"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici-2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Magdita- nici eu nu ma uit la TV (poate daca e vreun film interesant); insa la stiri categoric NU (m-am saturat de crime, violuri,minore cu "n" copii pe carei abandoneaza/ucid..).

Asa ca prefer sa stau prin bucatarie sau pur si simplu stau in dormitor in liniste- sau dau drumul la muzica.

Mada- am Acatistul Maicii Domnului si al Sfantului Nectarie - le-am citit (dar nu ff des).
Ma duc si la biserica - mai rarutz.

Si eu astept Craciunul- o sa-mi iau un bradut frumossssss si as vrea sa mi-l iau mai devreme sa ma bucur mai mult de el.
Abia astept sa-l impodobesc.

Si tb sa iau si cadouri la nepotei: am 2 nepoate si un nepotel.
Si prietenii nostri au copii- multi.
Suntem aproape singurii care nu avem copii.
Si iar- o sa ma intristez .

Dar trece.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MagdalenaCj spune:

buna ! Sunt o mamica noua pe aici, dar as dori sa cunosc mamicile mai veterane.
Am 2 ratzuste si o astept pe a 3a
Sa aveti o zi binecuvantata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citesc ce scrieti si ma regasesc pe mine de acum cativa ani...

Aveti dreptate cu toate. Si eu mi-am protejat sotzul mult si inca o fac (acum pt bb2) de 7 ani incoace de cand tot lucrez cu spor la proiectul bb! Nu tu mers la dr cu mine, nu tu facut analize prea multe, nici macar spus cand ma duc la dr sau ce am mai facut. Si nu pt ca nu ma sustine, ci pentru ca are dreptul, macar el, la mai multa liniste. Barbatii sunt altfel, sufera altfel, nu sunt la fel de puternici. Mie al meu mi-a spus o data, cand tot boceam dupa o IA nereusita evident, ca atunci cand o sa vrea Dumnezeu vom avea bb. Si asa a fost. Si ca nu tb sa ne stricam relatia pt asta, ci sa ne straduim impreuna. Si ca ce, eu cred ca daca el nu plange, nu-si doreste bb, sau nu sufera la fel de mult casi mine? ba da, dar el este altfel, nu se exteriorizeaza la fel de mult, este mai "cerebral" decat mine care plang din multe kestii etc. Si poate din cauza asta l-am protejat in continuare. Si o voi face si de acum inainte.

Ref casa goala samd, eu ianinte de a o avea pe bb aveam grija de flori. Multe flori pe care le iubeaum si vorbeam cu ele ca si cand erau vii. Si mi-a facut foarte bine. Ma relaxa. Acum nu prea mai am timp de ele, dar tot am multe (ce ticalosi sunt oamenii :((

daca ma intrebati ce faceam inainte sa o am pe Maya (pt ca nici noi nu prea suntem genul bar-club-restaurant), nu stiu sa va zic, acum nu inteleg cum de nu ma plictiseam? Dar fiecare etapa are frumusetile ei.
Acum, daca se duce al meu intr-o seara cateva ore la vreun prieten si o duc pe Maya la soacra, profit de cele cateva ore pe care le am singura ... facand baie si dormind ca un bb

O sa vedeti, vor veni bebii si va veti bucura enorm de mult de ei, la orice varsta. Cu atat mai mult cu cat sunt "munciti"!

Va pup pe toate si promit ca o sa incerc sa va scot din depresii de cate ori este cazul.

Cat despre barbati, iubiti-i si respectati-i si invatati-i sa va iubeasca si sa va respecte :)

