40 de praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 12
oanademunck spune:
Scriu rpd ca-i 12 noaptea-s si-s mort de obo
Anto eu nu pot veni pe 11 (saru de invitie, esti o scumpa!) eu lucrez o vineri da si una nu , vinerea asta acasa (pana martzi yes yes) dar vinerea viitoare heb ik prijs...
Ardeiash trimite-mi si mie pe pm nr de cont unde pot depune niste banuti te rog!
Ana rad si acum de ce am citit de facebook despre regele leu;) Cta de cool Scrie-i perlele intr-un caiet sa nu le uiti peste ani
Carmen mai vii pe aici pana nasti ca te-am ratat acum la Mady din pacate!
Simo ceva miscari mai agitate prin pantece sau iti face surpriza de Craciun abea bebe mik si smecher
Gata ma duc in pat som usor everybody!
ardeiash spune:
Oana ,Anto si Scumpi va multumesc si voua pt banuti.. .. va anunt cand ii primesc si cand o sa-i dau
Carmen: rau imi pare ca nu te-am vazut .. sarcina usoara-ti doresc si iubire
hei, Tania: am gasit bradut pt ornamentele tale.. sunt fericita! mai ramane sa-i gasesc si lui Dutzu
Anto: multam fain de invitatiune .. in principiu si eu confirm ca vin la tine.. nu stiu exact ora.. dar as dori mai pe dimineata. celelalte fete cum v-ati anuntat venirea?
pupici tuturor
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
Sf Nicolae sa va umple casa de caldura, bucurie si dragoste, de miros de scortisoara si turta dulce, de cantul sfant al colindelor mult iubite ...si sa va aduca in ghetute tot ce va doriti..
cu mult drag,
pupici
Antoanela23 spune:
La Multi ANi de Sf Nicolae, sper ca Mosul a fost darnic cu voi!
Eu am disparut ca am primit cadou o gripa, dar "I'll be back!"
.
Pupici si o zi buna,
anamana123 spune:
bey! pe cine alegeti intre o martzoaga si o gloaba???
geoana e presedinte! emoticonu' care se kk pe el de ras
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
anamana123 spune:
ma scuzati! ultimele stiri arata ca e gloaba, nu martoaga! deci, pana la noi ordine, base presedinte!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Nora spune:
Extraordinar circul politic romanesc...eu n-am votat pe niciunu' pen'ca n-am avut pe cine... Base' n-are stofa de diplomat, orice ar zice oricine, iar Geoana e o catastrofa politica...
De as fi fost obligata sa votez, as fi votat cu Basescu, totusi...
Vai de tarisoara noastra...
ardeiash spune:
hei sanda: ai nascut?
Scumpilici : confirm primirea banutilor... si si
pupici tuturor
Antoanela23 spune:
Buna dimineata, s-a trezit si rata .
Hai ca azi strig catalogul pt 11 decembrie:
Confirmate: Tania, Nina, Morgane, Ana, Ardeiash, Mirik.
Pending: Mady, Simonette, Danyelana, Nora. Deci?
Cine mai doreste, cine mai pofteste?
Ca ora eu am zis dupa 10, cand puteti/vreti voi. Dar va rog frumos spuneti-mi cam cand ajungeti, ca sa stiu cum ma organizez.
Aseara i-am trimis adresa mea lui Mirik. Cui ii mai trebuie, scrieti-mi pm sau aici.
Pupici, o zi buna,
Bepii spune:
Anto, eu confirm aici venirea. Mersi pt PM si explicatii. Se pare ca-i destul de usor de ajuns la tine.
Eu cred ca ajung aproximativ intre orele 12 - 13.
Pup toate pralinele si astept sa va vad vineri.