si cu mine) venim cu Lucica. |
Ana, am trimis, la fel si tie Danyelana, poate reusesti sa vii.
Mady, ti-am trimis adresa, i-am scris si Lucicai dar mi-a venit mesaj ca nu accepta Mesaje Private, deci transmite-i tu, te rog.
Va astept
ardeiash spune:
Anto: eu nu am adresa ta... deci pe la 12-13 va strangeti fetele, asa-i? .. ok.. incerc si eu asa merci Anto
s-auzim numai de bine! si
Antoanela23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nora Anto iubita, nu pot sa vin, imi pare rau... Distractie placuta Noracu Andrei si[b] Victor [/b ] |
Nora, , tocmai intrasem sa-ti spun ca daca aveai nevoie de transport aranjam sa te luam de unde ai nevoie.
Mersi, pupici
Antoanela23 spune:
Deci, dragutelor, va astept maine, dupa ora 11, intrucat nimeni nu s-a anuntat mai devreme voi profita sa iau paine proaspata maine dimineata.
Sa nu mancati ca am facut papa bun si mult.
somn usor,
pupi
Nora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Antoanela23
Nora, , tocmai intrasem sa-ti spun ca daca aveai nevoie de transport aranjam sa te luam de unde ai nevoie. Mersi, pupici Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005) |
Anto, problema e ca barbate-miu e in Herentals maine (undeva mai departe de Anvers) pana la 6 seara. Eu o sa-i iau pe copii, cu trenul, cred ca ajung la scoala (in Montgomery) putin inainte de 5 pm. Apoi as putea sa trec, totusi, pe la tine, cu copiii...dar cred ca e prea tarziu, nu? S-apoi, unde stai tu fata de Montgomery... nu, nu vreau sa complic pe nimeni... si-n plus sunt asa de trista...
Antoanela23 spune:
Nora, iubita, inteleg ca nu prea-ti arde de stat la palavre. Daca totusi vrei sa treci cu baietii, sunt acasa, insa in mod normal la ora aceea sunt acasa cu piticii, singura, ca sotul e la birou, deci nu am cum sa vin eu sa va iau de la Montgomery. Nu stau f departe, dar oricum, nu e de venit pe jos. Vrei sa caut pe net sa-ti fac un traseu cu transportul in comun? Sau daca la ora aceea mai e vreo pralina la mine, vedem cum facem. Oricum, da un semn daca te razgandesti, pupici