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ingeras- iti stiu povestea - citesc zilnic "povestile" de la FIV.
Mult succes si sa se prinda un fratior pt Maya.
Saru'mana pt sfaturi.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elly intai lasa-ma sa rad putin si acum sa iti zic de ce.... Vineri si sambata si eu ma ciondani cu sotul din dotare pt un pui la rotisor Mai fetelor cita suparare pe mine din cauza acestui pui nici nu va inchipuiti. Ii spusese sotului un coleg ce bun a iesit puiul facut la rotisor acasa, si al meu veni cu ideea sa facem si noi. Eu stiu dintr-o experienta anterioara ce am patit, si eram mai retincenta. Cuptorul meu nu este cel mai performant, in timp ce faci tre lasata usita intredeschisa , plus ca sare din acel pui toata grasimea exact acolo pe acel dispozitiv unde arde flacara............si fetelor iese un fum si un miros de freci trei zile sa le scoti din casa, plus in ce hal ramine bietul cuptor. Deci insemna pt mine o munca de aproximativ citeva ore bune, de frecat cu buretele. SI asta intr-o zi de sambata cind era treaza de la 8.30 plus ca aveam curatenie generala de facut in 3 camere, doua bai, bucatarie..... Deci nu ma simteam in stare sa fac si acest faimos pui, dar imi pare rau si de sot sa il dezamagesc si sa nu ii fac . EL nu intelegea ce e asa de greu, eu ma suparam si ii reprosam ca nu ma ajuta prea mult la curatenie, si ca nu ma pot etc, etc. Oricum eram cu fundul in sus de citeva zile , asa ca la cel mai mic pretext fetelor m-am pus pe un plans de mama mamaaaa. Bine ca pina la urma a zis sotul sa il dam incolo de pui, ca nu stia ca e asa de greu si ma crede ca sunt obosita si nu pot, si sa il facem la tava ca de obicei si gata.
Dar va zic sincer ce mi=ar fi placut sa il vad frecand la cuptor ....dar nu cred sa vad eu vreodata filmul asta.

Asa ca usor nu e niciodata .... Daca vezi ca nu te ajuta cu nimic, incearca usurel asa sa il implici cu ceva f simplu de facut si fa-l sa simta cit apreciezi efortul lui, si ce mult te-a ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ingeras frumos spus.
Mult noroc maine, sa intri sa ne dai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

uite ca ma scoase elly din ale mele

micuta .. am un deja vu ..
l-am tocat pe al meu la foc mic , l-am pus pe plita , l-am luat de acolo ca mi s-a parut ca nu e destul de incins, l-am bagat la cuptor , l-am scos si de acolo ca nu-i vedeam fata si nu-mi placea mie , apoi m-am linistit ... habar nu am cum ..cred ca DD m-a vazut , cum ma chinui si il chinui si pe saracul om , si tot ragandu-ma la El sa ma linisteasca ... s-a indurat ...sar'na Sefu'

nu-l da pe razatoare , desi cateodata poate merita , si noi meritam cateodata ..dar zau ca nu te ajuta .. ba mai mult .. te incurca
eu am avut o revelatie si mi-am dat seama ca indiferent cat de tare il trantesc pe el , mie oricum nu o sa-mi fie mai bine ..so stai relax , ingeras a explicat exact pe gustul meu cum trebuie sau cum io abordez mai noi problema ..de scria si ea mai devreme eram si io cu 5 minute mai isteata

iesi la cumparaturi , schimba freza , mergi la film , iesi cu fetele ,.. orice e mai bun decat cearta cu sosulica .. iar cand o sa ne "reincepem" viata sexuala normala , adica fara gandul obsesiv la bb , atunci cred ca o sa vina

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Iote cine a iesit din barlogeala, sar'na zanica ce mai faci matalutza? esti ghini? cam mirosi a butoi ai tras vre-o dushculitza?

Ingeras.. tinem pumnii

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

medut ... am tras o dusca acum vreo 2-3 sapt sau cam asa ...dar am iesit de acolo de multttttt..aveam impresia ca "sun" sus si nu ma aude nimeni .. acum mi-a trecut ..am zis ca poate suna ocupat ca deh nu-s singura pe lume , mai "suna" si altii acolo

oricum , cum ziceam , cred ca DD s-a indurat de mine , si m-a facut mai rabdatoare , nu numai cu mine , dar mai ales cu altii

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Si o mica glumitza ca sa fiu rea , doar ce am primit-o

Pretul creierului

In spital se afla un pacient grav bolnav.

Rudele se adunasera in sala de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie."

Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?"

Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi."

Salutari tuturor barbatilor care au zambit la jumatatea povestii! Si pupici femeilor care au zambit la sfarsit!

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput