40 de praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Multumesc mult pt urari si va pup pe toate.

La Multi Ani, Romania!

Pupici

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, ati pus poze de la Miha si Madi si nu vad eu ... sau cum, ca nu ma deslusesc.

Anto, ma inscriu si eu pt 11 decembrie.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Anto.. imi par rau ca nu te-am vazut si pe tine la petrecere.. te uitasem din lista .. eu nu am gasit mesajul tau cu 11 decembrie.. mi-au zis fetele ceva.. dar nu am inteles ora , pana la urma . .sau am uitat-o nu mai stiu

fete: am pus pe prima pagina rombel o lista de concerte superbe, una care se desfasoara la noul centru cultural-spiritual roman de pe rue charite .. unde se afla o biserica (proaspat( romaneasca si privata .. e superba . si care va avea un program permanent *ca in romania . apoi colinde http://www.rombel.com/component/content/article/53217-concert-de-colinde-romanesti-duminica-6-decembrie.html pe 6 decembrie si apoi corul univ de arta iasi http://www.rombel.com/evenimente/50693-invitatie-la-concert.html .. in saptamana 9-13 decembrie

pana pe 3 decembrie se mai primesc inscrieri la mosu nicolaee de la anvers.. care va avea un mos in carne si oase ... http://www.rombel.com/forums/viewtopic.php?p=70133 noi o sa mergem

enjoy!

enjoy!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

Anto.. eu nu am gasit mesajul tau cu 11 decembrie.. mi-au zis fetele ceva.. dar nu am inteles ora , pana la urma . .sau am uitat-o nu mai stiu

Ardeiash, te-am prins! Nu ai vazut probabail nici mesajul in care-ti ceream nr de cont sa-ti dau si eu niste banuti pt copiii de la spital, daca nu e prea tarziu.

Am sa rescriu invitatia:

"...La mine acasa la o cafea/ciorba/desert, orice vreti voi, vineri 11 decembrie, dupa ora 10:00.
Invitatia este adresata tuturor pralinelor, sper sa veniti cat mai multe si sa mai stam si noi de vorba pe indelete. Bineinteles, puii de praline sunt si ei bine-veniti. Fetele care lucreaza, veniti cand puteti voi, poate va luati (juma de) zi libera, sau poate in pauza de pranz, daca nu, dupa serviciu. Dupa-amiaza nu am nici o constrangere, decat daca trebuie sa ma reped pt o jumatate de ora sa iau piticii de la scoala (pe la ora 16), dar sper sa poata sotul sa se duca in ziua aceea."

Si recapitulez raspunsurile primite, daca imi scapa ceva, corectati-ma, va rog:

- au confirmat sigur : Tania, Mirik, Morgane, Ana (dupa scoala?).
- Nina, , scuze dar nu mai tin minte daca sau ce mi-ai zis, sper ca vii dar scrie-mi, te rog.
- Mihaela, Mady si Simonette sub rezerva, in functie de agenda, sot, bebe. Miha, ce ai aflat? Astept vesti.
- Scumpi mi-a zis ca nu poate veni .

In rest mai astept raspunsuri , Nora, tare mult m-as bucura sa te vad, Danyelana, Oana, Ror la fel, fetele care scriu mai rar?

Pupici, o zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Anto, mi-ar placea sa vin, nu stiu daca pot, dar am sa incerc

Mirik, copiilor le-au placut mult sepcile M&M si, in plus, arata super-cool cu ele, manca-i-ar mama de frumosi!

M-am uitat un pic la cirul politic din Romanica, vai s-amar de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Anto, mi-ar face mare placere sa va vad si voi face tot posibilul sa vin. Sper sa ma lase golanul asta mic.

Pupici si merci de invitatie.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Salutare pralinute dragi,
am vazut pozele de la Miha si sincer parca am simtit ca eram si eu acolo cu voi. Am vazut o sarbatorita super sexy, 2 gravidute care straluceau de numai si nici celalate fete nu s-au lasat mai prejos

Miha, te-am sunat duminica pentru a-ti spune ca nu mai aveam timp sa dau pe la tine. Nu stiu daca ai vazut apelul pierdut, sa nu crezi ca m-am dat la fund, nu de alta

Danyelana, Sanda nu aveti idee cat mi-as fi dorit sa va fi vazut burticile in realitate, insa nu s-a putut, in schimb mi-am vazut comoara si parca m-a uns la suflet.
Sanda, deoarece tu poti naste dintr-un moment in altul, iti urez de pe acum NASTERE USOARA! Doamne ajuta sa fie bine!

Tania, Ana, Lucica, Nina, Daniela, Mady va multumesc mult pentru primirea calduroasa, pentru cadouri si pentru tot... Prietenii stiu de ce! Si mai ii multumesc gazdei pentru o ciorba minunata
Ana tin sa mai precizez inca odata ca Maria este delicioasa!!!

Pe celalalte fete, pe care nu am apucat sa le vad, va pup mult!

Danyelana, cred ca o sa fim colege de suferinta in ceea ce priveste diabetul de sarcina, pentru ca mi-am facut testul ala si mi-a iesit foarte rau. Adica la prima oara pe stomacul gol aveam glicemia 75 si dupa ce am baut glucoza, la o ora aveam 177, in conditiile in care limitele se situeaza intre 76-110. Azi a trebuit sa repet testul, insa era un pic mai complex in sensul ca trebuiau sa imi ia de 4 ori sange. Prima oara fara sa fi baut glucoza, dupa care inca de 3 ori sa vada cum reactioneaza glucoza in sange, din pacate am vomitat si nu a mai avut rost testul. Asa ca trebuie sa-l repet si tare mi-e teama sa nu se intample acelasi lucru data viitoare. Marti il facem din nou, sper sa fi fost doar o greseala de a lor si sa nu am totusi diabet. Tie cum ti l-au descoperit?

27+ cu Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Scumpilici, tie am uitat sa iti spun ca am un finut jos palaria si ca nana il iubeste!!!

27+ cu Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Helou,helou!
Miha,eu nu ti-am multumit inca pt sambata....deci,merci,merci ,merci...m-am simtit super!Sunteti niste gazde perfecte si se vede ca organizati totul cu caldura si placere,de aceea ne simtim mereu bine la voi!Va imbratisam cu drag!

Anto,nu mai stiu daca ti-am raspuns la invitatie,asa ca iti spun acum...in principiu DA...vin...acum astept sa vad cand pleaca mama,care asteapta raspuns de la cumnata-miu,care tre sa vina sa o ia(varza...nu cred ca intelegi ceva)

Offf,sciu aici de o ora....tre sa plec acum...revin cand am timp!
pusici!

PS:am pus pozele de la Madi pe contul nostru!

Mergi la inceput

Tin sa rectific pentru ca am gresit in primul meu mesaj. 3 gravidute care straluceau, nu 2, m-a luat valul si am gresit. Deci am ratat 3 burtici!
Si inca ceva ce am uitat.. Rorutule te pup cu mult drag si iti multumesc pentru toate cadouasurile facute mititicei mele!

27+ cu Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput