FIV253
Raspunsuri - Pagina 11
ala77 spune:
Stie cineva sa-mi spuna cum decurge histerosonografia la Budapesta? Se face in sala de punctii, trebuie sa te echipezi ca la punctie sau embriotransfer? Se face anestezie?
auravenin spune:
buna fetelor,
sunt o noua aspiranta pentru fiv(ICSI). sunt programata in martie la dl. dr. Niculescu, iar astazi mi-a dat un set urias de analize de facut. vad ca voi sunteti f. avansate in domeniu...si unele cu "experiente" repetate, din pacate.
ce vroiam sa va intreb:
- dc. si voua v-a recomandat sa va faceti analizele tot la bios-diagnostic si cat v-a costat...
- mai sunt si alte paciente ale dr. Niculescu? dc da, poate impartasim impresii, sfaturi, experienta.
va pup si DD sa ne dea tuturor
sanatosi cat mai repede
brunadria spune:
fetelor!! oufff....in sfarsit !!!
am primit raspunsul cum era prevazut la ora 16..dar am fugit rapid sa caut decapeptyl la toate farmaciile nu aveau(in general e pe comanda , de pe o zi pe alta)...dar am gasit in sfarsit..
asa ca , la ora 19 ,vineri 13, incep stimularea sunt in grafic in sfarsit:lh 1,3 si estradiol 5!!!
asa ca incep cu 150puregon si decapeptyl 0,1mg!!!!yupiiiii
vinerea viitoare imi numar outele ,sper sa se umple cofragul...
BuburuzaL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria vinerea viitoare imi numar outele ,sper sa se umple cofragul... ![]() |
Draga mea, iti doresc sa incepi cu dreptul, chiar daca azi e 13 si vineri! Iti tin pumnii sa ai cat mai multe oute de calitate!!!!

_
Cu bobocelul in burtica!

Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!

brunadria spune:
buburuza , multumesc mult
sa ti ajute d zeu si tie si mult mult noroc sa ai..asteptam vestea cea mare!! si buna evident!!!
nusy spune:
OOOOO, ce vesti buune si cate fete "vechi" au aparut!!!
Sheri,felicitari graviduto,bravo,ai reusit din nou!!!!!!Ma bucur enorm pentru tine!Sa ai parte de 9 luni fericite,usoare,la capatul acrora sa va tineti in berate bebelusul sanatos!!!!
Oana,de asemenea,felicitari mamicuto,sa va traiasca bebelusa si sa fie sanatoasa!!!
Felicitari si celorlalte proapete gravidute: Vanessa,Mirela!
Feli: un
special si bafta muulta!!
Va
pe toate!!
carla_2008 spune:
Rami73 am vazut pozele cu printesuca ta!!!!!!e asa de frumoasa!!!!!adorabila!!!!sa-ti traiasca!!!!!

andrabirni spune:
Drage fivoase, stiu ca v-am tot stresat cu intrebarile, dar pana acum toate sfaturile voastre mi-au fost de un real folos, de aceea as vrea sa va multumesc din suflet.
Azi am fost la eco, sunt bine, am 8 foliculi pe un ovar si 3 pe celalalt, dupa 8 zile de stimulare.Mai am 3 zile de stimulare, dupa care luni seara pregnylul si miercuri dim punctia.Deci, in total 11 zile de stimulare cu gonal f 3x75 ui.Ma simt balonata, dar cel mai tare ma dor sanii si sunt f sensibili, nu mai spun ca nu mai am nevoie de silicoane.La fel ati patit si voi?Hormonalele mi-au iesit ok.Dr a zis ca daca ma doare burta rau, sa o sun si imi micsoreaza la 2 fiole gonalul.
In ce interval trebuie sa se desfasoare stimularea, punctia si embritransferul?
Va pup si multumesc de sprijinul dat.

rubia spune:
auravenin iti raspund in legatura cu Bios si noi am facut acolo cariotip+microdeletii la sot si acxolo ne-au costat 1900 RON in conditiile in care la Genetic Lab aceleasi analize costau 600 RON .Cred ca undeva sunt interese ca pe noi Prof Marinescu ne-a trimis la Bios (ei trimit analiza in Italia).Eu nu am fost "impresionata" de renumele Bios-ului mai ales ca rezultatul nostru a fost gresit.(adica au gresit ei ca alte doua laboratoare ne-au spus altceva)dar in alta ordine de idei am vrut sa spun ca ei au preturi mai mari fata de alte laboratoare.In rest analize sunt multe de facut ,poate daca nu gasesti raspuns in analizele pe care le faci acum o sa mai trebuiasca sa mai faci altele asa ca inarmeaza-te cu rabdare si ...bani.