FIV253

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Felicitari, Sheritra! Sarcina usoara si la termen!sunt curioasa e surioara sau fratior, hihi!Am intrat ca stiam ca in 12 ai rezultatul si as vrea sa te intreb tu cat progesteron ai luat acuma? stiu ca anu trecut la fiv mi-ai zis ca ti-ai dat si injectabil si utrogestan. Io cred ca iau prea mult progesteron ca am un reflux ingrozitor. Sunt permanent intr-o stare de rau si am fost luni la urgente ca m-am deshidratat, a trebuit sa ma puna pe iv.

Ma bucur mult pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Bravo Sheri, felicitari si sarcina la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

ALRAK si eu incep tot in februarie FIV 3 sper sa fie cu noroc si sa reusim tu unde faci si ce tratament faceti tu si sotul tau pt ce?

Doamne Ajuta sa fie cu reusita
Eu si sotul urmam un tratament cu produse pe baza de aloe, pentru detoxificarea organismului, cresterea imunitatii si reglare a functiei de reproducere, o mai buna calitate a aovocitelor si a.
Nici nu mai stiu ce sa fac si ce sa mai iau, daca mi-ar spune cineva sa iau in fiecare zi cate o lingurita de kk, ca raman gravida , cred c-as sta cu borcanu' la capul patului si as lua .
Stii tu cum sunt medicii , fiecare iti recomanda cate ceva... acupunctura , tratamente, Sovata, alimentatie eco... pai de unde toate astea, la stresul nostru de zi cu zi.
Acum sa vedem ce-o iesi.
si sa venim si noi cu beta mari in februarie

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Sheri ,FELICITARI!!!!!sarcina usoara iti doresc ...

ma bucur foarte tare , sunt atatea vesti bune sper sa o tinem tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Sherica Felicitaaaaaaaari!!!!!!!!!! Ma bucur enorm! Felicitari si lui tati si Alesiei! Sa dea DD sa ai sarcina usoara si la termen!

Si... o surpriza: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95018&whichpage=29

Iti mai aduci aminte cum am serbat prima oara la "sailor's"? Era o zi ploioasa si erai asa emotionata! Iti mai aduci aminte de nevasta lui Vigi_lentu (care bea tuica ) Ce multe s-au intamplat de atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Am reusit!!!!!!!!!!!!!!!! BHCG 136, Z12!!!!!!!!!!!!!

Multumesc de majorete! Extraveralu l-am aruncat, am luat un no-spa ca-s agitata ca un pepsi!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Felicitari !!!! Si un copil voios si pus pe sotii ca si tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Asta-i si mai draguta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95462&whichpage=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

salutare tuturor
din pacate, vestile mele nu sunt foarte bune

rezultat negativ

dar, cu ajutorul lui DD mergem mai departe
la primul semn de menstra trebuie sa o sun pe Geta
sa ma programez din nou

Sheri - FELICITARI, BRAVO
Sarcina usoara si la termen iti doresc

Moshulik

va rog sa ma treceti si pe mine FIV 1 nereusit, Giulesti, Marinescu si Dacalescu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Andrado m-ai facut sa plang la munca, si am aruncat extraveralu ! Pfui cate amintiri. Mai ales cand am citit postarea mea in care spuneam ca mi-am aranjat FIV-ul urmator, stii ca si acum la fel eram (pana la ora 12) incrancenata si cu gandu la urmatorul. Bine ca s-a terminat.
Of cate amintiri, ce de fete! Si Vigilentu cu tuica si cu vinul lui! A nascut si el !

Abia astept sa ne vedem cu toatele! Cand puteti girls? PM la fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Brunadria, Mara , multumesc din suflet!

Of Moshulic , imi pare tare rau, sterge lacrimile si nu te lasa, nu-i acum e data viitoare !

Mergi la inceput